x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 23 februarie 2019. E o plăcere să te bucuri cât mai mult timp de liniştea din jurul tău

Horoscop 23 februarie 2019. E o plăcere să te bucuri cât mai mult timp de liniştea din jurul tău

22 Feb 2019   •   10:46
Horoscop 23 februarie 2019. E o plăcere să te bucuri cât mai mult timp de liniştea din jurul tău
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. Cei din jurul tău sunt risipitori, neglijenţi cu banii sau cu bunurile lor, încât ar putea face gafe imense într-un moment de neatenţie, dar noroc că te au pe tine alături pentru a-i mai trage de mânecă atunci când vezi că sunt cu capul în nori. Tu ştii să faci bani din piatră seacă, eşti un exemplu de spirit materialist, care manevrează sume mari cu cap şi cu prudenţă, fără a risipi şi fără a risca nimic, şi cine îţi ascultă sfaturile, ar avea numai de câştigat. Eşti un consilier financiar matur şi serios, care aduce argumente solide ori de câte ori se discută despre bani, economii, cheltuieli, eficienţă.

Horoscop Taur. Ai ocazia de a sta în compania unei persoane care îţi inspiră virtuozitate, măiestrie, perfecţiune! Îţi este net superior şi onoarea de a-i sta alături e în beneficiul tău, primeşti de la el informaţii valoroase, sfaturi utile, deci ţine-le minte, pentru că le vei folosi cândva. Că e un expert într-un domeniu pe care tu abia acum îl studiezi, că e un nume de răsunet sau o celebritate, îl priveşti cu un sentiment de extaz, de beatitudine, de admiraţie sinceră, de parcă nu-ţi vine a crede că ai asemenea şansă. Foloseşte din plin acest prilej unic de a învăţa mai mult, mai sus, mai bine!

Horoscop Gemeni. Dacă îl ai şi pe partenerul de viaţă alături necondiţionat, eşti capabil de orice, pentru că primeşti din partea sa toate resursele necesare pentru a reuşi. Iubirea sa, stimulentele sale, încurajările care vin sincer şi tonic de la el, devin motorul tău principal de energie pentru ceea ce ţi-ai propus. El aşteaptă mult de la tine, dar îţi şi oferă mult, deci ce îţi poţi dori mai mult de la viaţa în doi? Se poate vorbi de o colaborare excelentă între soţ şi soţie, pentru că fiecare contribuie la buna desfăşurare a relaţiei cu ceea ce are el mai de preţ şi vă completaţi reciproc de fiecare dată.

Horoscop Rac. Nimic nu se repară peste noapte, ci e nevoie de o perioadă de convalescenţă pentru ca totul să se echilibreze. Eşti pe calea cea bună, spre momentul în care vei spune că totul a revenit la normal, dar trebuie să mai ai răbdare. Mai sunt unele mici semne care te tot trag înapoi, te mai încearcă unele mici dureri, fireşti după o perioadă de criză. Priveşte aceste cuvinte ca pe o metaforă, pentru că tu eşti într-o astfel de etapă, cea de după boală: acum urmezi cu sfinţenie tratamentul potrivit pentru a te vindeca. Continuă ce ai început, eşti aproape de vindecare!

Horoscop Leu. Stresul te face să vezi în jur doar inamici şi belele, dar problema nu e la tine, ci la cei pe care ai ghinionul să-i atragi alături de tine. Cineva cu reputaţie îndoielnică, cu un caracter dubios, cu intenţii nu tocmai bune se apropie de tine şi urmăreşte să se folosească de tine, dar trebuie să-ţi sune repede clopoţelul, încă de la primele semne că ar avea ceva de ascuns. Stai departe de el, ia-ţi măsuri de precauţie, nu-i împărtăşi, vise, dorinţe şi mai ales secrete intime, pentru că nu sa va da în lături să se folosească şi de ele. Fii deci atent la persoanele suspecte din preajma ta!

