x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 22 noiembrie 2018. Capricornii simt că iubirea îi înalţă şi îi trimite direct în al nouălea cer

Horoscop 22 noiembrie 2018. Capricornii simt că iubirea îi înalţă şi îi trimite direct în al nouălea cer

21 Noi 2018   •   16:01
Horoscop 22 noiembrie 2018. Capricornii simt că iubirea îi înalţă şi îi trimite direct în al nouălea cer

Horoscop zilnic 22 noiembrie. Află ce ți-au hărăzit astrele pentru ziua  de joi.

Horoscop 22 noiembrie Săgetător. Mintea ta e plină de idei şi toate au ca numitor comun lupta pentru adevăr. Conştiinţa îşi lasă amprenta pe tot ce faci şi consideri că nu te poţi abate de la calea cea bună nici măcar un pas. Nu poţi accepta să faci niciun fel de compromis, priveşti lucrurile cu maximă seriozitate doar din prisma adevărului, şi dacă observi chiar şi cea mai mică urmă de iluzie, de minciună, de abatere de la reguli, iei măsuri imediate. E mai bine să iei acum aceste decizii radicale, decât să accepţi să continui un drum ştiind că eşti nevoit să comiți şi unele greşeli, dar ceva din interiorul tău nu te lasă să calci pe alături. Doar pe calea corectă, aşadar!

Horoscop 22 noiembrie Capricorn. Iubirea e sursa celor mai frumoase şi mai intense emoţii de care ai parte acum, de aceea dăruieşti cu la fel de multă pasiune înapoi celui drag! Vă simţi perfect împreună, nimic nu mai contează decât să vă staţi unul altuia în preajmă, de parcă fiecare îşi extrage energia şi fericirea din compania celuilalt. Eşti în stare să spui că iubirea e la cote maxime acum şi o oferi pe tavă partenerului, pentru că ştii că şi el are la fel de multă de oferit înapoi. Faci parte dintr-un schimb continuu şi abundent de senzaţii, emoţii, trăiri şi cuvinte frumoase, încât spui că iubirea te înalţă şi te trimite direct în al nouălea cer. Bucură-te de această rară stare de euforie!

Horoscop 22 noiembrie Vărsător. Ca să te eliberezi de o povară pe care o tot duci pe umeri, e mai bine să accepţi acum un compromis. Nu mai amâna, nu mai tergiversa decizia, chiar dacă nu te încântă prea tare momentul, dar ai să vezi că, dintr-o dată, ţi se clarifică orizonturile şi inima-ţi devine mai uşoară pentru că ai reuşit să faci sacrificiul. Uneori e nevoie şi de asemenea gesturi, chiar dacă nimănui nu-i place să accepte condiţii defavorabile, dar de data aceasta se va dovedi a fi cel mai bun lucru pe care îl poţi face. Spui da la o propunere la care altădată ai fi spus cu tărie nu, dar te vei simţi mult mai bine după aceea!

Horoscop 22 noiembrie Pești. Priveşti spre viitor cu multă nerăbdare, convins că eşti în faţa unui drum plin de oportunităţi. Vei avea de unde alege, pentru că se deschide în faţa ta o paletă foarte largă de opţiuni, de variante, de căi de acces, deci vei avea de unde selecta! Nu te opri la prima uşă care apare în cale, pentru că tocmai ai intrat pe tărâmul tuturor posibilităţilor, deci ar mai putea apărea alte câteva zeci de variante la fel de interesante. Poate chiar vei putea merge o vreme în paralel cu mai multe soluţii în buzunar, ca la final să o alegi pe cea mai bună, deci ar fi bine să nu te grăbeşti să dai ultimul răspuns dacă eşti întrebat: pe care o vrei? Ia-le pe toate, dacă se poate!

Horoscop 22 noiembrie Berbec. Chiar daca acum, pe moment, dai piept cu unele hopuri, nu te lasa influentat de ele, ci mergi mai departe cu incredere maxima in reusita finala. Nicio ascensiune nu e usoara, ca atare inarmeaza-te cu mari resurse de energie pozitiva si de optimism, pentru ca esti pe drumul cel bun catre telul propus. Nu renunta la micile hartoape de pe parcurs, care nu au alt rost decat de a-ti pune tie tenacitatea la incercare, ca sa demonstrezi ca meriti pe deplin ceea ce vei obtine la capat. Daca te-ai opri la orice fleac, probabil nu vei mai ajunge la scopul cel mare. Cu incredere in tine nimic nu va fi greu!

Horoscop 22 noiembrie Taur. Eşti invitat să te alături unei cauze deşi nu simţi că intervenţia ta ar duce, din prima, acolo unde speri. Nu te teme să încerci, consideră-l doar un antrenament, experimentezi ceva înainte de a ajunge la rezultatele visate. Nimeni nu e reuşit să inventeze ceva de mare valoare dintr-o singură încercare, ca atare alătură-te acestui proiect fără a aştepta vreo răsplată. E încă o încercare din atâtea altele, dar care va pune o cărămidă în plus la experienţa ta de viaţă. Tocmai pentru că ştii că nu eşti foarte bine pregătit sau nu ai experienţa necesară, lucrează ca voluntar, fără să ceri bani sau alte merite.

