x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 29 iulie 2018. Vărsătorii vor alerga după himere. Balanțele vor întâlni omul potrivit

Horoscop 29 iulie 2018. Vărsătorii vor alerga după himere. Balanțele vor întâlni omul potrivit

28 Iul 2018   •   11:55
Horoscop 29 iulie 2018. Vărsătorii vor alerga după himere. Balanțele vor întâlni omul potrivit

Horoscop 29 iulie. Află ce ți-au hărăzit astrele pentru ziua de duminică.

Horoscop 29 iulie LEU: Azi îţi apare în cale o persoană care impune respect numai prin simpla sa prezenţă. O admiri sincer, vezi la ea calităţi pe care nimeni nu la are, e un exemplu demn de urmat, deci stai cu urechile pâlnie la tot ce are să-ţi spună. Ai enorm de învăţat de la el, îl poţi numi profesorul tău cel mai bun din acest moment al vieţii, pentru că îţi este mult superior din multe puncte de vedere. S-ar putea ca viziunea sa să fie una total atipică, pentru că îţi deschide calea spre alte dimensiuni ale cunoaşterii. Nu e doar un expert, ci e un adevărat magician, care ştie să uluiască prin tot ce spune şi ce face. O mulţime de întrebări se nasc acum în mintea ta, dar tot el ţi le poate lămuri, deci stai prin preajma sa ca un burete gata să absoarbă informaţie.

Horoscop 29 iulie FECIOARA:  Dacă pleci la drum, asigură-te că ai luat tot ce ai nevoie, pentru că există riscul să fii un pic mai neglijent sau cu capul în nori şi să uiţi acasă cel mai important lucru. Verifică-ţi tot bagajul înainte de a pleca. Dacă scapi ceva din vedere sau ignori odată cu pregătirea călătoriei, s-ar putea ca exact acel lucru să te întoarcă din drum sau să-ţi strice plăcerea deplasării în sine, ca atare fă tot posibilul să mai treci o dată în revistă toate detaliile: traficul, starea maşinii, benzina din rezervor, valabilitatea biletelor, tot ce te poate duce cu bine la destinaţie. Nu va fi chiar cea mai plăcută călătorie pe care ai făcut-o vreodată, dar nu o poţi amâna.

Horoscop 29 iulie BALANTA: Dacă întâlneşti omul potrivit care să-ţi alimenteze visele şi să te ambiţioneze cu instrumentele cele mai eficiente, scopul tău este din ce în ce mai aproape! Merită să-ţi alegi un model, un idol, un exemplu demn de urmat într-o persoană care a reuşit pe drumul pe care tu încă te afli. El a ajuns acolo unde tu deocamdată visezi să urci, şi dacă îi urmezi îndrumările, sfaturile sau strategia de succes, vei fi ca el foarte curând. Nu încerca să faci totul doar după propria ta idee, când ai în faţa ta un om care a reuşit înaintea ta ceva similar şi ajunge doar să-i urmezi reţeta. Ascultă-l şi reţine tot ce are să-ţi împărtăşească!

Horoscop 29 iulie SCORPION: Simţi că te apropii cu paşi repezi de un mare succes, pentru care ai depus mari eforturi până acum. Nu mai e mult şi vei trage linie finală şi vei culege roadele cele mai bune, dar tocmai pentru că eşti pe ultima sută de metri, simţi că şi stresul creşte, şi nerăbdarea se amplifică, de parcă ai intrat în mijlocul furtunii şi finalul e cel mai agitat moment al cursei. Nu micşora ritmul tocmai acum, când eşti atât de aproape de marele ţel, deci trage tare, chiar dacă simţi că devine din ce în ce mai greu. Ar fi culmea să abandonezi tocmai acum, înainte de ultima turnantă, deci hai, insistă, se vede linia de finish deja!

Horoscop 29 iulie SAGETATOR: Eşti pus pe distracţie, deci vei profita de această zi pentru a sărbători din toată inima! Că ai sau nu motiv de celebrat, tot găseşti tu ceva care să-ţi ofere şansa de a bea un pahar de vin, de a dansa sau a asculta muzică. Pentru că da, muzica are acum un efect revigorant asupra ta, pentru că leagă mai uşor prieteniile, te ajută pe tine să te manifeşti liber, să te comporţi ca şi cum n-ai avea nicio grijă. Un loc în care cântă muzica este, pentru tine, un spaţiu de relaxare şi de veselie, uiţi de vârsta pe care o ai şi laşi melodiile să-ţi umple inima şi mintea. Pentru o zi spornică şi dinamică, încearcă s însoţeşti toate activităţile acestei zile de muzică, pentru că vei remarca mai uşor efectele sale miraculoase. Parcă toate merg mai bine!

Horoscop 29 iulie CAPRICORN: Planurile făcute pentru azi nu-ţi ies chiar aşa cum ai sperat, dar nu pentru că ai avea tu vreo vină, ci pentru că se bagă cineva unde nu-i fierbe oala şi-ţi strică ţie treburile. Cel care intervine acum e complet pe lângă subiectul în care crede că are ceva de spus şi tu nu ai forţa de a-l respinge, de a-l ţine la distanţă. Cu mai mult tupeu decât tine, face un pas în faţă ca să atragă atenţia asupra lui, dar atitudinea lui cam obraznică e în defavoarea ta. Dacă vezi că astfel de oameni au mai multă trecere decât tine, care îţi vezi serios de treaba ta, mai bine stai o zi pe margine, până ce îşi taie ei singuri creanga de sub picioare. Nu au cum să rămână în centrul atenţiei mult timp!

