x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 3 mai 2019. Ai un moment de vârf în plan financiar ce îţi inspiră încredere şi abundenţă

Horoscop 3 mai 2019. Ai un moment de vârf în plan financiar ce îţi inspiră încredere şi abundenţă

02 Mai 2019   •   12:58
Horoscop 3 mai 2019. Ai un moment de vârf în plan financiar ce îţi inspiră încredere şi abundenţă
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. Banii sunt una din preocupările tale principale. Tot ce este legat de venituri şi cheltuieli îți este pe plac, pentru a crea adevărate strategii pentru a acumula sume importante, dar şi de a consuma tot ce ai adunat. Deocamdată e momentul să mai pui un ban deoparte, ca să ajungi la o sumă considerabilă cu care, cândva, ai gânduri mari. Încearcă, aşadar, să nu cheltui tot ce ai strâns, ci să-i faci să crească.

 

Horoscop Taur. Nici nu-ţi vine a crede ce bine se rezolvă toate, de parcă cineva mai presus de tine ar prelua controlul asupra tuturor acţiunilor, ducându-le cu brio la îndeplinire. Recunoşti că ai multe de învăţat din tot ce se petrece în jurul tău şi eşti mândru de tine când primeşti laude şi aprecieri sincere pentru felul în care ţi-ai jucat rolul asumat. Afacerile şi proiectele majore evoluează lent, dar sigur, iar roadele palpabile de pe parcurs te motivează şi mai tare.

 

Horoscop Gemeni. Te preocupă soarta unor investiţii, a unei afaceri, şi stai şi chibzuieşti atent la paşii următori, ca să fii sigur că nu faci nicio greşeală sau nici un abuz. Eşti atent la cele mai mici cheltuieli, te gândeşti chiar şi la eventuale plăţi neprevăzute, vrei să stabileşti o strategie bine pusă la punct ca să nu te ia nimic prin surprindere. Prudenţa de acum, spiritul econom care te cuprinde în acest moment, capacitatea de planificare în detaliu se vor dovedi a fi cei mai buni prieteni în curând, când roadele strategiei tale de acum se vor arăta, profitabile.

 

Horoscop Rac. Singurătatea îţi prieşte de minune, căci e în avantajul tău să te retragi în lumea ta pentru a medita asupra problemelor importante. Numai în linişte deplină, departe de iureşul lumii, poţi găsi azi răspuns chiar şi la cele mai complicate întrebări. O discuţie între patru ochi cu o persoană mai în vârstă te va elucida în privinţa multor probleme existenţiale în care te simţi blocat de la o vreme, dar pe care nu ai avut curajul să le recunoşti. Spune-i ce te doare, pentru că e acolo să te ajute, iar secretul e în siguranţă la el!

Horoscop Leu. Trebuie să pleci la drum pentru a rezolva nişte sarcini de serviciu pe care ţi le asumi cu maximă responsabilitate. Nu te întorci acasă fără treaba rezolvată, pentru că ştii că de felul în care îţi îndeplineşti misiunea depind şi aprecierile şefilor. Nu ai vrea să generezi critici, de aceea faci tot posibilul să rezolvi totul pe parcursul deplasării. Nu este exclus ca, pe parcursul acestui drum, să apară şi şansa unei schimbări de direcţie în plan profesional şi te întorci la serviciu cu o decizie majoră deja luată.

 

Horoscop Fecioara. Discuţi cu un expert în domeniu care îţi face o trecere în revistă a posibilităţilor pe care le ai la dispoziţie într-un proiect care te preocupă. Informaţiile sale sunt bine documentate, deci te poţi baza întru totul în ceea ce îşi transmite, pentru că are experienţă în ceea ce face. Ascultă-l ca pe un mentor, ca pe un profesor, ca pe un specialist de la care primeşti cele mai utile sfaturi. E cu atât mai motivantă discuţia cu cât el îţi prezintă mai multe opţiuni asupra cărora poţi chibzui, nu doar o singură cale, dar nu te grăbi încă să alegi doar una dintre ele. Ai timp să analizezi pe îndelete.

