x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP 3 iulie: O zi cu probleme de sanatate!

HOROSCOP 3 iulie: O zi cu probleme de sanatate!

03 Iul 2018   •   08:51
HOROSCOP 3 iulie: O zi cu probleme de sanatate!

In pofida unei stari generale bune, astazi sunt posibile accese de panica, mai mult sau mai putin reale, legate de sanatate. In realitate insa nu sunt motive de ingrijorare.

 

Berbec. Protejati-va vederea. Nu mai stati zile intregi in fata calculatorului sau a televizorului.

Taur. Este obligatoriu ca macar o data pe an sa solicitati un set complet de analize medicale. Ziua de astazi va fi excelenta.

Gemeni. O zi frumoasa, numai buna pentru o baie de soare la mare sau o plimbare prelungita prin racoarea padurilor de munte. 

Rac. Nu va aprindeti foarte tare din punct de vedere sentimental! In caz contrar riscati o durere cumplita de cap, ba chiar o stare de neliniste care va scoate din ritm.

Leu. Nimic nu va poate afecta buna dispozitie. Totusi, atentie la obiectele grele. Nu carati si nu scapati nimic pe jos. Pericol de accidentare.

Fecioara. Nu va aruncati pe puncga de cipsuri sau alte alimente nu foarte sanatoase. Veti avea probleme cu stomacul, cu efecte nedorite asupra capacitatii de munca.

Balanta. Pentru ca totul sa fie in regula, evitati stresul. Usor de zis, greu de facut, dar incercati sa nu acordati atentie intrigilor din jur, izbucnirilor altora, ignorati aglomeratia din trafic sau furia sefului. Altii au, se pare, o zi proasta.

Scorpion. Trebuie sa consumati cat mai multa apa. Cel putin doi litri pe zi. Si incercati sa fiti indulgenti cu ceilalti.

Sagetator. Nu ignorati semnalele transmise de organism, daca nu va simtiti foarte bine sau va deranjeaza ceva de mai mult timp. Nu mai amanati si mergeti la medic, desi nu va place sa ateptati cu orele la usa cabinetului.

Capricorn. Consumati cat mai multe vitamine. Si pentru ca, la serviciu, relatiile se anunta cam incordate, poate va invoiti sub un pretext sau altul si mergeti in parc. Nu e frumos, dar, cateodata, este util.

Varsator. Lasati grijile. Macar peste noapte uitati de ele. Credeti ca daca nu dormiti le veti putea rezolva mai usor? Nu. In schimb, va puteti imbolnavi.

Pesti. Pe ansamblu, se anunta o zi fara dificultati. Nu uitati insa ca trebuie sa faceti si miscare. Chiar daca sunteti in intarziere, renuntati la masina pentru o zi si mergeti pe jos. Iar seara, stati mai mult la aer inainte de culcare.

×