x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 24 septembrie 2018.Gemenii vor a vea parte de o surpriză neplăcută

Horoscop 24 septembrie 2018.Gemenii vor a vea parte de o surpriză neplăcută

23 Sep 2018   •   19:10
Horoscop 24 septembrie 2018.Gemenii vor a vea parte de o surpriză neplăcută

Horoscop zilnic 24 septembrie. Află ce ți-au hărăzit astrele pentru ziua de luni.

 

Horoscop 24 septembrie Balanța. Chiar dacă toate păreau să evolueze ca la carte, nu fi chiar atât de sigur că se va menţine aceeaşi linie constantă până la capăt. Azi te poţi trezi cu un obstacol fulgerător picat din senin în faţa căruia trebuie să te adaptezi rapid. Nu ai timp de gândire, ţi se cere o reacţie spontană, pe loc, care să repare totul repede. Te vei descurca, totul e să fii deschis la alternative, la soluţii ad-hoc, deci să nu insişti să urmezi neapărat un anumit tipar dinainte prestabilit. Sunt momente când se cere să fii original, creativ, să prinzi din zbor şi alte idei, ca atare luptă cu teama de schimbare, cu rigiditatea ta sau a altora, cu diversele condiţii stricte care nu te lasă să te mişti în voie.

Horoscop 24 septembrie Scorpion. Intuiţia ta e ascuţită, multă lume o apreciază, deoarece reuşeşti să presimţi imediat dacă în spatele unui aspect se află pericole, riscuri sau minciuni. Eşti pus şi azi în faţa unei situaţii cu două feţe şi reuşeşti să descoperi la timp ce se ascunde în spatele unor aparenţe înşelătoare, astfel încât să nu cazi în plasa nimănui. Treci ca prin urechile acului de o situaţie cu grad mare de risc: o persoană cu caracter cel puţin dubios încearcă să te atragă. Ai noroc cu această voce interioară care te trage de mânecă la timp!

Horoscop 24 septembrie Săgetător. Cum să nu-ţi sară ţandăra dacă, la orice uşă ai bate, ţi se răspunde agresiv, nepoliticos, fără să găseşti nicăieri de un dram de amabilitate şi înţelegere. Dacă ai de a face azi cu instituţiile statului, birocraţia te va aduce pe marginea exasperării, pentru că nu găseşti nicăieri persoane care să te asculte şi să îţi înţeleagă doleanţele. Multe uşi ţi se închid în nas, eşti trimis la plimbare cu un ton superior şi termini ziua cu un sentiment de iritare ori de câte ori te gândeşti la relaţiile defectuoase ale acestei zile. Nici tu nu eşti mai amabil, recunoaşte, dar reacţia e firească când eşti tratat aşa.

Horoscop 24 septembrie Capricorn. Dacă primeşti susţinerea potrivită de la cei din jur, eşti capabil de succese de răsunet, deci cel mai greu e să-ţi alegi tovarăşii potriviţi. Eşti în faţa unei provocări interesante cu mari sorţi de izbândă, dar cu atât mai bune vor fi rezultatele cu cât reuşeşti să atragi şi pe alţii alături de tine. Vei aduna un grup mai larg de persoane şi veţi vâsli împreună în acelaşi sens. Ei devin motorul secundar pentru tine, pentru că altfel evoluezi când ştii că ai pe cineva alături care ţine cu tine, te încurajează şi crede în ceea ce doreşti să faci!

Horoscop 24 septembrie Vărsător. Porneşti într-o nouă aventură, dar trebuie să faci acest pas cu un dram de maturitate, ca să n-o iei în glumă. Nu e o joacă, deşi la început pare doar o tatonare, dar după primii paşi vei vedea că se complică lucrurile şi nu ai voie să te distrezi pe seama drumului tocmai început. Ar fi perfect dacă ai avea şi o strategie foarte bine pusă la punct, pe etape clare, să nu faci nimic la voia întâmplării, şi să te gândeşti la acest demers până departe, până la ultimele capitole. Chiar dacă acum vezi doar etapa aceasta sau pe cea imediat următoare, gândeşte-te că orice gest făcut acum va avea efecte pe termen lung de acum încolo.

