x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 5 ianuarie 2019. Ai nevoie de puţină linişte, pentru a te concentra asupra unor planuri personale

Horoscop 5 ianuarie 2019. Ai nevoie de puţină linişte, pentru a te concentra asupra unor planuri personale

04 Ian 2019   •   17:29
Horoscop 5 ianuarie 2019. Ai nevoie de puţină linişte, pentru a te concentra asupra unor planuri personale

Horoscop zilnic 5 ianuarie 2019. Află ce ți-ai hărăzit astrele pentru ziua de vineri.

Horoscop 5 ianuarie 2019 Capricorn. Erai liniştit şi credeai că vei menţine această stare de confort cât mai mult timp posibil, dar se pare că lucrurile stau cu totul altfel decât ţi-ai planificat. În loc de linişte, de pasivitate, de comoditate, apar brusc tot felul de evenimente neprevăzute care îţi cer reacţii foarte rapide. Nici vorbă de aşteptat şi stat degeaba în asemenea condiţii, ci trebuie să pui imediat mâna pe unelte ca să intervii rapid. Încearcă să menţii ceva din calmul iniţial, ca să fii sigur că iureşul de noutăţi care dau năvală nu te împinge în direcţii incomplet analizate, deci înainte de a porni noua aventură, stai un pic şi chibzuieşte la rece.

Horoscop 5 ianuarie 2019 Vărsător. Nu orice victorie vine la pachet cu un sentiment de bucurie şi împlinire, ci uneori e însoţită şi de tristeţe. Culmea, dar se mai întâmplă, şi acelaşi lucru îl resimţi şi tu acum, de parcă, pentru a ajunge aici, ai plătit un preţ mult prea mare şi nu te poţi bucura pe deplin de ceea ce ai obţinut. Nu mai trece în revistă eforturile depuse, greutăţile prin care ai trecut pentru a ajunge aici, sacrificiile acceptate sau cine ştie ce alte evenimente nedorite care au marcat evoluţia ta de până în acest moment. Încearcă să ierţi şi să uiţi ceea ce n-a mers ca la carte, ca acum să scoţi în evidenţă doar punctele forte ale acestui drum. Sărbătoreşte succesul, nu mai deplânge eşecurile anterioare. Ce-a fost a fost!

Horoscop 5 ianuarie 2019 Pești. Te afli înaintea unui eveniment căruia îi acorzi o importanţă specială. Ai emoţii, desigur, ca înaintea oricărui moment capital. E nevoie să iei decizii foarte clare, pentru a fi sigur că alegi calea cea mai bună pentru tine. Ca să poţi trasa o direcţie dreaptă şi bună înaintea ta, mai întâi ar fi bine să arunci o privire limpede înapoi, ca să cureţi spaţiul din jurul tău. Dă la gunoi ce nu-ţi mai este de folos (relaţii, amintiri, informaţii, resentimente) şi abia după aceea porneşte pe noul drum cu inima complet purificată, gata să primeşti altceva. Deschide-ţi aripile şi zbori eliberat de balastul trecutului!

Horoscop 5 ianuarie 2019 Berbec. Nu te gândeai că şi animalele au nevoie de atâta grijă, dar iată că azi sufleţelul tău cu patru lăbuţe are nevoie de tine. Dedică-i mai mult timp şi energie, ori pentru că l-ai cam neglijat în ultima vreme, ori pentru că e bolnav. De fapt, vei vedea că nu numai el are de câştigat de pe urma ocrotirii pe care i-o oferi azi cu inima deschisă, dar şi tu îţi extragi energia pozitivă din alintările lui, din joaca lui, din momentele de tandreţe pe care le petreceţi împreună. Că stai acasă cu pisicuţa ta sau scoţi căţelul la plimbare, inima ta se umple de o fericire aparte, pe care – hai recunoaşte – niciun om nu ţi-o poate dărui la asemenea intensitate!

 

Horoscop 5 ianuarie 2019 Taur. Cineva mai sever şi mai sobru din fire e în preajma ta şi te trage de mânecă la modul cel mai serios. Nu te poţi manifesta în voie, aşa cum îi place ţie cât timp eşti redus la tăcere de această persoană pe care o respecţi şi nu i te poţi împotrivi. Te cuminţeşti un pic, stai în banca ta şi faci precum ţi se cere, pentru că acea persoană are şi unele mijloace de atenţionare în cazul în care nu i te supui. Nu-l privi ca pe un inamic, ci ca pe un bun profesor, pentru că şi tu ai uneori nevoie de ordine, de organizare, de supunere.

Horoscop 5 ianuarie 2019 Gemeni. Ai făcut parte, o vreme, dintr-o echipă bine închegată în care ai jucat şi tu un rol important. Fiecare şi-a pus în joc valorile, talentele, ideile, şi roadele încep să se arate. Tu ai avut o contribuţie grozavă de idei creative, de soluţii interesante, dar în acelaşi timp ai acceptat cu bucurie şi ideile altora. V-aţi pus la un loc, fiecare, propria investiţie de energie, şi acum sărbătoriţi, laolaltă, victoria. A fost o activitate de calitate, care are acum rezultate dintre cele mai bune. Vă felicitaţi unii pe alţii, recunoscându-vă sincer şi reciproc influenţa şi contribuţia.

