x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 28 iulie 2019. Tratezi iubirea cu un soi de inocenţă, ca un copil care abia acum descoperă primii fiori ai iubirii

Horoscop 28 iulie 2019. Tratezi iubirea cu un soi de inocenţă, ca un copil care abia acum descoperă primii fiori ai iubirii

27 Iul 2019   •   15:53
Horoscop 28 iulie 2019. Tratezi iubirea cu un soi de inocenţă, ca un copil care abia acum descoperă primii fiori ai iubirii
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. Luptă cu insecuritatea asta care te însoţeşte la tot pasul, pentru că nu e genul tău! Tu eşti o fire optimistă, entuziastă, care e pregătită de orice provocare cu zâmbetul pe buze, iar acum păşeşti de parcă te-ai afla pe gheaţă subţire. Nu ai motive de îngrijorare sau de stres, totul evoluează într-o direcţie pozitivă, dar ţi-ai cam pierdut încrederea în ceea ce te aşteaptă la final sau chiar şi propriile tale forţe. Adu-ţi aminte cu mândrie de câte ori ai mai trecut prin situaţii similare şi cât de bine le-ai depăşit, şi la fel poţi şi astăzi. Da, e normal să ai şi emoţii înaintea unui astfel de hop, dar nu transforma emoţia în frică de a acţiona. Grijile tale sunt neîntemeiate!

 

Horoscop Taur. E minunat să ai în faţa ta oameni care dăruiesc cu inima deschisă tot ce ştiu! Îţi place grozav ceea ce înveţi zilele acestea, de parcă ai urma un curs la şcoala vieţii. Afli atât de multe informaţii interesante care te încântă, pur şi simplu, de parcă ar fi de fapt răspunsuri la marile tale întrebări existenţiale. Când vezi câte lucruri frumoase şi interesante sunt pe lume, îţi dai seama că stă numai în puterea ta să porneşti pe o cale de dezvoltare personală superioară paşilor parcurşi până acum. Vrei să ştii mai mult, poţi să afli mai mult, ca atare cizelează-te permanent, adunând noi şi noi experienţe la ceea ce devii tu clipă de clipă.

 

Horoscop Gemeni. Încearcă să te detaşezi de lucrurile cotidiene pe care oricum le vei gestiona aşa cum trebuie. E vremea să ai curajul să zbori un pic, să te ridici de la sol, de la micimea vieţii de zi cu zi, către scopuri mai înalte, către ţeluri mai îndrăzneţe, către orizonturi mai greu accesibile. Poţi, dar numai de tine depinde să laşi deoparte chestiunile materiale, problemele de acasă şi grijile de la serviciu, şi să priveşti mai sus de ele. Ridică privirea din pământ şi descoperă cât de largă e lumea, cât de înaltă e, cât de departe poţi ajunge, dar primul pas e acela de a avea curajul să deschizi ochii să vezi dincolo de limitele strâmte ale firescului.

 

Horoscop Rac. Multe informaţii utile vin acum către tine pe diverse căi de comunicare, dar dacă e gălăgie în jur, dacă nu-ţi vezi capul de treburi, e greu de crezut că le vei şi recepta clar. Fă o mică pauză, ascute-ţi auzul şi descoperă ce cuvinte vin către tine. Nici nu bănuieşti sub ce formă ajunge acum la tine un sfat bun, o veste excelentă, o informaţie utilă, şi toate acestea sub formă de sunete. Prinde o replică din zbor de la televizor, surprinde o discuţie în tramvai, auzi un cântec la radio, pentru că toate aceste cuvinte au un înţeles aparte pentru tine acum, ca un răspuns divin trimis de sus.

 

Horoscop Leu. Tratezi iubirea cu un soi de inocenţă, ca un copil care abia acum descoperă primii fiori ai iubirii. E o atitudine nouă la tine, pentru că tu nu eşti nici timid, nici inocent când vine vorba de amor, dar te comporţi ciudat de data aceasta! Cel care ţi-a furat inima are o asemenea influenţă asupra ta încât scoate la lumină o cu totul altă latură a personalităţii tale, una pe care nici tu nu ştiai că o ascunzi. Eşti mai sensibil, mai vulnerabil, ai nevoie de ocrotire şi afecţiune la maximum, dând dovadă de un dram de slăbiciune când vine vorba de iubire. Nu eşti prea sigur pe sentimentele tale sau ale celuilalt şi de aceea mergi ca pe gheaţă subţire, ca nu cumva să greşeşti. Bucură-te de iubire, fără să-ţi mai faci atâtea griji!

 

Horoscop Fecioara. Chiar dacă în acest moment nu prea vezi atât de multe lucruri bune pe care să te poţi baza în plan financiar, chiar dacă un calcul sumar al resurselor tale financiare nu dă o cifră promiţătoare, nu aluneca nici spre depresie, nici spre lamentări, nici spre panică. Ai încredere că toate se vor aranja perfect ca tu să scapi şi de greutăţi financiare şi de datoriile care te macină. Vinovată e atmosfera cam sumbră în care ai nimerit, de parcă ai atrage lângă tine doar oameni cu probleme, cu lipsuri, cu rate la bancă şi care nu vorbesc decât despre asta. Nu-ţi compara situaţia materială cu a altora, nici dacă e în plus, nici dacă e în minus. Fiecare cu norocul lui!

