x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 29 ianuarie 2019. Ai parte şi de veselie şi de supărare în acelaşi loc

Horoscop 29 ianuarie 2019. Ai parte şi de veselie şi de supărare în acelaşi loc

28 Ian 2019   •   17:43
Horoscop 29 ianuarie 2019. Ai parte şi de veselie şi de supărare în acelaşi loc

Horoscop Vărsător. Primeşti o veste care anunţă un eveniment viitor căruia îi acorzi o semnificaţie cu totul specială. Emoţia creşte cu fiecare oră care te apropie mai mult de acel moment şi se vede că stai ca pe ghimpi. E o aşteptare plăcută totuşi, deoarece îţi legi toate speranţele entuziaste de acea clipă la care vei ajunge curând. Ba chiar ai dori să sari deja peste unele etape ca să vezi deja acel punct atins. Nu te grăbi, chiar şi această aşteptare are rolul ei, pentru că te face să priveşti cu şi mai multă bucurie evenimentul ce te va face fericit.

Horoscop Pești. Pleci la drum plin de elan, dornic să rezolvi dintr-un foc toate sarcinile pe care le ai în plan. Îţi place să fii toată ziua pe drumuri, pentru că toate dorinţele tale sunt astfel împlinite: dorinţa de socializare, dorinţa de a vedea lucruri noi, dorinţa de a face noi cunoştinţe, iar la întoarcere vei putea spune foarte mulţumit că ţi-ai îndeplinit cu succes misiunea. Nu ţi se pare obositor când mai schimbi şi tu un pic decorul şi preocupările, ca atare ar fi bine să găseşti o cale de a evada din mediul tău obişnuit, măcar pentru o oră.

Horoscop Berbec. Se încing dispute aprinse în mediul în care, de obicei, aveai relaţii armonioase cu toată lumea. De data aceasta eşti cam nervos şi refuzi dialogul paşnic, pentru că ai impresia că tu deţii soluţii la problemele tuturor. Dacă ceilalţi nu-ţi dau dreptate, ai tendinţa de a riposta agresiv, ceea ce tensionează atmosfera pe oriunde ai trece. Poate că această atitudine ofensivă este totuşi benefică, dar numai în acele spaţii în care trenează rutina şi plictiseala, pentru că mai vii tu cu un dram de energie.

Horoscop Taur. Energia pe care o investeşti cu entuziasm în proiectul în desfăşurare va da rezultate excelente, deci merită să continui în acelaşi ritm, pentru că nu mai e mult până la rezultate. Ai convingerea că totul va ieşi excelent datorită acestei implicări totale, şi dacă mai ai şi norocul de a găsi tovarăşii potriviţi, la fel de implicaţi, de motivaţi şi de dornici de succes, finalul nu e departe! Nu te opri din elan, e direcţia cea bună, ca atare merită să investeşti tot ce ai mai bun în tine, căci ambiţia de acum va genera dorinţa de a trece la un nivel superior, poate şi mai atractiv decât cel actual. Insistă, totul evoluează perfect spre ţelul tău cel mare!

Horoscop Gemeni. Discuţiile pe care le poţi cu partenerul de viaţă au un efect pozitiv asupra voastră, în cuplu, iar respectul şi încrederea reciprocă se amplifică. La tot ce propui tu, din partea celuilalt vin doar cuvinte de încurajare şi intenţii sincere de a participa trup şi suflet, tot aşa cum şi tu spui imediat da la tot ce are partenerul de spus. Reuşiţi să conlucraţi excelent, punând fiecare în joc calităţile care i se cer pentru o relaţie minunată: unul investeşte suflet, celălalt raţiune, unul deschide drumul, celălalt urmează.

Horoscop Rac. Presimţi că se apropie un eveniment care îţi inspiră o oarecare teamă dar, în loc să foloseşti timpul ce te desparte de acesta într-un mod constructiv, stai şi-ţi torni singur cenuşă în cap, lamentându-te întruna. Lucrurile ar putea fi gestionate cu bine, chiar dacă nu e vorba de un eveniment fericit, şi aceasta tocmai pentru că ai fost avertizat şi ai timp să le aranjezi pe toate în aşa fel încât să nu te afecteze urmările neplăcute. Zi mersi că mai ai câteva zile la dispoziţie pentru a te pregăti sufleteşte ca să treci cu brio peste acel hop.

