x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 29 martie 2019. Dacă vrei o zi rodnică, fă echipă cu cei la care ţii!

Horoscop 29 martie 2019. Dacă vrei o zi rodnică, fă echipă cu cei la care ţii!

28 Mar 2019   •   14:27
Horoscop 29 martie 2019. Dacă vrei o zi rodnică, fă echipă cu cei la care ţii!
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. Nu te simţi deloc bine într-un anturaj în care nu se vorbeşte decât despre probleme, necazuri, lipsuri. Eşti într-o pasă sensibilă când astfel de subiecte te pot influenţa în mod negativ, dar oricât ai încerca să abaţi discuţiile de la aceste motive de întristare, se revine la ele iar şi iar. Caută ceva de care să te agăţi, pentru a redescoperi şi partea bună a lucrurilor, dar nu te poţi relaxa în acest anturaj care te trage şi pe tine la fund cu subiecte negative. Ai şi tu probleme, aşa e, dar nu le transforma în catastrofe. Sigur ai ceva de învăţat din toate, fără să aluneci pe panta depresiei din această cauză.

Horoscop Taur. Este o zi cu emoţii extreme. Sunt momente în care te retragi în umbră, dornic de anonimat, fără să te ştie nimeni, dar şi momente în care orgoliul te împinge în faţă, de parcă nu ai suporta ca lumea să nu ţină cont de opinia ta. E greu să păstrezi echilibrul între cele două atitudini diferite, pentru că una te trage înapoi şi cealaltă te împinge în faţă, una îţi cere să taci şi să aştepţi, cealaltă să acţionezi acum, deci va fi greu să păstrezi echilibrul între aceste două laturi ale personalităţii tale. Probabil fiecare dintre ele se potriveşte altui context, ca atare trebuie să te adaptezi fiecărei situaţii.

Horoscop Gemeni. Tu te simţi blocat într-un impas major şi, din cauza pesimismului, nu vezi nicio ieşire. Când tu eşti împovărat de griji şi gânduri negative, caută ajutor din afară, deoarece ai alături de tine un grup de suport care poate contribui salvator pentru a te ajuta să depăşeşti impasul. Nu numai că îţi ridică moralul, ci pun şi umărul la problema ta, venind cu soluţii practice de a rezolva totul mai repede. Totul e să nu începi tu să-i respingi, să le pui la îndoială intenţiile, pentru că ei nu ascund nimic în spatele amabilităţii lor. Chiar vor să te ajute, dar nu cumva cel negativist eşti tu?

Horoscop Rac. Nu poţi sta să se rezolve problema în care eşti implicat, pentru că nu pasivitatea e soluţia. Ar fi nevoie de un impuls nou, de curajul de a încerca ceva ce nu ai mai făcut niciodată, dar eşti într-o pasă conservatoare care nu te lasă să experimentezi nimic dacă ţi se pare cât de cât riscant. Aştepţi ceva care să te stimuleze, să îţi dea curaj să mergi mai departe, dar deocamdată nimic nou nu apare. Profită de acest repaus pentru a pregăti o strategie care să te ducă la succes, dar nu transforma pauza în motiv de comoditate: fă ceva în timpul acesta!

Horoscop Leu. Combină cu succes cele două calităţi ale tale de care, cel puţin azi, dai dovadă din belşug: e vorba de tenacitate, rezistenţă, prudenţă la care se adaugă un plus de tupeu şi de dorinţă de a schimba ceva. Din această combinaţie de forţe nu poate ieşi decât un rezultat excelent care va sta la baza succeselor tale viitoare. Lasă timiditatea şi modestia deoparte, pentru că acum câştigă cei îndrăzneţi, cei care fac un pas în faţă cu încredere maximă în propria valoare. Tu te poţi afla azi printre cei de acest gen!

Horoscop Fecioara. Pentru că în trecut ai mai avut loc un moment similar celui de acum, îţi cam lipseşte curajul să mai încerci o dată, ca nu cumva să repeţi aceeaşi greşeală de odinioară. În loc să te temi să acţionezi, ar trebui să arăţi că ai învăţat ceva din lecţia de atunci şi că acum ştii să gestionezi mult mai bine problema. Nu teama e atitudinea cea mai potrivită în această situaţie, ci înţelepciunea, semn că ţi-ai asumat erorile trecutului şi ştii mult mai bine cum să acţionezi. Ţi se oferă o a doua şansă spre succes, dar trebuie să ai curajul să încerci!

