x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 3 februarie 2019. Ar fi bine să profiţi de o zi mai liberă de sarcini pentru a ieşi undeva să iei aer proaspăt

Horoscop 3 februarie 2019. Ar fi bine să profiţi de o zi mai liberă de sarcini pentru a ieşi undeva să iei aer proaspăt

02 Feb 2019   •   20:29
Horoscop 3 februarie 2019. Ar fi bine să profiţi de o zi mai liberă de sarcini pentru a ieşi undeva să iei aer proaspăt
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop zilnic 3 februarie. Află ce ți-au hărăzit astrele pentru ziua de duminică.

Horoscop Vărsător

Ar fi bine să profiţi de o zi mai liberă de sarcini pentru a ieşi undeva să iei aer proaspăt, să faci puţină mişcare, să-ţi încarci bateriile, şi unde ar fi cel mai bine dacă nu în natură?

Indiferent cum e vremea, merită să-ţi faci drum spre un loc cu o conotaţie specială pentru sufletul tău, la ţară la bunici, pe pârtie, la biserică, într-un decor ce-ţi inspiră tihnă şi relaxare. Evident, una din cele mai frumoase preocupări este legată şi de copii, deci dedică-te lor cu toată fiinţa, pentru că şi efectul lor asupra ta va fi benefic.

Horoscop Pești

Faci calcule peste calcule cu privire la rezervele sau veniturile pe care te poţi baza şi rezultatul sună promiţător, încât ai curajul să faci planuri mari cu banii tăi.

Dacă nivelul financiar este atât de bun, te gândeşti la investiţii ceva mai scumpe, poate demult planificate, pentru că ai încredere pe resursele tale. Nu stai rău la acest capitol, ca atare poţi îndrăzni să visezi la cine ştie ce obiect scump sau la vreo călătorie costisitoare sau la o infuzie de capital în propriile afaceri, deci fă-ţi lista lungă de cheltuieli pentru perioada următoare. Ai avea cu ce o onora!

 

Horoscop Berbec

Primeşti un sfat care, pe moment, ţi se pare că blochează evoluţia unor proiecte şi eşti gata să-l tratezi cu indiferenţă. Dacă nu-l vei asculta, va veni ziua când vei da piept cu roadele acestui sfat şi vei regreta atunci că nu ai ţinut cont de el la vremea potrivită.

Chiar dacă acum, pe loc, ţi se pare că nu te ajută aşa cum ai fi dorit, acceptă-l, urmează-l întocmai, pentru că acest pont se bazează pe experienţa prin care a trecut deja cel care ţi-l oferă azi cu dragă inimă. Ar fi păcat să-l respingi doar pentru că efectele sale nu se văd imediat. Vor apărea şi ele, dar ceva mai încolo!

Horoscop Taur

Te temi de o situaţie care abia acum dă semne timide şi, influenţat cumva de un anturaj nefast, în loc să iei taurul de coarne şi să vezi încotro merg lucrurile, aluneci spre o uşoară depresie şi neputinţă care nu te reprezintă de obicei.

Nu-i asculta pe cei care se plâng întruna în preajma ta, pentru că te-ar putea trage în jos şi pe tine, ci profită de cea mai mică sursă de speranţă, de cel mai mic lucru bun care se întrevede la orizont şi profită chiar şi de cea mai fragilă cale ce te-ar putea scoate din acest impas. Cu un pic de curaj de a ignora influenţele negative, lucrurile ar recăpăta culoare, energie şi lumină!

Horoscop Gemeni

Eşti alături de cineva drag care trece prin momente dificile şi te bucuri că-i poţi fi de folos la greu. Şi el a făcut ceva similar pentru tine altădată, ca atare oferă-i tot ce poţi pentru a-l vedea din nou zâmbind. E trist, se vede că suferă, dar compania ta îi ridică moralul.

Dacă ai putea, ai prelua ceva din greutatea necazurilor sale pe umerii tăi, dar chiar nu depinde de tine rezolvarea necazurilor sale, în schimb îi faci foarte bine cu o îmbrăţişare sau o mângâiere, un umăr de plâns sau o ureche de ascultat. Susţinerea emoţională contează enorm!

Horoscop Rac

Te apropii mult mai uşor de oamenii care îţi seamănă din cel puţin un punct de vedere: aceeaşi vârstă, aceeaşi profesie, acelaşi mediu social, pentru că acesta e punctul comun care facilitează primele discuţii. Aveţi multe de povestit împreună din acelaşi domeniu, ceea ce este un excelent punct de plecare spre o eventuală prietenie.

Nici ţie nu-ţi vine a crede să descoperi că mai sunt şi alţii care gândesc ca tine, au aceleaşi preocupări ca şi tine, preferă să facă aceleaşi lucruri, şi simţi nevoia să împărtăşeşti cu ei ceea ce vă leagă.

