x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 4 iulie. Varsatorii vor sa se retraga complet din iuresul lumii

Horoscop 4 iulie. Varsatorii vor sa se retraga complet din iuresul lumii

03 Iul 2018   •   22:16
Horoscop 4 iulie. Varsatorii vor sa se retraga complet din iuresul lumii

Horoscop 4 iulie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de miercuri.

Horoscop 4 iulie BERBEC: Treci printr-o situatie in care e nevoie de rigoare, de lege, de ordine precise, dar nu esti in cea mai buna stare pentru a le respecta intocmai. Te cam joci.

Horoscop 4 iulie TAUR: Apuca-te de treaba, nu astepta de la altii sa faca ce poti face si singur. Detii toate resursele potrivite pentru succes deplin: si rabdare, si ambitie, si energie.

Horoscop 4 iulie GEMENI: Desi esti tentat sa spui ca nimic nu merge, ca esti tinut pe loc de piedici de netrecut, dupa ce vei depasi momentul iti vei da seama ca acel hop a avut un rost.

Horoscop 4 iulie RAC: Se simte o stare tensionata in bugetul familiei, dar vei face rost de banii necesari. Nu te lua dupa nimeni, fiecare are modul propriu de a-si administra si castiga banii.

Horoscop 4 iulie LEU: Zambeste, amuza-te, glumeste, pentru ca e atitudinea perfecta in situatia de fata. Inima te indeamna sa privesti lucrurile dintr-un unghi ceva mai detasat.

Horoscop 4 iulie FECIOARA: Astepti un document oficial care sa-ti asigure evolutia viitoare. Fara acel act, nu poti trece mai departe, ci depinzi de el, ca sa nu bajbai pe cai nesigure.

Horoscop 4 iulie BALANTA: Exista o buna cooperare intre generatii. Cel tanar asculta cu respect de cel in varsta iar acesta, la randul sau, beneficiaza cont de stimulentele celui mai tanar.


Horoscop 4 iulie SCORPION: Detii argumente forte pentru a obtine victoria, dar mai ai nevoie de un grup de support. Aduna alaturi de tine mai multe persoane care vor lupta pentru acel scop.

Horoscop 4 iulie SAGETATOR: Desi esti un om de incredere, azi lasi semne de intrebare asupra unora, pentru ca nu esti prea clar in exprimare. Fa ordine in propria gandire!

Horoscop 4 iulie CAPRICORN: Cu cat grupul din care faci parte e mai divers, cu atat ideile vor fi mai variate si, din unirea lor, se poate ajunge la solutii avantajoase pentru toata lumea.

Horoscop 4 iulie VARSATOR: Chiar daca te retragi complet din iuresul lumii, fara a lua legatura cu nimeni, vei fi multumit de aceasta izolare, pentru ca doar iti poti incarca eficient bateriile.

Horoscop 4 iulie PESTI: Privesti la cei dragi cu mandrie pentru ca vezi in ei propriile tale investitii facute in timp. Esti constient ca tot ce va apropie e rodul muncii si al iubirii tale zi de zi.

www.acvaria.com

×
Subiecte în articol: Horoscop 4 iulie horoscop