x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 27 octombrie 2018. Racii au nevoie de o zi de pauză ca să-și reîncarce bateriile

Horoscop 27 octombrie 2018. Racii au nevoie de o zi de pauză ca să-și reîncarce bateriile

26 Oct 2018   •   16:52
Horoscop 27 octombrie 2018. Racii au nevoie de o zi de pauză ca să-și reîncarce bateriile
Sursa foto: 3DSculptor/Getty Images/iStockphoto

Horoscop zilnic 27 octombrie. Află ce ți-au hărăzit astrele pentru ziua de sâmbătă.

Horoscop 27 octombrie Scorpion.  Faci unele comparaţii nepotrivite, căci, în loc să vezi ce ai TU în plus faţă de alţii, ai tendinţa de a-ţi vedea doar punctele lipsă. Nu e abordarea cea mai bună în cazul de faţă, pentru că dacă începi să faci o listă cu ce-ţi lipseşte, o să pierzi din vedere comorile imense cu care eşti înzestrat. Lasă deoparte astfel de comparaţii: că acela e mai bogat, sau mai fericit, sau mai sănătos, sau mai frumos… Nu ai de ce să te uiţi în curtea vecină, când ai şi tu cu ce te mândri în propria ta curte. Fiecare, în fond, e cu norocul său pe această lume, cu ceea ce ştie mai bine, deci bucură-te că eşti perfect aşa cum eşti!

Horoscop 27 octombrie Săgetător.  Prietenia adevărată nu înseamnă că trebuie să-l schimbi pe cel de lângă tine. Dacă ţii la el, îl placi aşa cum e, deci încearcă să-l vezi ca pe omul care te completează, nu neapărat ca pe cel care face totul după cum îi spui tu. Azi vei primi dovezi clare de prietenie din partea unei persoane care îţi stă alături la bine şi la greu, poate chiar o persoană de la care nu aşteptai asemenea gesturi de loialitate, deci îl poţi privi de acum înainte ca pe un companion de nădejde. Priveşte cu calm şi cu răbdare relaţia care se leagă între voi, pentru că sunt mari şanse ca de aici să se nască o prietenie de durată, dacă amândoi o trataţi la fel de serios.

Horoscop 27 octombrie Capricorn.  Imaginaţia poate fi calea către cele mai inteligente soluţii, ca atare lasă-ţi mintea să zburde în voie, pentru că va naşte idei excelente pentru problemele care te macină acum. Nu te lăsa dominat de alţii mai rigizi sau mai demodaţi care îţi spun că numai unele căi duc acolo unde vrei, pentru că tu ai la dispoziţie un instrument invincibil: creativitatea. Foloseşte-te de ea cu încredere, din abundenţă, şi ai curajul să inventezi noi şi noi soluţii. Nu te opri la ceea ce îţi spun alţii că e bine sau corect. Tu trebuie să îndrăzneşti să treci şi în zona iluziei, a visului, pentru că acolo vei găsi idei de excepţie. Vizează liber, inventează!

Horoscop 27 octombrie Vărsător.  Se deschide în faţa ta o etapă nouă şi interesantă. Îţi dai seama că există şi unele riscuri, pe ici, pe colo, dar eşti gata să ţi le asumi, pentru ca eşti, din fire, mai aventuros. De data aceasta te atrage prea mult direcţia aceasta ca să-i poţi rezista, de aceea îţi iei inima în dinţi şi faci primul pas spre această nouă direcţie care e deocamdată necunoscută. Ai încredere, apropie-te de acest nou ţel cu mai mult curaj, fără să te temi de hopuri. Probele de încercare vor exista întotdeauna, dar important e ca tu să iei startul cu inima plină de optimism şi entuziasm, curios să vezi încotro duce noul sens. Măreşte pasul, apropie-te de ţinta care te atrage ca un magnet!

Horoscop 27 octombrie Pești.  E frustrant pentru tine să stai pe loc acum, când eşti prins într-un proiect important care îţi acaparase toată atenţia. Dacă ar fi după tine, ai munci şi azi, ca atare, chiar dacă ar e zi liberă, nu poţi sta degeaba şi mai arunci măcar o privire peste etapele parcurse până acum. Ai putea descoperi câteva puncte slabe care ar putea fi reparate în cel mai scurt timp. Vezi ce important e să faci uneori o pauză şi să priveşti lucrurile detaşat, fără să fii stresat de termene limită? De pe margine, vezi exact ce ar mai trebui făcut şi ce nu a mers ca la carte.

