x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. 3 semne zodiacale vor fi cel mai puțin afectate de echinocțiul de toamnă

Horoscop. 3 semne zodiacale vor fi cel mai puțin afectate de echinocțiul de toamnă

17 Sep 2019   •   12:13
Horoscop. 3 semne zodiacale vor fi cel mai puțin afectate de echinocțiul de toamnă

Echinocțiul de toamnă, cunoscut ca fiind cea mai frumoasă perioadă a anului, se apropie. Zilele sunt mai răcoroase, frunzele încep să-și schimbe culorile și totul pare nou și posibil. Semnele zodiacale care sunt afectate cel mai puțin în această perioadă sunt Berbecii, Taurii și Gemenii, scrie Bustle.

Aceste trei semne zodiacale reușesc să aibă o tranziție lină de la vară la toamnă, totul oferind un aer foarte relaxant pentru ei.

Berbec

Totul a fost un haos, în ultima perioadă, iar echinocțiul de toamnă îți oferă posibilitatea să te relaxezi. Acum ai șansa să iei o pauză și să gândești lucrurile până la capăt.

Taur

Îți place să fii în control, iar când acest lucru nu se întâmplă ai tendința să fii foarte încăpățânat. Vara asta a fost una foarte dificilă la acest capitol. Vestea bună este că echinocțiul de toamnă te ajută să te relaxezi și să elimini tot stresul.

Gemeni

Chiar simțeai nevoia să iei o pauză, iar echinocțiul de toamnă este aici pentru a-ți oferi acestă pauză bine meritată. Agitația se oprește și, astfel, reușești să acorzi mai multă atenție meditației.

×
Subiecte în articol: echinoctiu de toamna horoscop