Horoscop 29 iulie VARSATOR: Nu te amăgi singur cu privire la direcţia în care alergi, pentru că vei descoperi că e doar o himeră. Ai fost indus în eroare de cineva care a avut nişte interese egoiste atunci când te-a împins pe acest drum, de aceea trebuie să te trezeşti odată la realitate şi să vezi cu ochii tăi adevărul. De fapt, vocea ta interioară deja îţi şopteşte unde se ascunde hiba şi trage un semnal de alarmă să nu mai investeşti energie şi încredere în acea direcţie, pentru că, mai devreme sau mai târziu, vei afla că ai mers pe o pistă falsă. Nu te mai lăsa păcălit, ia atitudine odată!

Horoscop 29 iulie PESTI: Taci şi faci, e mai bine aşa, decât să povesteşti tuturor ce planuri măreţe ai. Mai degrabă duci ceea ce ai început la îndeplinire şi abia la final povesteşti şi altora cum ai ajuns aici. Ai un proiect important în minte, dar deocamdată preferi să păstrezi discreţia asupra lui, pentru că simţi că mulţi ar dori să te oprească din elan. Oricare ar fi visul tău secret, fă tot posibilul să-l duci la capăt prin forţe proprii, fără a spune altora ce ai de gând să faci, fără a cere opinii sau ajutor. Poţi de unul singur, în ciuda acelor emoţii negative care îţi mai dau târcoale, din cauza răutăţilor altora, deci continuă pe acest drum. Ai putea avea parte de adevărate revelaţii pe parcurs!

Horoscop 29 iulie BERBEC: Te preocupă mult alimentaţia şi acorzi o mai mare atenţie la tot ce consumi. Eşti pregătit, la nevoie, să începi un regim mai strict, din care să elimini total anumite alimente. O faci ori pentru că ţi-o cere medicul, ori pentru că simţi tu nevoia să te purifici după o perioadă alimentară cam haotică, deci e momentul ideal pentru o cură de slăbire sau de detofixiere. Dacă nu aveai imboldul să-i dai drumul, pentru că spuneai că nu ai suficientă voinţă, profită acum! Ai ajuns în acel punct în care îţi dai seama singur că e cel mai bun lucru pentru tine, deci foloseşte-ţi voinţa atât pentru a începe, cât şi pentru a te ţine de acest program strict până la capăt. Ar fi bine să fie un proces absolut personal, fără să intervină şi alţii.

Horoscop 29 iulie TAUR: Oferă-ţi răgazul de a sta puţin cu tine însuţi, pentru a te gândi la ce ai tu nevoie. Nu încerca să le rezolvi singur pe toate, ci exprimă-ţi în felul tău dorinţele în această conversaţie intimă, spune-le şi cu voce tare, în singurătate, dacă simţi nevoia, pentru că acest gest va avea rolul de a trimite visele tale mai repede la ceruri. Cineva te aude, chiar şi fără să ştii, şi vei avea marea uimire, după o vreme, să vezi că rugăciunea ta a fost ascultată şi acum îşi arată urmările. Nu-ţi pierde speranţa în ceea ce crezi, continuă să aştepţi cu încredere, pentru că uneori cele mai bune lucruri nu se întâmplă repede şi nici atunci când vrei tu. Cere-le, cheamă-le cu gândul şi apoi aşteaptă efectele!

Horoscop 29 iulie GEMENI:  Totul vine către tine la un moment dat, fii sigur de asta, singurul dezavantaj e că nu se întâmplă chiar atunci când ai dori tu. Ţi se pune din greu răbdarea la încercare, dar, dacă ceva durează mai mult decât ai fi sperat tu, nu înseamnă că nu se mai întâmplă. Ai răbdare, aşadar, aşteaptă momentul acela divin când visul ţi se împlineşte, dar nu renunţa la scopul tău cel mai înalt, oricât ar mai dura. Legea atracţiei funcţionează de minune, cheamă cu încredere ceea ce vrei să primeşti de la viaţă, dar nu te opri din mers. Există un timp pentru toate, deci inclusiv pentru materializarea visului tău, doar că nu coincide perfect cu propria ta programare.

Horoscop 29 iulie RAC: S-a terminat o etapa, deci acceptă ideea şi nu mai insista să o resuscitezi, când vezi cu ochii tăi că ai ajuns la capăt. A accepta acest final nu e o înfrângere, aşa cum ai fi tentat să spui, ci o mare dovadă de înţelepciune, pentru că aşa nu mai consumi inutil timp şi energie pentru ceva care nu mai are rost să continue, indiferent în faţa cărui final eşti – un final de relaţie, de job, de proiect, de vacanţă – de azi schimbi macazul şi porneşti altceva, dar fără a te tot întoarce la ce a fost înainte. Închizi un capitol dintr-o serie lungă de capitole, dar de acum merită să te concentrezi la ce urmează, nu la ce a fost!

 

www.acvaria.com

 

×