x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 25 iulie 2018. Leii au nevoie de o vorba buna sau de o incurajare

Horoscop 25 iulie 2018. Leii au nevoie de o vorba buna sau de o incurajare

25 Iul 2018   •   08:02
Horoscop 25 iulie 2018. Leii au nevoie de o vorba buna sau de o incurajare

Horoscop 25 iulie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de miercuri.

Horoscop 25 iulie LEU: O vorba buna, o incurajare sau simpla sustinere morala pot fi cel mai de pret dar al zilei. Vei trece peste orice impas daca te stii sprijinit neconditionat de cei care te iubesc.

Horoscop 25 iulie FECIOARA: Cineva te bate la cap sa te grabesti, sa nu pierzi vremea. Esti strans cu usa de termene limita, dar, desi esti o fire iute de obicei, azi nu dai randament sub presiune.

Horoscop 25 iulie BALANTA: Nu-ti place locul in care te afli, te simti dat la o parte. Simti ca tu nu te poti ridica la nivelul celor din preajma ta si aproape ca-ti doresti sa te retragi in umbra.

Horoscop 25 iulie SCORPION: Ai nevoie alaturi de tine de o persoana la fel de energica, de puternica si de implicata. Uniti-va fortele si porniti acum, in tandem, umar la umar, spre un viitor succes.

Horoscop 25 iulie SAGETATOR: Te vei simti bine printre oameni necunoscuti, pentru ca iti pui in joc toate calitatile tale in domeniul comunicarii si relationarii pasnice cu lumea.

Horoscop 25 iulie CAPRICORN: Mintea ta merge brici si ai tendinta de a-ti impune punctul de vedere cu un dram de impulsivitate. Azi crezi ca numai tu ai dreptate, si poate chiar ai!

Horoscop 25 iulie VARSATOR: O vorba aruncata in vant poate avea efecte grave, de aceea trebuie sa manevrezi cuvintele cu prudenta. Umbla cu manusi, spune adevarul cu diplomatie!

Horoscop 25 iulie PESTI: Ceea ce decizi azi poate efecte pe termen lung, de aceea trebuie sa-ti spui ultimul cuvant dupa o analiza atenta si prudenta a tuturor datelor de care dispui.

Horoscop 25 iulie BERBEC: Lasa-te ghidat de emotie in tot ce faci, indiferent cui oferi din prea plinul inimii tale, pentru ca se va dovedi a fi sursa tuturor lucrurilor minunate din viata ta.

Horoscop 25 iulie TAUR: Te poti rupe de tristete si frustrare printr-un gest de vointa pe care sigur poti sa-l faci. Trebuie sa scoti din interiorul tau acel luptator puternic si entuziast.

Horoscop 25 iulie GEMENI: Ajutorul unui prieten nu e neaparat unul concret. Nu pune el mana sau umarul ca sa faca ceva in locul tau, ci poate fi calauza cea mai de incredere care iti arata o cale.

Horoscop 25 iulie RAC: Nu esti prea deschis la cooperare, si aproape ca refuzi sprijinul altora. Parca nu ai vrea sa te indatorezi fata de nimeni si de aceea vrei sa te descurci pe cont propriu.

 

www.acvaria.com

×
Subiecte în articol: horoscop 25 iulie horoscop