x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 25 octombrie 2019. E o zi minunată înaintea ta, profită din plin de veselie, de motivele de sărbătorit din jurul tău

Horoscop 25 octombrie 2019. E o zi minunată înaintea ta, profită din plin de veselie, de motivele de sărbătorit din jurul tău

24 Oct 2019   •   14:08
Horoscop 25 octombrie 2019. E o zi minunată înaintea ta, profită din plin de veselie, de motivele de sărbătorit din jurul tău
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. Parcă nu te înţelegi cu nimeni în jurul tău, dar, dacă ai fi mai atent, ţi-ai da seama că problema nu e la cei din anturaj, care nu au absolut nimic cu tine, ci e chiar la propria ta persoană. Tu eşti cel nervos, irascibil, pus pe harţă la orice, nu ceilalţi, care, culmea, chiar te înconjoară cu simpatie şi toleranţă, de parcă ar înţelege că eşti nervos şi te lasă în apele tale. Fă un efort să-ţi ajustezi tonul şi manierele când intri în contact cu cei pe care nu-i cunoşti, pentru că ai putea crea o imagine greşită asupra ta. Tu nu eşti aşa de obicei, deci adu-ţi aminte de valorile pe care tu le reprezinţi cel mai bine: amabilitate, sociabilitate, diplomaţie.

 

Horoscop Taur. De unde nici nu te aştepţi, apare azi soluţia salvatoare ce va restabili echilibrul într-o problemă care scăpase un pic de sub control. Fii deci atent la tot ce auzi, la sfaturile primite de la ceilalţi, la coincidenţele care apar în calea ta, pentru că, printre ele, s-ar putea afla şi răspunsul la una din întrebările tale cele mai apăsătoare.  Vei descoperi că nimic nu-i întâmplător din ceea ce întâlneşti pe parcursul acestei zile, ca atare fii atent la detalii, că nici nu ştii cum trece pe lângă tine exact ceea ce aveai nevoie! Stai cu urechile pâlnie la informaţii şi totul va reveni la normal.

 

Horoscop Gemeni. Vorbeşti despre viitor cu încredere şi optimism, nu numai pentru că ţi se alătură şi familia, la fel de entuziasmată de ceea ce se prefigurează la orizont, ci pentru că eşti sigur că mergi în direcţia cea bună trecutul e profesorul tău cel mai bun, pentru că ceea ce urmează să se întâmple de mâine se bazează pe cele deja învăţate ieri, şi atât timp cât consideri că ţi-ai asumat lecţiile trecutului aşa cum se cuvine, nu ţi-e frică să porneşti spre viitor cu capul sus.  Ai mai trecut prin situaţii similare celor conturate acum la orizont, şi dacă atunci le-ai depăşit cu succes, ajunge doar să repeţi reţeta şi va ieşi la fel e bine şi acum!

 

Horoscop Rac. Nu orice victorie vine la pachet cu un sentiment de bucurie şi împlinire, ci uneori e însoţită şi de tristeţe. Culmea, dar se mai întâmplă, şi acelaşi lucru îl resimţi şi tu acum, de parcă, pentru a ajunge aici, ai plătit un preţ mult prea mare şi nu te poţi bucura pe deplin de ceea ce ai obţinut. Nu mai trece în revistă eforturile depuse, greutăţile prin care ai trecut pentru a ajunge aici, sacrificiile acceptate sau cine ştie ce alte evenimente nedorite care au marcat evoluţia ta de până în acest moment. Încearcă să ierţi şi să uiţi ceea ce n-a mers ca la carte, ca acum să scoţi în evidenţă doar punctele forte ale acestui drum. Sărbătoreşte succesul, nu mai deplânge eşecurile anterioare. Ce-a fost a fost!

 

Horoscop Leu. Te afli înaintea unui eveniment căruia îi acorzi o importanţă specială. Ai emoţii, desigur, ca înaintea oricărui moment capital. E nevoie să iei decizii foarte clare, pentru a fi sigur că alegi calea cea mai bună pentru tine. Ca să poţi trasa o direcţie dreaptă şi bună înaintea ta, mai întâi ar fi bine să arunci o privire limpede înapoi, ca să cureţi spaţiul din jurul tău. Dă la gunoi ce nu-ţi mai este de folos (relaţii, amintiri, informaţii, resentimente) şi abia după aceea porneşte pe noul drum cu inima complet purificată, gata să primeşti altceva. Deschide-ţi aripile şi zbori eliberat de balastul trecutului!

 

Horoscop Fecioara. Erai liniştit şi credeai că vei menţine această stare de confort cât mai mult timp posibil, dar se pare că lucrurile stau cu totul altfel decât ţi-ai planificat. În loc de linişte, de pasivitate, de comoditate, apar brusc tot felul de evenimente neprevăzute care îţi cer reacţii foarte rapide. Nici vorbă de aşteptat şi stat degeaba în asemenea condiţii, ci trebuie să pui imediat mâna pe unelte ca să intervii rapid. Încearcă să menţii ceva din calmul iniţial, ca să fii sigur că iureşul de noutăţi care dau năvală nu te împinge în direcţii incomplet analizate, deci înainte de a porni noua aventură, stai un pic şi chibzuieşte la rece.