Horoscop Balanta. Dacă tu eşti prins într-un punct mort şi simţi că nimic nu se mai mişcă, ascultă de cineva imparţial de pe margine care are pentru tine cel mai eficient stimulent. Chiar dacă tu, pe moment, eşti gata să abandonezi orice luptă şi să spui că nimic nu se mai poate face, vei vedea, prin exemplu oferit de tovarăşul tău mult mai energic, ce multe soluţii mai există totuşi!. Ascultă-l, urmează-l, molipseşte-te de la el, şi vei vedea că ceea ce considerai că este un eşec sau un capăt de drum, e de fapt cea mai incitantă provocare pentru a demonstra ce resurse fantastice de ambiţie poţi avea, dar ele nu ies la iveală decât atunci când îţi este mai greu!

Horoscop Scorpion. Mare grijă la deciziile financiare ale acestei zile, deoarece conţin o mare doză de risc. Dacă nu te opreşti la timp, dacă nu faci calcule cu multă prudenţă pe câteva zile de acum înainte, ai putea investi o sumă cam mare într-o direcţie complet nerentabilă. Când îţi vei da seama, ar putea fi prea târziu, dar pentru că apar suficiente avertismente înainte de a face greşeala, ar fi bine să ţii cont de ele! Cineva îţi spune că nu e bine să cheltuieşti acum ori pentru că poate apărea mai apoi o ofertă mult mai bună, ori pentru că îţi demonstrează prin dovezi că nu faci altceva decât să arunci şi altădată banii pe fereastră.

Horoscop Sagetator. Dacă vrei o zi rodnică, fă echipă cu cei la care ţii! Familia este centrul universului tău, pentru că de acolo îţi extragi tu energia pozitivă, stimulentele de a merge mai departe, sursa de afecţiune necondiţionată, şi aceleaşi daruri preţioase le oferi şi tu înapoi cu dragă inimă. Viaţa de familie este armonioasă, frumoasă, un schimb reciproc de gesturi tandre şi calde, vă susţineţi reciproc şi vă ajutaţi unii pe alţii să vă exprimaţi în voie. Din această cooperare minunată se pot naşte azi proiecte îndrăzneţe din care fiecare are ceva de învăţat, de oferit, de câştigat.

Horoscop Capricorn. Eşti debusolat pentru că au apărut tot felul de detalii contradictorii pe care nu mai ştii cum să le gestionezi. Nu reuşeşti să extragi concluzii prea fericite azi, ca atare nu te grăbi să dai un răspuns pe loc, pentru că nu lucrezi eficient sub presiune. Încearcă să amâni marile decizii sau răspunsuri pe altădată, după ce va trece furtuna de acum. Împins de la spate, ai putea face o alegere greşită pe care o vei regreta mai târziu, deci fă tot posibilul să ai suficient timp de gândire înainte de a spune ultimul cuvânt.

Horoscop Varsator. Cu tovarăşii potriviţi, azi poţi avea parte de un succes de răsunet. Singur, nu vei avea aceleaşi rezultate, ca atare fă echipă cu persoane bine pregătite, ambiţioase, a căror prezenţă te stimulează să dai tot ce ai mai bun din tine. Proiectele colective, în care nimeni nu se erijează în lider cu orice preţ. ci fiecare îşi joacă rolul care îi revine cu conştiinciozitate, pot duce la rezultate demne de toată lauda, ca atare nu încerca să fii singur, ci alătură-te oamenilor care te pot determina să lupţi cu toate forţele pentru succes.

Horoscop Pesti. Teama altora are efecte neplăcute şi asupra ta pentru că te influenţează în sens negativ. Când auzi de la ei doar poveşti triste despre tot felul de probleme nerezolvate, nu poţi rămâne de piatră şi începi să suferi alături de ei, scoţând la lumină şi propriile tale motive de supărare. Lucrurile ar merge mult mai bine dacă ai lupta cu propriile temeri, pentru că cei din jur chiar mizează pe sensibilitatea ta şi încearcă să te domine emoţional printr-o adevărată campanie de intimidare. Nu trebuie să le dai satisfacţie, tu eşti mai puternic!

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×
Subiecte în articol: Horoscop 29 martie horoscop