x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 28 noiembrie 2018. Bucură-te de acest schimb reciproc de emoţii şi energii pozitive!

Horoscop 28 noiembrie 2018. Bucură-te de acest schimb reciproc de emoţii şi energii pozitive!

27 Noi 2018   •   17:18
Horoscop 28 noiembrie 2018. Bucură-te de acest schimb reciproc de emoţii şi energii pozitive!

Horoscop zilnic 28 noiembrie. Află ce ți-au hărăzit astrele pentru ziua de miercuri.

Horoscop 28 noiembrie Săgetător. Încearcă să stai departe de orice factor de risc, pentru că azi numai indiferenţa şi detaşarea te pot scoate din orice impas. Prefă-te că nu vezi ispita rea care îţi dă ghes, pentru că dacă îi pici în plasă, ai avea numai de pierdut. Că eşti atras de o acţiune incorectă, că eşti gata să înşeli încrederea cuiva sau joci pe două fronturi, ascuns după o mască ce nu ţi se potriveşte, fii sigur că faptele incorecte vor ieşi repede la iveală şi atunci nu vei mai găsi nicio scuză. Abţine-te să încerci doar ca să vezi dacă merge…

 

Horoscop 28 noiembrie Capricorn. Visezi să deţii puterea absolută, dar nu te îmbăta cu apă rece! Nu tot ce ţi se pare ţie că e de succes, chiar este, ca atare fii mai realist când îţi propui un scop măreţ. Cântăreşte-ţi bine forţele, ca nu cumva să ţi se pară doar că deţii toate resursele şi, când vei da piept cu marea provocare, să descoperi că a fost doar o impresie falsă. E bine să ai maximă încredere în tine însuţi, aşa este, dar nu te privi într-o aură infailibilă, invincibilă, de super-erou: om eşti şi tu, cu limitele tale deci poţi face şi tu erori. Iluzia puterii e cel mai periculos lucru căruia îi poţi pica victimă. Vezi exact cât poţi, ce poţi, pentru a nu alerga după o himeră pe care n-o poţi atinge.

 

Horoscop 28 noiembrie Vărsător. Relaţia pe care o dezvolţi de ceva vreme parcă înfloreşte sub ochii tăi. Vă aduceţi amândoi contribuţia cu inima deschisă, investiţi toate valorile cele mai frumoase ale unei relaţii perfecte – încredere, fidelitate, comunicare eficientă, toleranţă, înţelegere – şi eşti încântat de felul cum evoluează lucrurile între voi. De aici se naşte o poveste superbă de iubire sau o prietenie de viitor, deci merită să oferi tot ce ai tu mai bun în tine. Primeşte şi de la cel din faţa ta cu inima deschisă tot ce are el să îţi dăruiască, pentru că totul pare să meargă minunat între voi. Bucură-te de acest schimb reciproc de emoţii şi energii pozitive!

 

Horoscop 28 noiembrie Pești. Valoarea ta este contestată de o serie de colegi invidioşi pe tine, dar nu te laşi tu doborât de aceştia. Dimpotrivă, când vezi că ai rivali, înseamnă că eşti valoros şi trebuie să ţii la ideile tale până în pânzele albe. Totuşi, ascultă şi părerile celorlalţi, chiar dacă par diametral opuse alor tale, pentru că au şi ei suficiente argumente pentru a se face auziţi, doar că tu eşti cu un cap deasupra lor şi te faci auzit mai uşor. Agresivitatea lor nu îi ajută să îşi impună părerile, ci doar să tulbure puţin apele, dar până la un punct au şi ei dreptate.

 

Horoscop 28 noiembrie Berbec. Faci echipă bună cu cel drag într-o acţiune în care tu, singur, nu deţii toate resursele. Tu ai idei practice, soluţii concrete, experienţe deja acumulate, dar îţi lipseşte forţa psihică de a face faţă confruntării. Dacă îţi uneşti forţele cu cel de alături care ştie să te îmbărbăteze cu vorbele cele mai potrivite pentru a te motiva, totul va părea mult mai simplu. Primeşte cu încredere stimulentele celuilalt şi fă şi tu la fel dacă are nevoie.

 

Horoscop 28 noiembrie Taur. Ai grijă cui îţi oferi ajutorul astăzi, deoarece dai peste profitori gata să primească tot ce ai tu de oferit fără a da în schimb nici măcar un mulţumesc. Fii deci ceva mai rezervat în faţa celor care ştii că nu fac altceva decât să cerşească bunăvoinţa altora, oricât de mult ai dori tu să fii de ajutor. Unii chiar nu merită atâta generozitate, pentru că tu eşti gata să le dai tot ce ai şi… cu ce rămâi? Cu o mare dezamăgire cu privire la adevăratul caracter al oamenilor.