 

Horoscop Balanța. Ai un moment de vârf în plan financiar ce îţi inspiră încredere şi abundenţă. Îţi arăţi prosperitatea ori prin gesturile generoase pe care le faci faţă de cei dragi, ori printr-o atitudine uşor risipitoare, dând cu bani în stânga şi-n dreapta fără să calculezi cât cheltui. Dacă îţi poţi permite luxul sau răsfăţul, o vei face cu bucurie, considerând că acesta e rolul principal al banilor: de a aduce bucurie, de a face fericiţi pe cei la care ţii. Profită de acest minunat moment de prosperitate şi cumpără-ţi ceea ce îţi doreai, dar nu da toţi banii din buzunar totuşi. Un eventual abuz lasă urme…

 

Horoscop Scorpion. Uneori e bine să păstrezi o oarecare urmă de discreţie asupra surselor tale de venit, pentru a nu stârni invidii inutile. Eşti tentat să te lauzi cu o reuşită financiară sau cu o investiţie de zile mari, ceea ce nu va fi privit cu ochi buni de cei care nu sunt pe acelaşi nivel. Nu vorbi despre bani astăzi, chiar dacă ai avea suficiente motive de satisfacţie, deoarece ai în preajmă câteva persoane care sunt într-o mare prăpastie financiară şi ar putea începe să te judece sau să gândească vrute şi nevrute despre felul în care ţi-ai câştigat banii.

 

Horoscop Săgetător. Fă ceva să te debarasezi odată de acea amintire urâtă care îţi tot revine în minte iar şi iar! Nu îţi prieşte, are numai efecte negative asupra ta şi practic te ţine blocat în trecut într-o zonă nefastă. De tine depinde să ştergi acea restanţă, fie că e vorba de o relaţie eşuată pe care trebuie s-o scoţi din viaţa ta, de o eroare de demult care încă îţi strică imaginea sau de un conflict care revine în actualitate din când în când, atât cât să ţi se ridice tensiunea. Cu un efort de voinţă, poţi scăpa de acea ghiulea pe care o tot tragi după tine!

 

Horoscop Capricorn. Felul în care te judecă ceilalţi devine supărător încât consideri că singura soluţie ar fi să nu mai faci nimic. Nu e corect: mai bine te ambiţionezi, urmând toate căile legale, pentru a ajunge acolo unde ţi-ai propus şi a le demonstra că tu eşti cel care are dreptate. Etichetele nedrepte pe care ţi le pune societatea te demoralizează şi nu mai găseşti în tine forţa de a lupta cu inamicii, şi astfel nu faci altceva decât să le oferi victoria pe tavă. Dacă nu e o critică justă, fă tot ce-ţi stă în putinţă pentru a scoate adevărul la lumină şi a-ţi redresa imaginea pătată pe nedrept.

 

Horoscop Vărsător. Te simţi excelent în societate, printre oameni, deci fă tot posibilul să nu stai singur nicio clipă. Doar în colective largi de oameni, chiar şi pierdut prin spaţii publice aglomerate, cum ar fi o vizită la mall sau o manifestare publică în aer liber, te simţi ca nou, pentru că primeşti energie din comunicarea cât mai variată cu oamenii. Nimereşti într-un anturaj vesel, tonic, în care distracţia e la ea acasă, şi te-ai putea integra şi tu foarte bine printre ceilalţi, pentru că te poţi exprima liber, fără inhibiţii şi fără complexe.

 

Horoscop Pești. E o zi banală, dar nu te deranjează deloc monotonia cu care te întâlneşti la tot pasul. Dacă tot nu apare nimic ieşit din comun, îţi poţi folosi timpul şi energia pentru diverse lucruri mărunte de care nu aveai timp altădată. Pentru că nu te împinge nimic urgent de la spate şi nici nu eşti tras în prea multe direcţii, îţi vei aminti de lista de mărunţişuri neimportante pe care ai tot dat-o la o parte cândva cu gândul că-i va veni şi ei rândul, odată şi-odată. Iată că acum e momentul să scoţi de la naftalină micile sarcini de care nu te-ai ocupat înainte, dar deşi sunt mici, s-au acumulat multe deci tot îţi va lua ceva timp să le ştergi de pe listă pe toate.

 

Horoscop oferit de acvaria.com.

×
Subiecte în articol: horoscop 3 mai horoscop