x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 28 iulie 2018. Scorpionii sunt stresati si trebuie sa caute un plan de rezerva

Horoscop 28 iulie 2018. Scorpionii sunt stresati si trebuie sa caute un plan de rezerva

28 Iul 2018   •   08:01
Horoscop 28 iulie 2018. Scorpionii sunt stresati si trebuie sa caute un plan de rezerva

Horoscop 28 iulie BERBEC: Ceva nu merge tocmai bine la serviciu, din cauza anturajului nepotrivit si neconstructiv in care lucrezi. Daca mai ai si parte de un sef dificil, ziua e de-a dreptul stresanta.

Horoscop 28 iulie TAUR: Trage tare, implica-te, investeste-ti toate resursele bune pentru proiectul care muncesti, pentru ca, la final, te asteapta lucruri materiale, asa cum iti place tie.

Horoscop 28 iulie GEMENI: E normal ca doi oameni sa gandeasca diferit din cand in cand si, intr-un moment de slabiciune, sa va mai aruncati si cuvinte grele! Linisteste-te inainte de a-i da replica.

Horoscop 28 iulie RAC: Calatoriile au un efect tonic asupra ta. Oamenii pe care ii intalnesti pe parcurs, locurile prin care treci si ideile pe care le impartasesti iti reincarca bateriile.

Horoscop 28 iulie LEU: Nu pune la suflet micile motive de suparare care mai apar la orizont. Glumind pe seama vestilor aflate, luandu-le cumva peste picior, efectele lor vor trece pe langa tine.

Horoscop 28 iulie FECIOARA: Ai senzatia ca faci doar sacrificii, ca numai tu esti cel care sufera, dar exagerezi. In timp ce tu te lamentenzi intruna ar putea trece pe langa tine motive de bucurie.

Horoscop 28 iulie BALANTA: Contactul cu reprezentantii puterii este dificil si iti da numai motive de nemultumire de cate ori te adresezi lor. Au niste conditii de pus, iar tu trebuie sa le respecti.

Horoscop 28 iulie SCORPION: Cand un aspect al vietii tale te streseaza, devii sclavul acelui gand, de aceea trebuie sa ai intotdeauna un plan de rezerva catre care sa-ti indrepti atentia.

Horoscop 28 iulie SAGETATOR: Azi iti iei ramas bun de la ceva, caci nimic nu e vesnic: nici prietenia, nici parteneriatele de orice forma ar fi ele, nici sprijinul grupului din care ai facut parte.

Horoscop 28 iulie CAPRICORN: E un moment bun sa-ti stabilesti o strategie pe termen lung catre un obiectiv special din viitor. Esti abia la inceput, dar tu privesti deja pana departe.

Horoscop 28 iulie VARSATOR: Oboseala isi lasa amprenta pe activitatile zilei, nu ai nicio tragere de inima sa te apuci de treaba si refuzi orice invitatie de a colabora la eforturile zilei.

Horoscop 28 iulie PESTI: Schimbarea pe care o astepti nu vine din senin, ci sta chiar in puterea ta sa-i dai voie sa se manifeste. E timpul sa iei decizii prin care sa dai alt curs lucrurilor.

www.acvaria.com

 

×
Subiecte în articol: horoscop 28 iulie horoscop