x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 28 ianuarie 2019. Se apropie un moment culminant în activitatea profesională

Horoscop 28 ianuarie 2019. Se apropie un moment culminant în activitatea profesională

27 Ian 2019   •   18:02
Horoscop 28 ianuarie 2019. Se apropie un moment culminant în activitatea profesională

Horoscop Vărsător

Relaţiile cu ceilalţi sunt minunate, de parcă ai norocul de a atrage alături de tine doar oameni tonici, optimişti, care îţi transmit şi ţie starea lor de bine. E distracţie în jur, de parcă ar fi loc şi de petrecere în mediul în care te afli: se aude muzică, se bea un păhărel, ca atare implică-te şi tu în această atmosferă veselă, care te ajută să te mai relaxezi şi tu.

Printre toate persoanele cu care ai azi ocazia să discuţi, se poate afla cineva care poate juca un rol important de acum înainte pentru inima ta: o şansă de iubire, o posibilă prietenie, un grup de suport care te susţine orice ar fi!

 

Horoscop Pești

Impasul care apare azi pe neaşteptate în planurile tale te dezarmează pe moment, dar nu pentru mult timp. Eşti conştient că nimic nu se va rezolva de la sine, de aceea te ambiţionezi să lupţi cu aceste obstacole şi să nu le laşi să pună stăpânire şi pe tine.

Bravo, dai dovadă de tenacitate şi de curaj exact acolo unde alţii ar fi clacat cel mai repede, semn că pe tine nu te opreşte o piedică oarecare. Descoperi în tine resurse de energie care te vor ajuta să repari situaţia foarte repede şi să mergi mai departe mândru de tine!

 

Horoscop Berbec

Joci un rol cheie într-o situaţie instabilă, în care nimeni nu reuşea să restabilească echilibrul. Tu priveşti lucrurile mult mai clar, de pe margine, detaşat, ai mintea limpede pentru a analiza problema pe toate feţele, fără a te lăsa influenţat de nimeni, ca, într-un final, să extragi o concluzie fermă pe care o vei prezenta şi celorlalţi.

Te irită faptul că unii îşi schimbă părerea de la o zi la alta, de aceea eşti decis să iei tu frâiele acestei acţiuni pentru a reinstala odată şi-odată liniştea şi armonia. Te comporţi ca un om matur, cu scaun la cap, care poate lua azi cele mai serioase şi clare decizii, alungând astfel incertitudinea.

 

Horoscop Taur

Ai pus punct unei acţiuni, dar te îndoieşti asupra deciziei luate. Gata, nu o mai poţi schimba, nu mai are rost să analizezi retroactiv totul, ci să-ţi asumi decizia luată. E un final de drum care te face acum să regândeşti totul, să priveşti înapoi, să regreţi alegerile făcute, dar, pentru că decizia e deja luată şi nu mai poate fi schimbată, ar fi bine să o accepţi ca atare şi să accepţi drumul ales.

Ai mereu senzaţia că ar mai fi existat şi alte soluţii, că se putea face şi altfel, dar e prea târziu să mai schimbi ceva, deci mergi mai departe în sensul ales de tine, fără a mai privi înapoi!

 

Horoscop Gemeni

Te confrunţi cu tot felul de mărunţişuri pe care ar fi trebuit să le ignori, dar te cramponezi de ele şi le dai mai multă importanţă decât s-ar cuveni. Stai şi despici firul în patru, cauţi dincolo de aparenţe fără motiv, te enervezi de la nimicuri, ceea ce face ca această zi să se tensioneze de la orice fleac.

Unii nici nu văd ceea ce pe tine te scoate din sărite, deci problema e la tine, pentru că eşti irascibil şi-ţi sare ţandăra de la te miri ce. Încearcă să mai treci şi tu cu vederea nimicurile care îţi tot apar în cale, pentru că nu au nicio importanţă. Mai bine faci haz de ele, decât să te poticneşti la orice pas din cauza lor.

 

Horoscop Rac

Ai grijă la cuvintele dure pe care le spui astăzi, pentru că rişti să distrugi o relaţie. Nervii sunt normali la oricine, dar a-i lăsa să se manifeste în voi nu e în avantajul unei relaţii de prietenie sau de colaborare. Într-un astfel de moment, când scapi discuţia de sub control, se poate ajunge la critici, la acuze, la atacuri verbale ce pot genera mai apoi o despărţire.

