x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 3 ianuarie 2019. Succesul spre care ţinteşti depinde enorm de atitudinea pozitivă cu care iei startul acum

Horoscop 3 ianuarie 2019. Succesul spre care ţinteşti depinde enorm de atitudinea pozitivă cu care iei startul acum

02 Ian 2019   •   17:48
Horoscop 3 ianuarie 2019. Succesul spre care ţinteşti depinde enorm de atitudinea pozitivă cu care iei startul acum

Horoscop zilnic 3 ianuarie 2019. Află ce ți-au hărăzit astrele pentru ziua de joi.

Horoscop 3 ianuarie Capricorn. Cu cât intri în contact cu mai multă lume, cu atât nervii tăi sunt mai întinşi, pentru că ai de a face cu oameni extrem de diferiţi şi care nu pot coopera cu tine. Eşti iritat de replicile din jur, eşti scos din sărite de gesturile agresive ale altora, dar nici tu nu eşti în cea mai bună formă pentru a păstra dialogul pe un teren paşnic. Ai mare grijă la tonul folosit, mai ales faţă de oamenii complet necunoscuţi, pentru că un cuvânt dur din partea ta nu ar fi decât scânteia unui conflict de proporţii, ca atare mai bine te abţii chiar dacă te mănâncă limba…

Horoscop 3 ianuarie Vărsător. Succesul spre care ţinteşti depinde enorm de atitudinea pozitivă cu care iei startul acum. Fii sigur de reuşita ta, nu te îndoi nicio clipă că nu te-ai îndrepta spre o victorie, şi apucă-te serios de muncă! Nu ajungi uşor la roadele visate, dar ele se prefigurează undeva la orizont. Numai cu un tonus ridicat, cu un zâmbet pe buze, spunând prezent la orice provocare poţi să-ţi împlineşti visul, pentru că primeşti, cumva, o garanţie că vei ajunge acolo foarte curând.

Horoscop 3 ianuarie Pești. Priveşti spre viitor cu un optimism molipsitor şi nu poţi vorbi de etapele următoare decât cu ton ridicat, vesel, pozitiv, pentru că ai deplină încredere în ce va urma. Păstrează-ţi acest tonus până la capăt, deoarece visul tău are şanse să se materializeze numai dacă îţi menţii această energie chiar dacă apar obstacolele de pe parcurs. Nu te întrista nici la cea mai mică suspiciune care se infiltrează în suflet, ci continuă să spui cu tărie că se poate!

Horoscop 3 ianuarie Berbec. Simţi adevărul cu inima, nu cu mintea sau conştiinţa, ca atare ascultă ce-ţi spune vocea din interiorul tău, eşti prins într-o situaţie în care dai piept cu tot felul de lucruri incorecte, critici nedrepte, indicii mincinoase, şi nu găseşti deocamdată argumentele logice care să scoată adevărul la iveală. În schimb, intuiţia ta e mult mai ascuţită, acordată pe o altă frecvenţă decât raţiunea, şi semnalează subtil unde e hiba. Lasă-te purtat de ce-ţi transmite sufletul ca să ajungi direct la sursa acestei probleme, pentru că momentan nu poţi explica ce anume te face să spui că e greşit totul, e doar un feeling, nu o demonstraţie logică. Aşa simţi!

Horoscop 3 ianuarie Taur. Primeşti mai multe informaţii şi nu ştii de care să te foloseşti, pentru că unele par să se bată cap în cap. Nu te grăbi să extragi azi o concluzie, pentru că vor mai apărea şi alte detalii pe parcurs, care s-ar putea să te deruteze şi mai mult, ca atare ia-ţi timp suficient de analiză pentru a lăsa lucrurile să se sedimenteze mai întâi. Când se va clarifica situaţia vei şti încotro să porneşti, dar acum ambele variante au şi avantaje şi dezavantaje, deci ce să alegi?

