x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 27 octombrie 2019. Dacă pleci la drum, efectele acestei călătorii vor fi cu totul speciale

Horoscop 27 octombrie 2019. Dacă pleci la drum, efectele acestei călătorii vor fi cu totul speciale

26 Oct 2019   •   14:05
Horoscop 27 octombrie 2019. Dacă pleci la drum, efectele acestei călătorii vor fi cu totul speciale
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. Este o zi a evenimentelor speciale care au rolul de a-ţi restabili echilibrul emoţional, de a-ţi face sufletul să zâmbească. Ieşi în lume şi profită de ocaziile excelente care apar în calea ta la tot pasul. Pot fi momente cu iz festiv, care au ceva unic, de neuitat, evenimente care ar putea sta la baza unor schimbări majore în viaţa ta de acum înainte. Treci prin locul potrivit într-un moment cheie pentru a întâlni o persoană care ar putea juca un rol principal în planurile tale viitoare. Ieşi în întâmpinarea norocului: nu ştii de unde şi când apare, dar merită să-l cauţi!

 

Horoscop Taur. Ai motive de satisfacţie la finalul unui proiect când deja poţi vedea cu ochii tăi la ce nivel ai ajuns. Ai muncit mult, deşi nu a fost doar contribuţia ta, deci, dacă tot culegeţi acum roadele eforturilor depuse, ar fi bine să vă recunoaşteţi unii altora contribuţia, ca să nu simtă nimeni defavorizat sau folosit. Sigur că e mult mai bine să profiţi singur de nişte condiţii avantajoase, dar dacă a participat şi altul alături de tine la acest succes, împarte victoria şi cu acesta. Aşa veţi fi amândoi la fel de încântaţi de rezultate.

 

Horoscop Gemeni. Ceva îţi spune să mai aştepţi, să stai pe loc o vreme şi să nu insişti să ajungi la un anumit nivel al planurilor începute. Ţine cont de piedici, de blocaje, de rezervele care te încearcă pentru că se vor dovedi a fi folositoare! Dacă faci tot posibilul să obţii ceva cu orice preţ, vei regreta această ambiţie, pentru că ori nu e ceea ce credeai, ori e doar un consum imens de resurse şi, la urma urmei, nici nu aveai nevoie de ceea ce te aşteaptă la capăt. Întreabă-te de ce nu poţi obţine unele lucruri aşa cum vrei tu sau atunci când vrei tu: înseamnă că nu e pentru tine!

 

Horoscop Rac. Te retragi de bună voie, chiar cu o reală plăcere de a nu fi văzut şi remarcat de nimeni, pentru că un astfel de moment de izolare are efecte benefice asupra psihicului tău. Să nu te deranjeze nici că nu te sună nimeni, nici că nu-ţi vine nici un musafir, nici că nu faci nimic palpitant, pentru că e ziua în care te dedici un pic sufletului tău, nevoilor tale cele mai profunde. Stând doar tu de vorbă cu tine însuţi, vei descoperi că au rămas puncte restante care se cer echilibrate, semn că te-ai cam neglijat în ultima perioadă, prins într-un iureş de agitaţie cotidiană care te-a lăsat fără energie. Ascultă vocea sufletului tău, pentru că îţi cere ceva. O s-o auzi, dacă faci linişte!

 

Horoscop Leu. Conflictele care se mai încing în preajma ta nu-şi vor arăta latura agresivă sau dificilă, ci dimpotrivă, se vor dovedi a fi exact stimulentele de care aveai nevoie pentru o schimbare benefică în viaţa ta. Ascultă-i pe cei care te mai trag de mânecă, îţi atrag atenţia asupra unei posibile erori, te împing de la spate cu o atitudine ceva mai autoritară, pentru că, dacă le urmezi sfaturile, chiar şi pe cele care sună a dojană, vei avea numai de câştigat. Nu-i privi pe critici ca şi cum ţi-ar vrea răul, ci exact invers: ca şi cum te-ar împinge spre cel mai bun lucru pe care îl poţi face!

 

Horoscop Fecioara. Eşti preocupat de partenerul tău de viaţă, pentru că are nevoie, acum mai mult ca oricând, de afecţiunea ta, de grija ta, de protecţia ta. Trece prin momente mai sensibile când simte nevoia să fie ocrotit şi răsfăţat, cineva să-i poarte de grijă, şi îi stai alături trup şi suflet. Imaginează-ţi că eşti un fel de medic sau psiholog ce se apleacă asupra problemelor altuia şi faci tot ce-ţi stă în putere să-i ridici moralul, să-i alungi temerile sau durerile. Efectele rugăciunilor tale pentru el şi ale îngrijirii pe care i-o acorzi vor fi binefăcătoare, deci continuă să i te dedici cu devotament şi iubire. E unul din acele momente când se vede cât de uniţi sunteţi la bine, dar mai ales la greu.