Horoscop Leu

Eşti implicat într-un proces de lungă durată care necesită mari cantităţi de răbdare din partea ta, ceea ce, se ştie, nu prea deţii. Ai de învăţat enorm din această lentă evoluţie. Pas cu pas, se clădeşte sub ochii tăi viitorul succes la care visezi, deci nu ai încotro ci trebuie să accepţi acest ritm de înaintare.

Dacă te-ai grăbi, ai sări peste unele etape intermediare, considerându-le nesemnificative, şi la final ai putea descoperi că şi acelea ar fi avut un rost, de aceea cel mai bine e să te supui acestui curs lent al lucrurilor, convins că la capăt te aşteaptă exact ceea ce doreai. Încetul cu încetul se face oţetul: de ce atâta grabă?

Horoscop Fecioară

Rareori găseşti oameni care se află pe aceeaşi lungime de undă cu tine, cu care te poţi înţelege atât de bine, ca atare profită de bunele relaţii pe care le ai cu aceştia. Atmosfera e destinsă, veselă, prielnică unui dialog sincer şi deschis, pentru că vă priviţi unii pe alţii cu optimism şi încredere deplină.

Sunt prieteni buni, oferă-le ceva din timpul tău, pentru că merită să te dedici lor cu entuziasm. Formaţi un grup strâns unit în jurul unui subiect cu care sunteţi cu toţii de acord. Priviţi lucrurile la fel, gândişi la fel, reacţionaţi similar, deci veţi şi lua decizii asemănătoare dacă schimbaţi permanent idei între voi. Profită de această minunată comuniune de păreri!

Horoscop Balanță

Te preocupă o relaţie care nu merge tocmai bine, se vede că ai aşteptat altceva de la o anumită persoană, dar gesturile sale faţă de tine sunt mult sub aşteptări.

Poate ai ridicat cam sus ştacheta şi celălalt nu poate oferi mai mult de atât, şi atunci de tine depinde să-ţi mai ajustezi un pic dorinţele faţă de acea persoană. Dacă mai cobori un pic standardele, ai descoperi că persoana respectivă are totuşi ceva de oferit şi care poate compensa lipsurile, dar tu parcă tot altceva doreşti de la ea… Mulţumeşte-te şi cu puţin, decât deloc!

Horoscop Scorpion

Dacă fugi de lume nu înseamnă că rezolvi animozităţile din mediul în care te afli, ci mai bine te confrunţi direct cu cei care au ceva de reproşat. Ai tendinţa de a le închide uşa în nas celor care vin la tine cu jalba-n proţap, dar nu izolarea e soluţia. Stai drept în faţa lor şi află ce au aceştia de spus, mai ales dacă tu nu te simţi vinovat de nimic.

Unii nu ştiu altceva decât să critice, să judece, să comenteze maliţios ce au alţii de spus, dar nu tăcerea sau fuga e calea cea mai bună cale de a restabili armonia în aceste relaţii. Invită-i cu curaj la dialog şi ascultă-le opiniile, fără a pune nimic la suflet. Sigur e o neînţelegere pe undeva, dar dacă nu vrei să auzi nimic, nu ai cum s-o şi repari!

Horoscop Săgetător

Deşi pleci la drum cu ceva rezerve, vei vedea că roadele acestei călătorii vor fi mai bune decât te-ai fi aşteptat. Nici nu bănuieşti câte lucruri bune se vor întâmpla pe parcurs, ce persoane cu rol marcant în planurile tale îţi pot ieşi în cale. E ca şi cum ai trece prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a avea parte de o reuşită de proporţii.

Dacă vrei o zi de succes, nu sta în casă şi nici nu te mulţumi cu pereţii lumii tale obişnuite, ieşi afară, mergi unde vezi cu ochii, chiar şi în locuri pe unde n-ai mai fost, pentru că surprizele plăcute apar pe parcursul acestor călătorii diverse.

Horoscop Capricorn

Nimic nu ţine veşnic, mai ales ce e legat de sentimente, deci nu spera că un lucru care te face fericit acum, va ţine aşa mult şi bine. Păstrează din tot ce simţi acum doar ce te poate ajuta cu adevărat. A rămâne cramponat într-o emoţie, bună sau rea, se va dovedi a fi un dezavantaj, pentru că vei avea tendinţa de a privi lucrurile din acelaşi unghi fără să-ţi dai seama că mai sunt şi alte aspecte pe margine.

Nu trata totul atât de radical – că-i perfect sau că-i oribil – pentru că există şi situaţii de mijloc, şi zone de gri, şi perioade în care nu se mai întâmplă nimic, dar trec toate!

Horoscop zilnic oferit de Acvaria.

 

×