Horoscop 22 noiembrie Gemeni. Apreciezi mult buna înţelegere din grupul mai larg de persoane în care te afli, la baza acestei armonii depline aflându-se unele interese sau preocupări comune care vă ajută să vă împrieteniţi uşor. Nimeni nu comentează ideile celuilalt, ci vă stimulaţi unii pe alţii să daţi ce aveţi mai bun din voi. Păstrează cât mai mult timp această minunată înţelegere, pentru că ea va decide în final şi rezultatele comune din care fiecare are ceva de câştigat. Nici urmă de invidie, de răutate, de egoism aici, ci vă completaţi reciproc în perfectă compatibilitate. Mai rar aşa un colectiv unit!

Horoscop 22 noiembrie Rac. Dacă te detaşezi un pic de situaţia în care te simţi blocat, vei reuşi să vezi lucrurile de sus, ca într-o imagine de ansamblu foarte clară. Imaginează-ţi că eşti un vultur care se înalţă deasupra tuturor şi, de acolo de sus, vede exact cum stau lucrurile: de unde vin, încotro pot merge, practic se deschide o paletă largă de posibilităţi pe care, de la nivelul solului, n-o poţi vedea. Ca atare oferă-ţi această şansă de a te ridica deasupra hopurilor actuale pentru a descoperi că dincolo de piedica ce te ţine acum captiv, e o lume largă ce merită explorată. Nu te crampona în banalul hop, ci fii sigur că dincolo de el e lumea ta!

Horoscop 22 noiembrie Leu. Se ştie că eşti un om extrem de creativ, original şi inventiv, deci de ce nu te foloseşti de aceste atuuri? Ai la dispoziţia ta instrumente de-a dreptul magice de a rezolva lucrurile foarte uşor, dar trebuie să-ţi iei inima în dinţi ca să te opui curentului impus de alţii. Nu contează că unii te vor considera ciudat sau nu-ţi vor înţelege metodele total diferite de ale lor, ci aici e important să-ţi atingi scopurile prin forţele proprii. Uneori, e mult mai bine să te abaţi de la reguli, legi sau calea deja trasată de alţii. Succesul e ca la cules de ciuperci: ciupercile bune nu sunt cele care cresc lângă cărare, ci în adâncul pădurii! Nu încerca doar căile bătătorite de alţii înainte, ci oferă-ţi libertatea de a te juca un pic.

Horoscop 22 noiembrie Fecioara. Stai de vorbă cu partenerul tău şi vorbeşte sincer. Spune-i ce doreşti de la el, spune-i cum vezi tu relaţia voastră, spune-i sincer ce gândeşti tu despre el, pentru a putea construi relaţia pe un fundament foarte solid şi sincer. A-ţi imagina lucruri care nici măcar nu există la celălalt ar fi o atitudine greşită, pentru că aşa ori îl poţi creiona într-o aură ideală şi el nu este deloc aşa, ori poţi imagina despre el tot felul de scenarii iluzorii negative, şi nici asta nu este! Priviţi-vă ochi în ochi cu luciditate, fără iluzii şi fără aşteptări absurde, arătaţi-vă şi calităţile şi defectele cu mai mult curaj, ca să ştiţi amândoi cu ce capital intraţi fiecare în relaţie.

Horoscop 22 noiembrie Balanta. Privesti cu o claritate de invidiat situatia in care esti implicat, ca nici tie nu-ti vine a crede cat de limpede vezi lucrurile. Se pare ca ai inteles perfect pe ce nivel de afli, nici un dubiu nu-ti da tarcoale, si, cand vorbesti despre aceasta problema, dai dovada de maturitate si inteligenta. Ai invatat enorm din procesul intreg de educatie prin care ai trecut si te bazezi pe o bogata experienta acumulata in anii anteriori. Parca ai fi un invatat, un intelept cu un bagaj de informatii si cunostinte extrem de bogat si de documentat, si stii exact ce trebuie spus sau facut in orice situatie cu care te confrunti. Totul face parte dintr-un plan pe care l-ai construit prin munca si studiu.

Horoscop 22 noiembrie Scorpion. Incearca sa mai micsorezi un pic ritmul in care inaintezi spre un scop maret, pentru ca viteza aceasta te face sa pierzi din vedere aspectele frumoase ale evolutiei tale. Nu-ti cere nimeni sa ajungi rapid la tinta propusa, pentru ca uneori calatoria spre destinatia finala e cea frumoasa, cea generatoare de motive de fericire, nu neaparat rezultatele culese la capat. Ca atare las-o mai moale, nu mai pedala cu atata inversunare ca sa ajungi repede-repede la telul propus, ci bucura-te de tot ce descoperi pe parcurs, de detaliile care apar in fiecare zi, de oamenii pe care ii intalnesti pe traseu. Nu sari peste etape: toate au un rol pozitiv!

 

 

×