 

Horoscop Balanța. Iubirea e tot ce ai mai scump în acest moment şi i te dedici trup şi suflet. Iubeşti cu toată fiinţa ta, indiferent ce sau cine ar fi obiectul afecţiunii tale maxime. Că e o persoană pe care o iubeşti cu pasiune, că e o activitate care face bine inimii tale, că e o floare sau un animal care cere îngrijirea ta, e o plăcere pentru tine să fii alături de destinaţia iubirii tale şi să i-o oferi în cantităţi uriaşe. Nici măcar nu contează ce primeşti şi tu înapoi, pentru tine acum contează doar să dăruieşti, pentru că ai mari resurse pentru a face pe altcineva fericit. Şi tu eşti fericit pentru zâmbetul pe care îl naşti pe chipul celuilalt, pentru rezultatele devotamentului tău, pentru bucuria pe care o vezi la cel care-ţi primeşte darul.

 

Horoscop Scorpion. Ai mare grijă la felul în care te adresezi unei persoane aflate în impas, pentru că tonul tău scapă de sub control şi tinde spre răutate şi agresivitate. Nu merită nimeni să-i vorbeşti aşa, nici măcar dacă ai motive clare să ataci, deci temperează-ţi nervii ca nu cumva să fii luat de val şi să-i reproşezi lucruri de care nu se face vinovat. Orbit de agresivitate, ai putea aluneca spre critici injuste pe care celălalt nu le va tolera şi poate reacţiona la fel de dur. Nu judeca dacă nu ai şi dovezi certe în acest sens!

 

Horoscop Săgetător. Copilul din tine cere să fie lăsat să se joace, deci ce-ar fi să uiţi vârsta din buletin şi să te comporţi ca şi cum n-ai fi trecut de primii 10 ani de viaţă? Sigur, e o figură de stil, dar ai şi tu dreptul să te distrezi, să zburzi, să-ţi cumperi jucării, deci lasă deoparte grijile specifice vârstei şi alătură-te celor mult mai tineri. Că ai sau nu proprii tăi copii, e ideal să-i ai alături şi să-i tratezi ca şi cum n-ai fi departe de vârsta lor. E modul tău de a te elibera de toarte şi vei vedea că a privi viaţa dintr-o perspectivă inocentă, pură, ca şi cum toate ar fi frumoase, e benefică oricui. Merită să vezi totul în roz!

 

Horoscop Capricorn. Dacă pleci la drum, efectele acestei călătorii vor fi cu totul speciale, de parcă ţi-ai reîncărca sufletul de bucurie, de linişte şi calm. E ca o excursie de plăcere prin locuri de care îţi era dor, sau pe oriunde treci, descoperi lucruri care îţi răsfaţă simţurile, care te fac să zâmbeşti sau poţi spune chiar că eşti fericit. Poate cineva drag ţie, plecat departe, se întoarce acasă şi îl primeşti cu braţele deschise, ca atare călătoriile, distanţele, veştile de departe au un efect psihic cu totul aparte asupra sufletului tău.

 

Horoscop Vărsător. Oricât de supărat ai fi pe cineva care te-a rănit, azi eşti copleşit de dorinţa de a trece totul cu vederea şi a vă mai acorda unul altuia o şansă. O veche iubire poate reînvia, o prietenie pierdută poate continua, o situaţie care te-a jignit ar putea fi reparată cu succes, dar totul vine din capacitatea ta de a lăsa inima să dicteze tonul. Ego-ul tău ţi-ar putea spune că nu laşi garda jos, să fii tare şi să arăţi celuilalt că nu se poate juca aşa cu tine, dar inima ta, chiar şi aşa slabă şi fragilă cum e ea, tânjeşte după împăcare! Oferă-ţi această şansă de ierta şi de a cere iertare, pentru că nu-ţi place, recunoaşte, această situaţie!

 

Horoscop Pești. Mai ai potenţial, se poate şi mai bine de atât, deci mai caută un nivel superior celui de faţă. Ţinteşte şi mai sus, nu te opri din urcuş, pentru că planul la care ai ajuns acum şi de care eşti mândru e de fapt punctul de start spre ceva şi mai sus, şi mai bun, şi mai provocator, de care eşti perfect capabil! Ai nevoie de stimulente doar, şi acestea vin de pretutindeni, de la oamenii care te apreciază şi care au încredere în puterile tale. Când ei sunt atât de generoşi în laude, îi crezi şi, de dragul lor prinzi curaj să treci la etajul următor, orice ar cere acesta!

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×
Subiecte în articol: Horoscop 27 octombrie horoscop