x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. 4 semne zodiacale care caută mereu adrenalină

Horoscop. 4 semne zodiacale care caută mereu adrenalină

08 Feb 2019   •   13:59
Horoscop. 4 semne zodiacale care caută mereu adrenalină

Potrivit Your Tango există patru semne zodiacale care se află tot timpul în căutare de adrenalină. Acestea sunt genul de persoane care își doresc să sară cu parașuta, să escaladeze munți și, în fond, să facă orice lucru care prezintă un anumit risc.

1. Berbec

Aventură, adrenalină și risc. Aceste trei cuvinte îi încântă pe Berbeci. Persoanele aflate sub acest semn zodiacal sunt îndrăgostite de tot ce reprezintă o provocare, de lucrurile de care ceilalți se tem. Berbecii tind să fie impulsivi, însă acest lucru este în regulă, pentru că nu își doresc să analizeze un lucru atât de mult încât să ajungă să nu-l mai facă.

2. Gemeni

Gemenii ar face orice aduce adrenalină. Nu suportă plictiseala și ar face orice să o facă să dispară complet din viața lor. Persoanele aflate sub acest semn zodiacal sunt îndrăgostite de tot ce înseamnă distracție și provocare. Au încredere în propria persoana, așa că dacă există ceva riscant, cu atât mai bine.

3. Săgetător

Săgetătorii vor să petreacă timp în natură, să facă alpinism și să ajungă să fie profesioniști. În plus, ar călători oriunde, pentru a putea vedea frumusețea naturii, iar asta se întâmplă pentru că nu vor să rateze nimic ce merită văzut, indifrent de cât de riscant este traseul.

4. Vărsător

Vărsătorii sunt aceia care optează pentru cele mai periculoase atracții de la un parc de distracții. Tot ce este înfricoșător pentru ceilalți este distractiv pentru un Vărsător.

×
Subiecte în articol: horoscop adrenalina aventura distracţie