Horoscop 3 ianuarie Gemeni. Ai ajuns la un nivel foarte bun al unui proiect căruia îi acorzi importanţă mărită. Eşti mândru de tine, şi meriţi un premiu!  Indiferent în ce ar consta acest dar pe care ţi-l oferi, important aici e starea de bine care te cuprinde, satisfacţia majoră care te învăluie. Probabil ai fost apreciat de şefi şi evident că te simţi bine în această postură. Sau tocmai ai trecut cu brio un examen sau în confruntare profesională, depăşindu-ţi rivalii puternici, şi orgoliul tău ajunge la cote maxime. Meriţi aceste laude, deci lasă modestia la o parte şi vorbeşte tuturor cu emfază şi încredere despre valoarea ta. Dacă tu n-o faci, atunci cine?

Horoscop 3 ianuarie Rac. Ai aşteptat să dai startul unei acţiuni, dar tot considerai că nu e momentul cel mai potrivit. Acum primeşti de undeva informaţia care te motivează să porneşti pe acel drum pe care l-ai pregătit în detaliu. Consideri că acum deţii toate informaţiile necesare şi că nu mai are rost să aştepţi, dar nu te grăbi la rezultatele finale. Ia-o pas cu pas, pentru că evoluţia acestui proiect va fi extrem de lentă, după principiul încetul cu încetul se face oţetul.

Horoscop 3 ianuarie Leu. Treci printr-o perioadă plină de evenimente, o perioadă mai aglomerată când simţi că se pregăteşte ceva la serviciu. Poate o transformare radicală, deci trebuie să fii pregătit pentru orice eventualitate. Poţi fi martorul sau actorul principal într-un eveniment de importanţă majoră în carieră, care îţi va deschide perspective noi. Totuşi se cere mare atenţie la serviciu, pentru că poate fi liniştea dinaintea furtunii, când orice modificare de direcţie poate apărea. După explozie nu se ştie ce va urma: haos sau renaștere?

Horoscop 3 ianuarie Fecioara. Nu eşti cea mai plăcută companie astăzi. Ai dori ca ceilalţi să te răsfeţe în gesturi de prietenie şi în cuvinte de încurajare, pentru că treci printr-un moment ceva mai dificil. Sufletul tău pare împovărat de temeri şi griji, dar norocul tău de azi este exact şansa de a ieşi din mediul încărcat negativ. Ca atare pleacă oriunde vezi cu ochii: o călătorie, o plimbare, o ieşire în locuri care te pot rupe de problemele tale e de preferat, pentru că aşa poţi uita, pentru câteva ore, de frământările tale. Nu înseamnă că se rezolvă, dar te mai poţi relaxa şi tu un pic!

Horoscop 3 ianuarie Balanța. Ai o stare psihică destul de fragilă, de parcă nu mai ai nici o speranţă cu privire la direcţia de evoluţie a unei situaţii importante. Pot apărea perspective sumbre cu privire la o acţiune de la care aştepţi foarte mult, din care ţi-ai construit un ideal, iar acum apare riscul ca tot ce ai visat să se zdruncine puternic. Nu trebuie să te laşi păgubaş, poate fi doar o perioadă trecătoare, pe urmă totul ar putea reveni la normal, deci continuă lupta şi speranţa!

Horoscop 3 ianuarie Scorpion. Te afli într-o companie de oameni maturi, care nu-ţi seamănă, dar de la care recunoşti că ai multe lucruri interesante de învăţat. Te poţi folosi de sfaturile lor practice, de ideile lor constructive şi de experienţa bogată de viaţă, pentru că aceştia îţi sunt cu ceva superiori. Probabil sunt părinţii tăi care au mereu o vorbă bună pentru tine sau nişte specialişti de la care poţi afla azi răspunsul la una din marile tale întrebări existenţiale.

Horoscop 3 ianuarie Săgetător. Numai prudenţa te poate scoate cu bine din situaţia periculoasă în care te-ai băgat. Chiar dacă ai riscat mult implicându-te în această situaţie, ea are rezolvare doar dacă apelezi la trăsături precum răbdare, cumpătare şi chiar pasivitate. Cu cât eşti mai agitat şi mai nervos, cu atât poţi complica şi mai mult lucrurile, ca atare nu uita de soluţia-cheie a acestei probleme neplăcute: stai pe loc, analizează pe îndelete, chibzuieşte fără grabă, şi abia după aceea spune ce ai decis!

Horoscop oferit de acvaria.com

 

×