Horoscop Leu. Ai parte şi de veselie şi de supărare în acelaşi loc, de parcă s-ar fi adunat în preajma ta şi o serie de amici puşi pe distracţie, dar şi unii cu tot felul de probleme care simt nevoia să discute cu tine. Poate e norocul lor că eşti tu de faţă, pentru că ai un tonus pozitiv şi vei reuşi să ridici moralul celor posomorâţi, fără să te molipseşti de tristeţea de pe chipul lor, reuşind să te integrezi perfect în grupul cel vesel. Poate ai un dar aparte de a readuce zâmbetul pe chipul celor pesimişti şi a ţine, totodată, companie cu entuziasm şi veselie, celor care au ceva excelent de sărbătorit. Eşti la mijloc între cele două tabere, reuşind să rămâi optimist şi entuziast, indiferent de discuţiile care se leagă.

Horoscop Fecioara. Faci totul ca la carte, chiar dacă cei din jur te ispitesc să încalci unele reguli. Intuiţia ta îţi spune că e mai bine să urmezi căile drepte decât să obţii ceva apelând la tertipuri necinstite. Eşti conştient că adevărul iese întotdeauna la iveală şi, când ceilalţi se vor căi şi vor suferi consecinţele propriilor abateri, tu vei avea curajul să ieşi în faţă şi să spui cu mândrie că ai urmat căile cele bune. Cineva este acolo să judece lucrurile la modul cel mai sever şi tu poţi ieşi cel mai bine din această analiză la sânge, tocmai pentru că nu te-ai abătut de la lege.

Horoscop Balanța. Dacă pleci la drum, va fi o călătorie fructuoasă, în care ai ocazia de a întâlni exact oamenii de care ai nevoie într-un proiect important. Faci cunoştinţe noi, primeşti idei sau soluţii interesante ce merită puse în aplicare, iar succesul oricărei colaborări este asigurat. Dacă vrei să ai o zi de succes, ia legătura cu oameni din alte oraşe sau alte ţări, pentru că cele mai profitabile roade apar din colaborările la distanţă. Un telefon, un mesaj primit de departe sau o deplasare în plan geografic se pot solda cu rezultate demne de mândrie.

Horoscop Scorpion. Ţi-ai făcut iluzii cu privire la intervenţia salvatoare a unui amic într-un plan în care chiar aveai nevoie de ajutor. Din exces de zel, într-un moment de infatuare, ţi-a promis marea cu sarea şi tu te-ai bazat pe angajamentele sale, iar acum, când ar fi momentul să participe efectiv în modul în care a promis, îl vezi că întoarce spatele şi-şi încalcă astfel cuvântul dat. E o lecţie bună de viaţă să nu te mai încrezi în oricine, mai bine zis să înveţi să te descurci singur, fără a visa miracole de la alţii care nu fac altceva decât să promită.

Horoscop Săgetător. Informaţia greşită pe care ţi-o trimite cu rea intenţie un amic care nu merită încrederea ta, te poate trimite pe o pistă falsă, cu riscul de a consuma inutil timp şi energie pentru ceva ce nu va ajunge acolo unde speri, află din mai multe surse încotro te îndrepţi sau pe ce te bazezi, pentru că ai pitea fi indus în eroare şi vei regreta mai apoi că nu ai fost mai atent la avertismente. Primeşti suficiente semnale de alarmă la tot pasul ca să te pun pe gânduri cu privire la adevăratele intenţii ale celui care te abureşte acum cu tot felul de minciuni.

Horoscop Capricorn. Tu ai rezolvare la orice problemă, pentru că analizezi lucrurile lucid şi cu seriozitate. Ba chiar ai putea avea sfaturi practice şi pentru alţii care-şi bat capul cu tot felul de întrebări, deci oferă-te să le fii alături la nevoie. Mai greu e cu cei orgolioşi care nu ţi-ar recunoaşte pentru nimic în lume că nu ştiu cum să iasă din impas şi ar fi în stare să-ţi refuze sprijinul care le-ar fi de ajutor. Nu încerca să ajuţi pe cineva cu forţa, ci doar dacă îşi va călca pe mândrie să te solicite! Un ajutor e benefic doar atunci când cel care-l primeşte chiar are nevoie de el!

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×