x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 30 aprilie 2019. Te simţi bine şi îţi permiţi să te şi distrezi din când în când

Horoscop 30 aprilie 2019. Te simţi bine şi îţi permiţi să te şi distrezi din când în când

29 Apr 2019   •   19:10
Horoscop 30 aprilie 2019. Te simţi bine şi îţi permiţi să te şi distrezi din când în când
Sursa foto: Image by Adina Voicu from Pixabay

Horoscop Berbec. Apucă-te de treabă, nu aştepta de la alţii să facă ceea ce poţi face şi singur. Tu deţii toate resursele potrivite pentru un succes deplin: ai şi răbdare, şi ambiţie, şi energie, şi motivaţie, deci ajunge doar să pui mâna pe unelte şi să începi să clădeşti. Nu te sperie cât de lung e drumul până la rezultatele finale, ci eşti conştient că nimic nu de ridică peste noapte, de aceea te concentrezi serios la ce ai de făcut, fără să pretinzi succese imediate. Vor mai fi momente pe parcurs când te vei opri ca să vezi la ce nivel ai ajuns şi să-ţi mai tragi sufletul, dar e bine să menţii acest chef de muncă viu până la final. Vei fi mulţumit de rezultate!

Horoscop Taur. Nimic nu poate fi mai plăcut decât să ţi se dea, finalmente, dreptate după ce tu ţi-ai bătut gura zile întregi cu privire la un lucru pe care îl considerai adevărat. Mult le-a mai trebuit celor din jur să ajungă la aceeaşi concluzie, dar eşti mulţumit că măcar au ajuns la acest moment, să fie de acord cu tine. Jubilezi acum, dar nu o faci cu ton maliţios de genul „v-am spus eu”, ci cu un sentiment de toleranţă şi înţelegere ca să le arăţi că ai avut răbdare să ajungă şi ei la aceeaşi opinie. Acum că s-a ajuns la un consens, se clarifică situaţia.

Horoscop Gemeni. Se vede că te apasă ceva pe suflet şi, în loc să cauţi compania celor veseli care să-ţi abată gândul de la problemele tale, preferi compania celor cu necazuri asemănătoare. Poate aveai nevoie să vezi că mai sunt şi alţii în aceeaşi situaţie, pentru că uneori e mai uşor să te compari cu cei care se află pe acelaşi nivel decât să priveşti cu invidie la cei de deasupra. Când vezi că şi alţii suferă de aceleaşi lipsuri sau dezamăgiri, parcă te mai linişteşti un pic. Mai mult, de la cei care trec prin situaţii similare poţi primi sfaturi deja verificate pe care le poţi aplica şi tu pentru a depăşi impasul.

Horoscop Rac. Te simţi bine şi îţi permiţi să te şi distrezi din când în când. Cu asemenea poftă de joacă, ar fi păcat să o înăbuşi pentru a o face pe omul matur care priveşte lucrurile rigid şi temător. Zâmbeşte, amuză-te, glumeşte, pentru că e atitudinea perfectă în situaţia de faţă. Inima te îndeamnă că priveşti lucrurile dintr-un unghi ceva mai distractiv, fără atâta rigoare de om mare, pentru că aşa vei trece mult mai uşor peste hopuri. Fă haz de tot ce se petrece în jur, nu pune nimic la suflet, răspunde în doi peri celor care te critică, pentru că nu are rost să-ţi strici buna dispoziţie cu lucruri neimportante. Cât timp îţi păstrezi acest tonus ridicat, ziua va merge ca pe roate!

Horoscop Leu. Ai grijă cum îţi foloseşti azi glumele şi spiritul jucăuş, pentru că unii s-ar putea să nu înţeleagă corect atitudinea ta. Tu te simţi bine, ai chef de distracţie, glumeşti, râzi, dar altora numai de asta nu le arde şi le-ai putea strica dispoziţia. Păcat, ei nici nu ştiu cât de bine le-ar face dacă ţi-ar urma exemplul şi s-ar comporta la fel, deci mai insistă totuşi pe lângă cei trişti şi depresivi, pentru că joaca ta i-ar putea remonta şi pe ei, ca prin farmec. Dacă refuză cu orice chip umorul tău, lasă-i în pace! Nu te simţi tu vinovat pentru tristeţea lor, pentru că tu ai făcut tot ce ţi-a stat în putinţă să le smulgi un zâmbet.

Horoscop Fecioara. Reuşeşti să te remarci prin maturitate, înţelepciune, seriozitate, pentru că simpla ta apariţie impune respect şi prestanţă. Eşti cu ceva mai presus decât cei în faţa cărora te prezinţi şi admiraţia pe care o poţi citi în ochii lor te stimulează şi te motivează să faci totul perfect, pentru a nu-i dezamăgi. Ai şansa de a atinge un apogeu într-un proiect de lungă durată în care ai investit tot ce ai mai bun în tine, şi vei putea să te menţii, după aceea, multă vreme pe un nivel promiţător, demn de laudă şi mândrie personală.