Horoscop 27 octombrie Berbec.  Nu te lăsa învins de cei cu mai mult tupeu sau cu gura mare, pentru că ai şi tu ceva de spus. Disputele sunt la ordinea zilei, dar deşi eşti un negociator înnăscut care preferă să facă pace foarte repede, de data aceasta contradicţiile te irită şi pe tine şi sari la atac. Vei fi mulţumit că ţi-ai apărat punctul de vedere în faţa celor care spun nu la orice. Nu te lăsa însă atras în capcana celor nervoşi, pentru că ei abia aşteaptă să te scoată din sărite şi să te domine cu agresivitatea lor.

Horoscop 27 octombrie Taur.  Dacă vezi că atmosfera se tensionează în jurul tău din cauza unui amic ce îşi eliberează nervii pe oricine, mai bine ieşi din acel mediu. Nu turna gaz pe foc, pentru că vâlvătaia e gata să izbucnească. Sunt momente când a ignora, a te face că nu auzi, a trece mai departe ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat sunt cele mai bune reacţii în cazul momentelor critice. Taci şi suportă situaţia, chiar dacă nu-i convine, pentru că numai aşa poţi dezamorsa mai repede bomba!

Horoscop 27 octombrie Gemeni.  Fără un program ieşit din comun, te poţi apleca asupra acelor activităţi de rutină pe care le-ai tot amânat înainte. Fie că faci ordine prin hârtii, corespondenţă sau acte, fie faci mai serios lecţiile cu copiii, te vei simţi mult mai bine la finalul zilei că ai reuşit să mai pui câte ceva la locul potrivit. Poţi discuta despre o mulţime de lucruri mărunte şi aparent nesemnificative, dar după ce vei trage nişte concluzii, îţi vei da seama că trebuia să te ocupi odată şi-odată şi de ele. Azi a fost ziua potrivită!

Horoscop 27 octombrie Rac.  Ai şi tu nevoie de o zi de odihnă, ca atare oferă-ţi acest răgaz chiar acum, ai nevoie să-ţi reîncarci bateriile, să te ocupi mai mult de corpul tău, de mintea ta, deci rupe-te, pe cât poţi, de restul lumii. O zi de izolare nu sună chiar aşa de rău, chiar dacă eşti o fire sociabilă care se vrea mereu acompaniată de cineva, dar azi te vei simţi mult mai bine dacă te retragi un pic doar în lumea ta, cu gândurile tale, cu dorinţele tale. Uneori, oboseala e cel mai bun motiv de a-ţi aminti de persoana ta, lăsându-i pe toţi ceilalţi pe planul doi. Azi contezi doar tu!

Horoscop 27 octombrie Leu.  Nu fi comod în a-ţi face dreptate, dacă simţi că cineva a greşit major. Da, a te lupta cu minciuna şi cu răutatea nu e uşor, e un război al nervilor, dar dacă tu consideri că celălalt e vinovat, trebuie să îţi iei inima în dinţi şi să te ridici împotriva greşelilor sale. Lupă cu cei care greşesc, fie că ţi-au greşit ţie, fie că îmbraci haina de justiţiar pentru alţii care nu au putere să lupte. Vei dobândi victoria finală numai dacă depăşeşti faza aceasta de uşoară neîncredere şi lene, în care ai fi tentat să spui, înainte de orice: nu va merge! Ba orice se poate dacă apelezi la legile corecte, la dovezile cele mai solide, şi se va face lumină şi dreptate!

Horoscop 27 octombrie Fecioara.  Nu fi comod în a-ţi face dreptate, dacă simţi că cineva a greşit major. Da, a te lupta cu minciuna şi cu răutatea nu e uşor, e un război al nervilor, dar dacă tu consideri că celălalt e vinovat, trebuie să îţi iei inima în dinţi şi să te ridici împotriva greşelilor sale. Lupă cu cei care greşesc, fie că ţi-au greşit ţie, fie că îmbraci haina de justiţiar pentru alţii care nu au putere să lupte. Vei dobândi victoria finală numai dacă depăşeşti faza aceasta de uşoară neîncredere şi lene, în care ai fi tentat să spui, înainte de orice: nu va merge! Ba orice se poate dacă apelezi la legile corecte, la dovezile cele mai solide, şi se va face lumină şi dreptate!

Horoscop 27 octombrie Balanța.  Nu prelua pe umerii tăi vini care nu îţi aparţin, doar pentru că cei din jur se plâng întruna. Da, vrei să-i ajuţi, fără îndoială, dar nu-i ajuţi cu nimic dacă te simţi vinovat pentru problemele lor. Nu ai nicio contribuţie în situaţia în care ei se află şi doar ei sunt cei care pot face lumină. Şi tu eşti împovărat de o vină care nu te lasă în pace, dar poţi discuta cu un părinte sau cu jumătatea ta ca să descoperi că îţi faci griji fără motiv. Nu te auto-pedepsi şi nici nu da vina pe alţii, ci priveşte lucrurile cu detaşare, convins că totul se va echilibra exact aşa cum se cuvine.

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×