Horoscop 5 ianuarie 2019 Rac. Ai un mare plan în minte, dar ceva te reţine să-i dai startul acum, de parcă simţi că nu ar fi momentul cel mai potrivit. Poate e bine să mai laşi un pic lucrurile să se sedimenteze înainte de a le porni, pentru că acum, sub imperiul emoţiei sau al entuziasmului de la început, ai putea scăpa ceva din vedere ce va apărea mai târziu la lumină. Păstrează acest tonus viu cât mai mult timp posibil, dar totuşi mai aşteaptă câteva zile. Dacă nu se va ivi nimic care să-ţi schimbe planurile de acum, vei putea să porneşti la drum cu acelaşi chef, dar câteva zile de aşteptare nu strică. Îţi mai trece nerăbdarea care poate genera erori din prea mare grabă!

Horoscop 5 ianuarie 2019 Leu. Familia este locul celor mai frumoase evenimente, de aceea e o plăcere să stai acasă la final de saptamana, pentru că ştii că acolo cei dragi te vor răsfăţa cu atenţie, cu gesturi de afecţiune, cu sprijin necondiţionat. Poţi fi actor principal al unui moment impresionant, de o sensibilitate aparte, care poate stoarce şi câteva lacrimi, deci te poţi aştepta la veşti dintre cele mai speciale care vizează familia ta: o viitoare căsătorie, mutarea în casă nouă, o declaraţie de dragoste unică, naşterea unui copil sau orice alt moment cu iz de unicat care vă uneşte pe toţi laolaltă pentru a vă bucura la intensitate maximă.

Horoscop 5 ianuarie 2019 Fecioara. Vorbeşti despre viitor cu încredere şi optimism, nu numai pentru că ţi se alătură şi familia, la fel de entuziasmată de ceea ce se prefigurează la orizont, ci pentru că eşti sigur că mergi în direcţia cea bună trecutul e profesorul tău cel mai bun, pentru că ceea ce urmează să se întâmple de mâine se bazează pe cele deja învăţate ieri, şi atât timp cât consideri că ţi-ai asumat lecţiile trecutului aşa cum se cuvine, nu ţi-e frică să porneşti spre viitor cu capul sus.  Ai mai trecut prin situaţii similare celor conturate acum la orizont, şi dacă atunci le-ai depăşit cu succes, ajunge doar să repeţi reţeta şi va ieşi la fel e bine şi acum!

Horoscop 5 ianuarie 2019 Balanța. Ai nevoie de puţină linişte, pentru a te concentra asupra unor planuri personale. Dacă în jur ar fi gălăgie şi agitaţie, nu ai da randament, ci ţi-ar fugi imediat gândul în altă parte, ca atare găseşte un loc doar al tău, izolat, departe de lume, pentru a te putea apleca doar asupra problemei care te preocupă. E ca şi cum te-ai pregăti pentru un examen capital şi trebuie să-ţi faci ordine prin idei, prin cunoştinţele deja acumulate, deci o bibliotecă, o casă la ţară sau pur şi simplu închis de bună voie în camera ta ar fi câteva soluţii pentru a bloca orice influenţă din afară. Roadele vor fi excelente dacă reuşeşti să fii singur!

Horoscop 5 ianuarie 2019 Scorpion. Mare grijă la tonul pe care îl foloseşti astăzi în relaţia cu o persoană cu care nu te mai înţelegi foarte bine de la o vreme. Sunteţi amândoi iritaţi, irascibili, şi orice fleac vă poate aduce pe marginea unei despărţiri agresive. Nervii ajung la cote maxime şi de o parte şi de alta încât vei vedea că finalul acelei colaborări e din ce în ce mai aproape. Dacă ajungi la concluzia că nu mai are rost să lupţi pentru a salva relaţia, că nu mai are nimic bun de oferit, poate ar fi bine s-o închei, dar pe cale paşnică, lăsând totuşi loc de bună ziua. A vă arunca unul altuia injurii, nu e chiar aşa de plăcut.

Horoscop 5 ianuarie 2019 Săgetător. Eşti vedeta acestei zile, pentru că se vorbeşte despre tine în diverse medii, spre tine se îndreaptă acum cele mai interesante veşti şi tot tu eşti erou principal în tot felul de acţiuni din preajma ta. Joci un rol în treburile multor persoane, te implici cu inima deschisă şi cu energie maximă, pentru că doreşti să fii de ajutor. Nimic nu e mai plăcut pentru tine decât să vezi atâta lume că apelează la tine, te caută, îţi cere părerea şi sprijinul, fiind un semn că eşti apreciat iar valoarea ta este recunoscută. Lasă modestia la o parte şi foloseşte-te de atuurile tale, pentru că sigur deţii ceva numai al tău care te scoate foarte bine în evidenţă şi de care au alţii nevoie.

 

×