Horoscop Balanța. Tinerii şi vârstnicii se pot aduna la un loc pentru un schimb reciproc avantajos de informaţii şi experienţe. Cel matur nu poate spune că nu are nimic de învăţat de la cel foarte tânăr, deci fiecare ar trebui să plece urechea la ce are celălalt de spus. Azi vei face şi tu parte dintr-una din aceste tabere (ori copilul, ori maturul) şi vei încheia ziua cu un sentiment de împlinire, de satisfacţie deplină că ai mai aflat ceva util că ai mai făcut un pas înainte şi te-ai îmbogăţit intelectual sau sufleteşte. Ia legătura cu cineva aflaţi la distanţă mare de ani faţă de tine, pentru că amândoi aveţi numai de câştigat.

Horoscop Scorpion. Iubeşti, dar sentimentele tale intră sub tirul conştiinţei tale, de parcă nu ar fi cea mai corectă sau bună şansă de iubire. Poate e o relaţie paralelă cui cea oficială, poate ai sentimente puternice pentru cineva care nu merită atâta încredere, ca atare se va da o reală luptă între ce-ţi cere inima şi ce-ţi interzice conştiinţa. Numai de tine depinde cui îi dai prioritate, dar oricum ai privi lucrurile, tot despre iubire poate fi vorba, şi dacă eşti în căutarea ei, eşti gata să o primeşti cu braţele deschise. Urmările se vor vedea mai târziu…

Horoscop Săgetător. Ca să porneşti un proiect nou la care visezi şi în care vei investi imense resurse creatoare, mai întâi trebuie să eliberezi locul, de aceea nu te apuca de altceva cât timp tu mai ai unele restanţe pe rol. Ia-le doar pe ele în vizor, scapă de datoriile vechi şi apoi vei fi complet liber pentru o nouă provocare. Normal ca acum te preocupă mai mult ceea ce vrei să porneşti, decât rutina lucrurilor care se apropie de final, dar nu vei da randament într-un proiect nou dacă duci deja după tine un bagaj de treburi neterminate. Eliberează-te deci!

Horoscop Capricorn. Uneori, simţi că eşti nevoit să mai renunţi la unele vise, dar nu să le ştergi complet din minte, totuşi! Sunt mici sacrificii pe care le faci pe parcurs, când nu sunt întrunite toate condiţiile unei reuşite depline, dar trebuie doar să le treci pe o linie secundară, până în clipa când lucrurile vor fi din nou favorabile materializării lor. Reprimi pe moment un vis, mai ştergi de pe lista de planuri câte ceva, dar asta nu înseamnă că le abandonezi complet. Va veni şi vremea lor, dar acum se pare că trebuie să te concentrezi asupra altor planuri, mult mai urgente. Oricum, nu spune imposibil! E posibil, dar nu acum…

Horoscop Vărsător. Pentru a avea o zi eficientă, alege cu grijă anturajul în care lucrezi astăzi, pentru că nu eşti în cea mai bună formă emoţională şi absorbi imediat energiile negative din jur. Dacă atragi alături de tine pesimişti, depresivi, oameni care se lamentează la orice nimic, te vor influenţa şi pe tine şi te vor trage în jos. Tu eşti cel care îi poate ridica şi pe ei, eşti cârligul de care se agaţă cei trişti sau nemulţumiţi, dar nu trebuie să-ţi asumi şi responsabilitatea problemelor lor, altfel abia aşteaptă să ţi le arunce pe toate în cârcă. Ajută-i cu un sfat detaşat, dar nu face nimic în locul lor şi, mai ales, nu te lăsa copleşit de necazurile altora.

Horoscop Pești. Te tot întorci cu gândul înapoi, în vremuri de demult, când erai fericit, când inima ta era plină de linişte, iubire, emoţii pozitive. Poate e bine să te mai întorci uneori acolo să-ţi aduci aminte ce bine era, dar nu pentru a te refugia în trecut, ci pentru a prelua ceva din starea de bine de atunci ca s-o aduci după tine aici, în prezent. Priveşte la cel care erai cândva şi descoperă că ai trecut prin mii de momente fericite şi frumoase, şi le poţi repeta oricând dacă îţi redeschizi sufletul. Retrăieşte acele emoţii ca şi cum s-ar fi petrecut chiar ieri şi simte-te bine. Trecutul are atât de multe momente frumoase de oferit, deci scoate de la naftalină acele senzaţii.

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×
Subiecte în articol: Horoscop 30 aprilie horoscop