Horoscop Fecioara. Încetul cu încetul se face oţetul. Aşa şi tu, eşti într-un prelung proces de dezvoltare, de perfecţionare, dar eşti pe calea cea bună. Se văd deja efectele studiului tău aprofundat, şi eşti din ce în ce mai mulţumit de tine. Multă lume vede ce mult ai evoluat, apreciază progresele tale şi te motivează să mergi mai departe în efortul tău de cizelare şi desăvârşire. Într-o zi vei ajunge la nivelul visat, dar acum eşti conştient că încă mai ai câte ceva de acumulat, câteva etape de parcurs, câteva etaje de ridicat la propria ta construcţie, deci continuă-ţi munca!

Horoscop Balanța. E o plăcere să te bucuri cât mai mult timp de liniştea din jurul tău, deci nu-ţi dori să treacă acest moment de tihnă, chiar aveai nevoie de o pauză şi pentru că nu se întâmplă nimic, se poate spune că e o zi pe placul tău. Chiar dacă pari pasiv şi dezinteresat de tot ce se petrece în jur, este exact atmosfera pe care o doreai, pentru că aşa te poţi odihni un pic, te detaşezi de griji şi probleme, şi găseşti starea necesară unei analize la rece a situaţiei în care te afli. Profită cât mai mult de calmul instalat!

Horoscop Scorpion. Veştile care sosesc astăzi au rolul de a calma spiritele, de a echilibra o situaţie tensionat sau de a restabili ordinea în treburile tale. Te linişteşti ca prin minune, iar această tihnă reinstalată are un efect benefic pentru continuarea unor proiecte. Atât timp cât eşti agitat şi nervos, nu te poţi concentra eficient la ce ai de făcut, dar dacă scapi de un stres, dintr-o dată descoperi soluţiile mult mai rapid decât înainte. Încearcă să nu îţi pierzi calmul în niciun moment, pentru că poţi gândi logic doar când e linişte.

Horoscop Săgetător. Participi azi la un fel de curs în care acumulezi informaţii noi şi o experienţă superioară în domeniul în care te pregăteşti temeinic. Discuţia pe care o ai cu un profesor sau cu un specialist clarifică o serie de întrebări care te macină şi simţi că lucrurile devin din ce în ce mai limpezi. Acum ştii mai bine ce ai de făcut şi priveşti cu multă recunoştinţă la cel care ţi-a împărtăşit din experienţa sa bogată de viaţă. Prinde din zbor orice informaţie transmisă de cei care sunt cu un pas înainte pentru că ai numai de câştigat.

Horoscop Capricorn. Azi te joci de-a iubirea în cel mai copilăresc mod, pentru că nu e momentul să discuţi despre planuri comune, despre viitor, despre decizii de cuplu cu o încărcătură capitală. Ia-o mai uşor, bucură-te de tot ce simţi, de fluturii din stomac, de distracţia care însoţeşte fiecare clipă petrecută în doi, fără să pretinzi de la celălalt angajamente de cursă lungă. Vor veni şi ele, dar azi cel mai bine e să tratezi iubirea ca pe o aventură frumoasă în doi în care fiecare e liber să experimenteze şi să se simtă bine.

Horoscop Vărsător. Ajungi la capătul unei acţiuni care te-a solicitat la maximum iar finalul este de-a dreptul relaxant. Îţi poţi recăpăta liniştea pentru că totul ajunge la capăt şi poţi să te detaşezi de tot iureşul evenimentelor din ultima perioadă. Poate să nu fie chiar finalul aşteptat, ci altul de sacrificiu, doar pentru a termina odată şi-odată tot stresul, dar acum nu contează la ce nivel ai ajuns şi cum, ci faptul că poţi pune punct, fără să te mai gândeşti la ce a fost. Finalul e important, nu rezultatul atins.

Horoscop Pești. Prietenii sunt foarte importanţi în momentele critice. Vei descoperi azi ce uşor îţi revii dacă accepţi alături de tine oameni cu tonus pozitiv, care te ridică şi pe tine înapoi la suprafaţă. Caută persoanele potrivite care să te ajute să-ţi revii, deci fugi de alţii şi mai trişti, şi mai împovăraţi de probleme. Optimiştii îţi vor ridica moralul şi te vor readuce la lumină, ca atare trebuie să-ţi alegi cu grijă anturajul. Dacă vezi că vin alături de tine persoane care numai de probleme vorbesc, ieşi din acel mediu cât mai repede, ca să nu te tragă şi mai jos.

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×
Subiecte în articol: Horoscop 23 februarie horoscop