x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 2020 prezentat de Minerva. Ce schimbări aduce noul an pentru fiecare zodie

Horoscop 2020 prezentat de Minerva. Ce schimbări aduce noul an pentru fiecare zodie

26 Dec 2019   •   10:52
Horoscop 2020 prezentat de Minerva. Ce schimbări aduce noul an pentru fiecare zodie
Sursa foto: pixabay.com

HOROSCOP. Astrologul Minerva a prezentat, în cadrul unei ediții speciale de la Antena 3, previziunile astrologice pentru fiecare nativ din zodiac, pentru anul 2020.

HOROSCOP BERBEC. Nu mai sunt impulsivii care erau. Își doresc un nou loc de muncă, își găsesc. Sunt una dintre cele patru zodii care se căsătoresc. 

HOROSCOP TAUR. Redobândirea echilibrului interior este foarte importantă. E foarte sensibil și nesigur pe el, dar în 2020 își recâștigă încrederea în forțele proprii. 

 

HOROSCOP GEMENI. Ei sunt maeștrii cuvintelor, ai comunicării și vor fi foarte atenți la ce comunică. Știu să-și bugeteze veniturile altfel decât până acum. 

 

HOROSCOP RAC. E momentul să se relaxeze. Ei au darul să se retragă în propria carapace. Ei vor trăi pentru familie anul acesta. 

HOROSCOP LEU. Mi se pare cel mai bine susținut din punct de vedere astral. Va fi un an al lor, va fi an profesional și financiar. E al doilea semn care ar putea să se căsătorească anul acesta. 

HOROSCOP FECIOARĂ. Iese din conul de umbră, e foarte sigur pe ceea ce face. Trebuie doar să-și planifice să rezolve o problemă. E al treilea semn care ar putea să-și întemeieze o familie. 

Citește aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop 2020 Horoscop Minerva horoscop