Dacă simţeai că e nevoie de această ruptură, vei profita de curajul care te copleşeşte pentru a spune tot ce aveai pe suflet, dar dacă e un om la care ţii, despărţirea aceasta va declanşa mai apoi mari regrete. Încearcă să repari ce ai stricat, să dregi busuiocul şi chiar să-ţi ceri scuze cu mai mult curaj, lăsând orgoliile deoparte.

 

Horoscop Leu

Vii cam nervos acasă şi strici atmosfera de familie cu atitudinea ta. Lasă-i pe cei dragi să te înconjoare cu veselia lor, cu optimismul lor, pentru că te-ar putea ajuta să-ţi abată gândul de la problemele cu care te-ai confruntat peste zi.

Ştii cum se spune: lasă toate grijile la uşă atunci când vii acasă, pentru a nu tensiona inutil viaţa de cuplu sau de familie cu probleme care chiar nu-i privesc şi pe ei. Problemele de serviciu trebuie rezolvate acolo, la serviciu, ca atare nu le discuta cu familia, pentru că îi stresezi pe toţi!

 

Horoscop Fecioară

Se apropie un moment culminant în activitatea profesională, cum ar fi un interviu de angajare, un concurs pentru obţinerea unui job sau a unei funcţii superioare, un examen în urma căruia vei putea trece la un nivel superior în carieră. Deşi ar mai fi ceva timp până la acel mare hop, tu te pregăteşti intens încă de pe acum, pentru că vrei să-ţi iasă toate ca la carte.

Orele sau zilele care te despart de acel moment sunt folosite înţelept, pentru a mai acumula ceva informaţie, pentru a învăţa toate detaliile la nivel teoretic astfel încât să laşi o impresie ireproşabilă şi a obţine nota maximă.

 

Horoscop Balanță

A sosit un moment de care îţi era teamă, pe care l-ai tot amânat pentru că nu erai pregătit să-i faci faţă, dar azi, când trăieşti efectiv acele momente, îţi dai seama că ai exagerat cu îngrijorarea. Lucrurile ies mai bine decât ai crezut şi tot stresul tău de dinainte nu şi-a avut rostul.

Bucură-te din plin de întorsătura norocoasă a lucrurilor, ceea ce poate fi o lecţie bună pentru tine să nu mai priveşti lucrurile doar din perspectiva cea mai sumbră. Fără să gândeşti pozitiv şi iată ce bine a ieşit totul, dar dacă ai fi crezut în permanenţă în succes, oare cum ar fi ieşit?

 

Horoscop Scorpion

Ai alături de tine un om care îşi deschide inima în faţa ta tocmai pentru că are încredere deplină în sfaturile tale. Din prietenie sinceră, îi vei oferi ajutorul tău, convins că vei juca un rol cheie în rezolvarea problemei care îl macină.

Nu eşti direct implicat emoţional, şi tocmai capacitatea de a rămâne detaşat de ceea ce trăieşte acesta te ajută să-i oferi un sfat corect şi concret. Îi vei câştiga respectul şi prietenia pentru o viaţă întreagă, pentru că simte că fără tine nu ar fi depăşit impasul.

 

Horoscop Săgetător

Cineva îţi oferă o mână de ajutor, dar ceva îţi spune să nu accepţi atât de repede, de parcă ai presimţi că în spatele aparentelor bune intenţii, s-ar ascunde şi un interes negativ. Nu mai fi atât de suspicios, nimeni nu-ţi vrea răul, dar azi ai tendinţa de a vedea chiar şi în cele mai sincere gesturi de apropiere semne de ostilitate şi adversitate.

Cel care este acum alături de tine chiar îşi oferă prietenia pe tavă, numai tu eşti cel care respinge totul cu teamă, ca nu cumva să te încrezi în cine nu merită.

 

Horoscop Capricorn

Adevărul poate reveni la lumină după o luptă întreagă cu minciuna. Poate ai comis o eroare cândva care acum îşi arată efectele nedorite şi trebuie să te grăbeşti, măcar acum, după atâta vreme, să restabileşti ordinea corectă. Dacă altcineva ţi-a înşelat aşteptările, trebuie să i-o spui direct, pentru că nici nu şi-a dat seama că a greşit faţă de tine dar, dacă va afla că te-a supărat.

Va face tot posibilul să îndrepte lucrurile. Parcă se face lumină, se reaşează lucrurile pe făgaş normal şi te linişteşti şi tu, pentru că neregulile nu pot dura la nesfârşit: tot se clarifică odată şi-odată situaţia!

 

Horoscop zilnic oferit de Acvaria.com

×
Subiecte în articol: horoscop 28 ianuarie horoscop