 

Horoscop Balanța. Se instalează o atmosferă liniştită, în care multe aspecte agitate de zilele trecute revin la normal şi reuşeşti să te relaxezi şi tu cât de cât. Discuţiile pe care le porţi cu cei din jur, sfaturile prieteneşti pe care le primeşti de la aceştia, odihna suplimentară şi starea de veselie şi sărbătoare sunt perfecte pentru tine, pentru că aşa reuşeşti să îţi reîncarci bateriile cu ceea ce ai nevoie: calm, siguranţă, pace interioară, armonie, împăcare cu sine şi cu ceilalţi. Te simţi bine printre oameni care îţi oferă ce ceva din toate acestea.

 

Horoscop Scorpion. Se aude clinchet de pahare, de parcă ar apărea motiv de celebrat în mediul tău apropiat de prieteni. Dacă nu ieşi undeva cu amicii, la o cafea sau la o bere, atunci lucrurile pot deveni şi mai sofisticate, în sensul că ai putea primi o invitaţie la o recepţie sau la o nuntă. Clar că la asemenea ocazie trebuie să te prezinţi impecabil, ca atare cea mai mare preocupare a ta va deveni vestimentaţia. Eşti influenţat şi de cei din jur, pentru că dacă îi vezi pe ceilalţi îmbrăcaţi la patru ace, preocupaţi de tot ce-i mai scump şi mai modern, nu poţi fi mai prejos, deci vei face unele investiţii în haine mai scumpe. Dar motivul ce se cere sărbătorit merită din plin efortul, căci distracţia va fi maximă.

 

Horoscop Săgetător. Tu eşti o persoană spirituală care are încredere totală în propriile sale credinţe. Nimeni nu-ţi poate urni principiile spirituale pe care le-ai acumulat şi dezvoltat în timp, dar azi primeşti semne de sus că eşti pe calea cea bună, că această credinţă a ta este recompensată cu miracole şi lucruri bune. Credinţa e capacitatea de a rămâne concentrat pe ceea ce vrei să obţii, orice s-ar întâmpla în jurul tău sau pe parcurs, şi azi vei dovedi cât de puternică ţi-e dorinţa de a ajunge acolo. Chiar dacă unii vor spune despre tine că eşti un romantic visător, tu încă mai crezi în latura pozitivă a oamenilor, în puterea iubirii şi a binelui de a învinge, şi mergi pe această cale până vei demonstra că ai dreptate!

 

Horoscop Capricorn. Fii foarte atent la cel care încearcă azi să ţi se bage pe sub piele, pentru că intenţiile sale nu sunt deloc pozitive şi nicidecum în avantajul tău. Urmăreşte sigur ceva şi profită de vulnerabilitatea ta, dictată de atmosfera de sărbătoare, şi umblă la coarda la sensibilă pentru a obţine un beneficiu de care fii sigur că se va folosi cândva. Masca pe care a pus-o pe figură ascunde un dram de egoism, dar, pentru că e o zi cu conotaţii spirituale, eşti dispus să i le ierţi şi să le treci cu vederea, ca şi cum ai vrea să vezi în jur doar lucruri bune. Nu fi atât de naiv: nu e atât de bun pe cât vrei tu să-l vezi!

 

Horoscop Vărsător. Luptă cu starea ta de emotivitate ajunsă azi la cote alarmante, care te poate face să aluneci uşor spre manifestări extreme ale emotivităţii: panică, lacrimi, depresie, teamă. Cu un dram de voinţă, poţi depăşi cu brio acest moment de slăbiciune. Se ştie că eşti un om al trăirilor emoţionale, dar de data aceasta trebuie să demonstrezi că din războiul permanent dintre emoţie şi raţiune, tot raţiunea este cea mai tare. Chiar dacă e sufletul tău îşi mai cere încă dreptul la linişte, la tandreţe, la răsfăţ, vei descoperi cât de bine e să laşi creierul să dicteze calea în anumite situaţii.

 

Horoscop Pești. Pentru prieteni, eşti capabil de orice şi eşti convins că merită efortul, atât timp cât vezi pe chipul lor o lumină nouă de speranţă. Te concentrezi mai mult asupra problemelor lor, decât asupra celor proprii, şi bine faci, pentru că găseşti mai uşor răspunsuri la întrebările altora decât la ale tale. Imparţial, detaşat, de pe margine, poţi vedea rapid ieşirea altuia din impas. Sari în ajutorul unui prieten pentru că eşti convins că sfatul tău l-ar scoate la liman, totul e ca el să-ţi şi urmeze sfatul. Să nu fie încăpăţânat, pretenţios, orgolios sau, în final, nerecunoscător… Tu oricum fă-ţi datoria faţă de el, dacă asta simţi că e bine!

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×
Subiecte în articol: horoscop 28 iulie horoscop