Horoscop 24 septembrie Pești. Ar fi trebuit să pleci azi la drum, dar eşti nevoit să renunţi în ultima clipă, ori pentru că apare altceva mai important de făcut, ori pentru că acea călătorie nu-şi mai are rostul. Dacă nu este obligatoriu să pleci acum la drum, ci poţi rezolva problema cu un simplu telefon, ar fi bine să faci acel lucru, pentru că ar fi alte lucruri mult mai interesante de făcut în acelaşi timp. Ceva nu va ieşi conform planurilor pe parcursul călătoriei, şi te întorci acasă cu sentimentul că ai pierdut inutil ziua la drumuri. Amână eventualele deplasări, dacă nu sunt tocmai urgente! Mai pot aştepta…

Horoscop 24 septembrie Berbec. Cu ajutorul potrivit, totul îţi merge de minune, deci aici trebuie să faci cele mai mari eforturi, de a găsi tovarăşii cei mai buni pentru situaţia în care te afli, să le câştigi simpatia şi dorinţa de a-ţi sări în ajutor. Apelează la tot arsenalul tău de cucerire, pentru că ai nevoie de prieteni care să participe la problema în care eşti implicat. Ai multe de învăţat de la ceilalţi, ca atare nu insista să te descurci singur, pentru că lucrurile vor evolua mult mai repede şi mai simplu dacă faci echipă cu oameni pregătiţi în domeniu. Nu e o ruşine să ceri ajutorul, nici să baţi la uşa unui om a cărui meserie este aceea de a-ţi rezolva ţie problema.

Horoscop 24 septembrie Taur. Nici ţie nu-ţi vine a crede ce bine merge un proiect la care îţi aduci contribuţia cu trup şi suflet! Succesul lui depinde de felul cum ai luat startul acestui proiect, pentru că ai ales bine momentul pentru a face primul pas, mijloacele de a ajunge la ţelul dorit, precum şi echipa potrivită care să te completeze. Singur, nu ai fi ajuns la aceleaşi rezultate, dar găseşti, pe parcurs, exact resursele cele mai bune pentru ceea ce ţi-ai propus. Dacă tu eşti cel care deţine frâiele acestei afaceri, cu atât mai bine va evolua totul, pentru că dai randament maxim mai ales dacă tu eşti cel care trasează direcţia şi ceilalţi te urmează, jucându-şi fiecare rolul asumat.

Horoscop 24 septembrie Gemeni. Calmul care se lăsase peste un plan este dat peste cap de o surpriză neplăcută care aruncă în aer tot ce ai construit până acum. Ţie îţi plac lucrurile clare, bine stabilite, or, o situaţie ca aceasta te destabilizează complet. Va fi greu pentru tine să-ţi recapeţi calmul, oricâtă răbdare şi toleranţă ai avea, pentru că vestea picată din senin e greu de acceptat şi mai ales greu de ţinut sub control. Fii pregătit şi pentru răsturnări majore de situaţie, pentru că acestea pot apărea chiar şi în cele mai organizate şi stabile proiecte, obligându-te să intervii prompt pentru a reechilibra totul.

Horoscop 24 septembrie Rac. Nu te crampona de fleacurile care nu-ţi convin, pentru că de acestea nu scapi niciodată. Abordează o atitudine veselă, indiferentă la ceea ce altădată te-ar fi supărat. Prefă-te că nu vezi sau nu auzi nimic din ceea ce te-ar putea deranja, pentru că aceasta e atitudinea perfectă pentru a face din această zi una excelentă. Dacă stai şi diseci firul în patru, descoperind ceea ce nu-ţi place, vei bate pasul pe loc, fără să simţi că trece ziua. Or, un zâmbet pe buze şi o glumă te ajută să te bucuri de orice.

Horoscop 24 septembrie Leu. Nu te arunca aşa, la prima vedere, spre noua direcţie care se prefigurează acum la orizont. Cel puţin nu fără a-ţi calcula bine resursele de care dispui! Ai putea fi tentat să investeşti toată energia pe o carte, fără să îţi dai seama, acum, dacă o vei putea drămui până la capăt. Ai nevoie, mai întâi, de o analiză la rece, a preţului cerut în acest proiect, ca nu cumva să spui da şi mai apoi să-ţi dai seama că nu-i poţi face faţă. Dacă eşti sigur că deţii tot ce ţi se cere, acceptă şi implică-te, dar nu uita de moderaţie, de echilibru, de prudenţă. Excesele te vor costa mult!

Horoscop 24 septembrie Fecioara. Ai impresia că lumea nu te înţelege, că interpretează greşit tot ce spui, dar nu cumva exagerezi un pic şi tu cu supărarea? O faci pe bosumflatul, te enervezi pe oricine, în loc să explici mai clar ce e în mintea ta. Dacă tu eşti laconic în comunicare şi vrei ca lumea să înţeleagă din zbor ceea ce doreşti să le transmiţi, fii sigur că se vor naşte mari dispute pe seama ideilor tale. Ţine cont de multele întrebări care vin acum către tine, pentru că dacă lumea te bombardează acum cu întrebări, e semn că nu te-ai exprimat coerent şi ar fi bine s-o iei pas cu pas cu detalii mai multe până ce mesajul tu ajunge corect la ţintă.

Horoscop oferit de acvaria.com

×