x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 3 iulie. Racii vad doar partea frumoasa a lucrurilor

Horoscop 3 iulie. Racii vad doar partea frumoasa a lucrurilor

02 Iul 2018   •   23:40
Horoscop 3 iulie. Racii vad doar partea frumoasa a lucrurilor

Horoscop 3 iulie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de marti.

Horoscop 3 iulie BERBEC: Daca iti agati toate sperantele de un singur carlig si acesta nu se dovedeste a fi cel mai potrivit pentru nevoile tale, ai putea aluneca spre depresie. Cauta planuri de rezerva!

Horoscop 3 iulie TAUR: Ai un feeling aparte, numai al tau, care iti transmite la timp sa te feresti de ipocrizia unora. Va suna rapid clopotelul, ca sa inchizi poarta bunatatii si sa ramai in siguranta.

Horoscop 3 iulie GEMENI: Nu te poti supara azi pe nimeni, oferi neconditionat iubire, prietenie, ajutor, fara sa astepti nimic inapoi. E o atitudine nevinovata, de copil care se dedica tuturor.

Horoscop 3 iulie RAC: Reusesti sa vezi din tot ce se petrece in jurul tau doar partea frumoasa a lucrurilor. Excelenta abordare! De ce sa te cramponezi de nimicuri, cand stii ca toate au o rezolvare?

Horoscop 3 iulie LEU: Vestea care soseste azi iti strica buna dispozitie, dar si planurile pe care le aveai in gand, deci trebuie sa te pregatesti pentru o schimbare. Nu-ti convine ceea ce auzi.

Horoscop 3 iulie FECIOARA: Privesti spre viitor cu incredere. Ai suficienta rabdare in bagaj, constient ca lucrtezi la un proiect care se cladeste lent, cu mari eforturi din partea ta.

Horoscop 3 iulie BALANTA: Nu crede tot ce auzi astazi, pentru ca in preajma ta se infiltreaza persoane care apeleaza la minciuni si tertipuri incorecte pentru a castiga increderea ta.

Horoscop 3 iulie SCORPION: Cineva isi baga coada in treburile tale. Riscul poate avea si o fata atragatoare incat, daca te lasi pacalit de aparente, ai putea avea de pierdut.

Horoscop 3 iulie SAGETATOR: Regreti lipsa de cumpatare de care ai dat dovada cu ceva timp in urma, pentru ca ai aruncat, absolut inutil, banii pe fereastra. Poti trece de la plus la minus peste noapte.

Horoscop 3 iulie CAPRICORN: Unii iti vorbesc despre viitor in termeni sumbri. Esti influentabil iar povestile care ajung la urechile tale te fac sa-ti pierzi curajul de a merge mai departe.

Horoscop 3 iulie VARSATOR: Nu poti trece la etapa urmatoare, pentru ca o sarcina inceputa mai demult a ramas nerezolvata si iti cere de urgenta sa te ocupi si de ea. Intoarce-te!

Horoscop 3 iulie PESTI: Nu te astepta ca lumea sa aplaude faptele tale, chiar daca tu esti multumit. Exact acele planuri care te entuziasmeaza pe tine mai mult sunt si cele mai controversate.


www.acvaria.com

×
Subiecte în articol: Horoscop 3 iulie horoscop