x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 26 octombrie 2019. Ai de ales între două direcţii la fel de tentante

Horoscop 26 octombrie 2019. Ai de ales între două direcţii la fel de tentante

25 Oct 2019   •   18:10
Horoscop 26 octombrie 2019. Ai de ales între două direcţii la fel de tentante
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. Nu poţi pune preţ pe promisiunile sau pe informaţiile pe care ţi le transmite azi un amic. Ţi se pare necopt, lipsit de experienţă, şi nu crezi că se bazează pe date foarte clare. Ai senzaţia că-şi dă şi el cu părerea, fără a se fi documentat serios înainte, de aceea ai prefera să mai primeşti informaţii şi din altă sursă. Dar, culmea, dacă apare cumva şi o altă sursă de informaţie, aşa cum doreai, părerile vor fi contradictorii încât te încurci şi mai tare în tot ce auzi, ca atare mai bine te bazezi doar pe propriile judecăţi de valoare, nu pe sfaturile altora. Unii habar n-au ce spun!

 

Horoscop Taur. Te-ai gândit vreodată cu ce misiune ai venit tu pe lume? Cu siguranţă, da, dar azi parcă deja întrezăreşti încă un răspuns la această întrebare. Rolul tău pe pământ e să răspândeşti şi să primeşti iubire. Nu e vorba de latura fizică a iubirii, nici de iubiri pătimaşe şi aprinse, ci poţi iubi în diferite feluri! Poţi iubi munca pe care o faci zi de zi. Poţi iubi culoarea cerului sau o melodie… Poţi iubi un animăluţ care te însoţeşte fidel. Poţi juca rol de Cupidon pentru un prieten mai puţin norocos în iubire. Poţi juca rol de arbitru între doi prieteni certaţi.

 

Horoscop Gemeni. Ai mai multe opţiuni în faţa ta, dar nu toate sună optimist. Sunt şi unele care conţin refuzuri, abandonuri, finaluri triste, dar şi mai multe care duc într-o direcţie optimistă şi bună. Acelea sunt calea potrivită, deci fă alegerea corectă dintr-o perspectivă clar pozitivă. Renunţă la negaţii, începe orice decizie sau alegere de-a ta cu o afirmaţie, cu termeni puternic pozitivi, şi ai să vezi că şi efectele deciziei tale de acum vor duce în cea mai promiţătoare direcţie. Spune da provocării şi apoi alege, din gama largă de variante pe care o ai la dispoziţie, pe cea care începe cu da! Da, pot, ştiu, fac, reuşesc!

 

Horoscop Rac. Ai mare grijă încotro porneşti azi, deoarece eşti în faţa unei perspective noi, promiţătoare, dar care ar putea fi o pistă falsă. Cineva urmăreşte să te inducă în eroare şi apelează la mijloace mincinoase pentru a te atrage în joc. Tu nu ai nimic de câştigat de pe urma sfaturilor sale, dar el da, deci ar fi bine să deschizi bine ochii şi mintea ca să nu investeşti energie şi timp într-un sens care nu duce acolo unde vrei tu. Fii atent la semnalele care vin din diverse direcţii şi care anunţă că cel de lângă tine e un pericol pentru interesele tale.

 

Horoscop Leu. Ţi-e dor de locuri de care te leagă amintiri puternice din copilărie, de aceea ar fi o zi perfectă pentru a face o vizită la bunici sau la părinţi, în cazul în care aceştia sunt în altă localitate. Chiar şi un telefon ar fi de ajuns pentru a le arăta că te gândeşti la ei, deoarece şi ei sunt cu gândul la tine. Ai ocazia să vizitezi din nou locuri prin care ai mai trecut şi altădată, locuri care îţi încarcă inima de emoţie şi bucurie. Mai mult: o călătorie pe care ai putea să o faci azi ţi-ar putea aduce în cale chiar şi o şansă de iubire, deci caută amorul dincolo de graniţele oraşului.

 

Horoscop Fecioara. Nu te simţi în apele tale, te încearcă unele emoţii negative de parcă te-ai teme de ceva încă nevăzut, încă inexistent, ca o presimţire sumbră. Nu te lăsa copleşit de această stare de disconfort emoţional, pentru că, după ce totul va trece, vei râde de sensibilitatea şi fragilitatea de care dai dovadă. Nu va fi nimic grav, nimic atât de serios încât să merite acest stres şi atâta bătaie de cap, deci priveşte şi partea bună a lucrurilor. E un fleac, la urma urmei, care trebuie tratat cu indiferenţă. Nimic nu e atât de negru pe cât ţi se pare ţie în acest moment: zâmbeşte!