 

Horoscop Balanța. Toate ar trebui să-ţi meargă ca unse azi, pentru că e o zi a victoriei depline, a succesului maxim, pe care e bine să o valorifici la capacitate maximă. Poate ai ajuns la apogeul unei acțiuni şi acum ai curajul să povesteşti lumii ce ai realizat, poate ţi s-a împlinit un mare vis, pentru care ai muncit enorm, şi acum vin recompensele, felicitările şi semnalele de admiraţie către tine. Bucură-te cu toată inima de atmosfera de sărbătoare a acestei zile, pentru că e ca un dar pe care îl meriţi din plin pentru tot ce ai construit cu succes până acum. Laudă-te, lasă modestia la o parte, că ai ce povesti lumii!

 

Horoscop Scorpion. Nu ştii să te organizezi eficient, pentru că ai multe în minte şi nu ştii pe care s-o scoţi mai bine în valoare. Eşti dezorientat, se vede că intri în panică din cauza timpului a cărui scurgere te copleşeşte. Parcă ai fi în afara timpului, faci totul exact invers decât s-ar cere: dacă trebuie să te grăbeşti, tu tergiversezi cât mai mult lucrurile, iar dacă ai timp berechet să te mişti în voie, tu devii nervos şi spui tuturor mai repede, mai repede! Această atitudine are la bază o analiză incompletă a situaţiei în care eşti implicat, nu deţii toate informaţiile adecvate şi tratezi totul opus decât s-ar cuveni. Încearcă să faci puţină ordine în viaţa ta, învăţând să stabileşti priorităţi: asta acum, asta mâine, asta deloc…

 

Horoscop Săgetător. E o zi minunată înaintea ta, profită din plin de veselie, de motivele de sărbătorit din jurul tău, pentru că ai destule! Poate copiii sunt sursa fericirii tale, pentru că, ori de câte ori stai în preajma lor, parcă îţi încarci şi tu bateriile de energie pozitivă. Zâmbeşte, fii liber să te joci, oricare ţi-ar fi vârsta, pentru că şi copilul din tine cere uneori să fie lăsat să se manifeste liber, aşa cum vrea. O astfel de atmosferă destinsă, lipsită de rigori, de norme, de limite impuse de vârstă sau statut social, se va dovedi a fi exact balsamul de care aveai nevoie pentru a uita de probleme. Copiii nu au nicio grijă: fii ca şi ei, măcar pentru o zi!

 

Horoscop Capricorn. Veştile care vin astăzi de departe au o semnificaţie cu totul specială asupra ta, pentru că te impresionează la maximum. Poate sunt veşti importante despre cei dragi de peste hotare care te mişcă atât de mult, încât eşti în stare să urci în primul avion şi să ajungi la ei, acolo! Pe de altă parte, şi călătoriile pe care le faci acum sau eventualele deplasări pe care le programezi astăzi pentru perioada următoare au o influenţă majoră asupra psihicului tău, pentru că generează o stare de nerăbdare fantastică, de parcă nu mai poţi aştepta până ce ajungi la destinaţie. Dacă ai putea, ai porni acum la drum!

 

Horoscop Vărsător. Tot amâni un moment decisiv de care depind unele proiecte de serviciu. Nu te simţi foarte pregătit pentru confruntarea cea mare, de aceea tot cauţi scuze să scapi de răspundere. Probabil mai ai ceva de lucrat, de studiat, de acumulat, nu deţii toate resursele necesare şi, dacă intri acum în competiţie, nu vei lua nota maximă. E bine să recunoşti deschis că nu eşti pregătit şi să ceri o amânare a termenului, decât să te implici şi să nu faci faţă aşa cum ai dori. Pe de altă parte, poate amânarea vine pur şi simplu aşa, din senin, fără să ceri tu o derogare, ca atare e un noroc pentru tine că ţi se mai oferă un răgaz. Profită de el şi adună repede resursele lipsă!

 

Horoscop Pești. Pentru dreptul tău la succes, e nevoie de o adevărată confruntare de forţe, dar tu deţii toate resursele necesare pentru a ieşi învingător din competiţie. Ai ambiţie, ai energie din belşug, ai o dorinţă fantastică de a te impune deasupra tuturor iar rivalitatea pe tine nu te sperie, ci te motivează şi mai tare. Cu cât e mai bun contracandidatul tău, cu atât îţi concentrezi mai bine voinţa către succesul visat. Ai toate şansele să fii tu primul în această luptă de orgolii, de personalităţi puternice, de idei, de ambiţii, dar atuul tău e curajul, spiritul întreprinzător, nu agresivitatea, ca la ceilalţi.

 

Horoscop oferit de acvaria.com

 

×
Subiecte în articol: horoscop 25 octombrie horoscop