 

Horoscop 28 noiembrie Gemeni. Din cauza intervenţiei nefaste a unui colaborator nepriceput, stai acum pe loc ca să repari oalele sparte de acesta. Regreţi că ai avut încredere în el şi te-ai bazat pe promisiunile sale care s-au dovedit a fi mai degrabă o complicaţie decât un ajutor pentru tine. Nu trece mai departe ducând după tine o serie întreagă de erori cauzate de cel care a stat o vreme alături de tine. Fii exigent şi mai bine scapă de ajutorul lui, pentru că nu-ţi este de nici un folos. Te descurci mai bine singur decât cu asemenea tovarăş!

 

Horoscop 28 noiembrie Rac. Nu te lăsa impresionat de lacrimile sau poveştile triste ale celor din jur care încearcă astfel să umble la coarda ta sensibilă. Tu nu eşti aşa, eşti puternic, nu ţii cont de slăbiciuni, ca atare fragilitatea afişată de cei din jurul tu e un avantaj pentru tine ca să ieşi în faţă să te remarci. Când îi vezi pe alţii emotivi şi timizi, profită de auspiciile bune care te propulsează direct în faţă. Tu nu dai dovadă de nicio urmă de sensibilitate acum, ci dimpotrivă, eşti ambiţios şi ai ceva de spus înaintea tuturor.

 

Horoscop 28 noiembrie Leu. Ai obosit şi simţi că singurul mod de a te detaşa de o situaţie care pare deja peste puterile tale e abandonul. Dacă nu se mai poate face nimic, ar fi mai bine să-i pui punct aici şi să închei astfel un capitol din care nu mai ai nimic de câştigat. Gata, ce-a fost a fost, spune adio şi uită. După o vreme în care te vei detaşa de toate, te vei putea gândi la cele întâmplate, dar acum, la final de drum, totul pare complicat şi frustrant. Nu încerca să mai resuscitezi ceva deja mort, nu are rost!

 

Horoscop 28 noiembrie Fecioara. Tu eşti reprezentantul de seamă al luptei pentru justiţie şi vei îmbrăca haina de judecător, gata să scoţi la iveală adevărul gol-goluţ. Deşi ai mulţi adversari combativi, intuiţia ta îţi spune că lupta lor nu e corectă, că se folosesc de mijloace neadecvate situaţiei de faţă şi, înainte de a duce mai departe acest conflict, caută să le descoperi adevăratele intenţii. Capacitatea ta de a săpa după adevăr se va solda cu un succes deplin în faţa rivalilor, deci nu te lăsa până nu obţii victoria cu orice preţ, cu atât mai mult că tu lucrezi numai cu instrumente legale, juste, cinstite. Cel vinovat va fi scos la iveală şi va plăti.

 

Horoscop 28 noiembrie Balanța. Cele mai bune sfaturi vin azi din propria ta intuiţie, ca atare fă puţină linişte în mintea ta ca să auzi corect ce-ţi transmite. Tu ai un fler aparte, toată lumea ştie că presimţi anumite aspecte în cele mai mici detalii, şi acelaşi lucru se întâmplă şi azi. În adâncul inimii tale sau în cele mai ascunse unghere ale minţii tale se ascunde cea mai eficientă soluţie la problemele care te frământă. Ai învăţat deja lecţia, ştii care e răspunsul la dilema ta actuală, deci ajunge doar să cobori un pic în sinele tău cel mai profund, în experienţa ta de viaţă, şi să scoţi de acolo, la lumină, soluţia optimă. Singur ştii ce e de făcut, nu ai nevoie de sfaturile altora.

 

Horoscop 28 noiembrie Scorpion. Se ştie că eşti un perfecţionist prin definiţie, dar azi această manie a ta pentru a face totul perfect te va ajuta să atingi succesul. Nu te laşi până ce un anumit proiect nu iese ca la carte şi depui toate eforturile pentru desăvârşire. Ai motive să fii mândru de ceea ce iese azi din mâinile tale, pentru că nu poate fi decât ceva ce merită calificativ maxim. Ieşi în faţă şi prezintă-ţi opera, pentru că merită să fie admirată, merită să se scrie şi să se vorbească despre asta în termeni elogioşi! Lasă modestia la o parte şi, la nevoie, laudă-te şi singur despre ce ai realizat, deoarece chiar merită!

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×