 

Horoscop Balanța. Stai cu urechile pâlnie la tovarăşul tău de discuţie, pentru că îţi transmite nişte soluţii excelente la problemele care te preocupă acum. El e detaşat de tot ce ţi se întâmplă şi vede lucrurile dintr-o perspectivă mult mai clară, ca atare sfaturile sale merită puse imediat în aplicare sau stocate în memorie pentru momentul în care vei putea să te foloseşti de ele. Ai multe de învăţat de la un astfel de om, e ca o enciclopedie ambulantă de idei şi informaţii de mare valoare. Ai numai de câştigat de pe urma discuţiilor purtate.

 

Horoscop Scorpion. Ai de ales între două direcţii la fel de tentante. Pe moment, ai vrea să le urmezi pe amândouă, pentru că nu te poţi opri asupra uneia singure, dar după o vreme vei ajunge la concluzia că nu sunt valabile ambele, că de fapt fugi după doi iepuri care nu duc acolo unde crezi. Ascultă ce-ţi transmite mintea dar şi ceea ce-ţi şopteşte inima, deoarece e o decizie în care ambele resurse ale tale au ceva de spus. Cântăreşte pe îndelete, nu te grăbeşte nimeni să dai răspunsul pe loc, dar alege ceva ce se pliază perfect pe speranţele tale actuale.

 

Horoscop Săgetător. Stai pe loc, nu ieşi azi la cumpărături şi nici nu lua decizii majore cu banii de care dispui, chiar dacă ţi se pare că se află pe un nivel promiţător. Dacă vei cheltui acum aceşti bani pe care i-ai acumulat cu greu în timp îndelungat, vei amâna sau chiar bloca alte proiecte costisitoare în care ai putea investi foarte bine aceste sume. Mai aşteaptă, mai pune un ban deoparte, economiseşte, pentru că va veni o zi când aceste sume vor putea fi valorificate perfect, dar dacă le arunci acum pe fereastră pe cine ştie ce cumpărături, vei regreta nechibzuinţa de acum!

 

Horoscop Capricorn. Eşti motivat de o pasiune nouă, de parcă te cuprinde un elan revoluţionar ce are la bază o activitate care îţi face imensă plăcere. Când faci ceva cu drag, şi roadele vor fi excelente, de aceea pui suflet în tot ce faci. Totul evoluează foarte repede, pentru că nici nu simţi efortul sau oboseala atunci când te implici în ceva atât de plăcut sufletului. Poate fi o activitate în cuplu, poate fi timpul petrecut în familie, poate fi un hobby personal ce te umple de satisfacţie, ca atare ziua are numai emoţii pozitive de oferit.

 

Horoscop Vărsător. Tocmai pentru că nu apare nimic spectaculos în program, te poţi detaşa şi tu de toate! Îţi poţi permite o zi liberă în toată puterea cuvântului, în care să nu te gândeşti la nimic complicat, în care să faci totul cum îţi vine, fără să te împingă nimic urgent de la spate. Bucură-te de această atmosferă relaxantă şi caldă, probabil banală în fond, dar chiar aveai nevoie de o zi absolut normală. care să nu ceară nimic în plus de la tine. Tocmai prin monotonia pe care ţi-o oferă, ţie îţi convine de minune, deoarece nu trebuie să munceşti. Îţi duci aminte de acele activităţi fireşti de week-end în care nu faci altceva decât să te odihneşti, să leneveşti, să-ţi reîncarci bateriile.

 

Horoscop Pești. Eşti la începutul unei noi etape din viaţa ta şi calci destul de nesigur, precum un elev intrat prima oară la şcoală. E normal să ai emoţii, e firesc să nu ştii încotro mergi, dar eşti dornic să vezi ce urmează. Priveşti ceea ce va veni cu inocenţă şi curiozitate, privind totul într-o notă optimistă şi frumoasă, convins că nu poate fi decât ceva foarte bun. Eşti în faţa unui nou început şi abia aştepţi să vezi spre ce te îndrepţi, pentru că deocamdată nu ştii clar decât un singur lucru: că începe! Cum continuă şi cum se termină, habar n-ai, dar nici nu-ţi baţi capul cu asta: ce-o fi o fi, deci la drum!

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×
Subiecte în articol: horoscop 26 octombrie horoscop