x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 5 martie 2019. Este o zi însorită pentru tine, cu multe motive de reală fericire

Horoscop 5 martie 2019. Este o zi însorită pentru tine, cu multe motive de reală fericire

04 Mar 2019   •   14:47
Horoscop 5 martie 2019. Este o zi însorită pentru tine, cu multe motive de reală fericire
Sursa foto: pixabay,com

Horoscop Berbec. Nu poţi rămâne blocat într-o situaţie conflictuală aşa, la nesfârşit, ci e vremea unei decizii categorice. Ori o rupi complet cu acele persoane cu care nu te mai poţi înţelege, ori îţi accepţi înfrângerea cu capul sus şi le accepţi supremaţia. Renunţă la încăpăţânare, la dorinţa de a avea neapărat ultimul cuvânt, pentru că nu are rost să alimentezi mai departe o dispută care nu mai e de actualitate, deşi tu continui să porţi pică celor cu care nu ai fost de acord. Fă un efort să restabileşti pacea, chiar dacă finalul acestei dispute nu e în avantajul tău.

Horoscop Taur. Joci rol de judecător imparţial şi just într-o situaţie complicata. Multă lume aşteaptă răspunsul tău, semn că are încredere în verdictul pe care îl vei emite. Tu vezi lucrurile de pe margine, fără a fi direct implicat, şi reuşeşti să analizezi problema pe toate părţile: şi argumentele pro, şi argumentele contra, încât să oferi, la final, o părere avizată şi bine documentată. Parcă ai avea acces la un set de legi (scrise sau nescrise) ce te ajută să oferi celor care au nevoie de îndrumare exact calea cea mai potrivită. Satisfacţia ta va fi să vezi relaxarea de pe chipurile lor, după ce problema se rezolvă.

Horoscop Gemeni. Uneori nu căile bătătorite sunt cele care duc acolo unde trebuie, ci cele complet noi, ca cele pe care le propui tu acum. Ideile tale sunt originale şi merită ascultate şi puse în practică imediat pentru că ştii bine ce spui. Nu sunt păreri sau vorbe aruncate în vânt, ci sunt oglinda experienţei acumulate, rezultatul studiilor aprofundate, sunt tot ce ai adunat în ani de efort. Spune ce ai de spus, cu încredere deplină în inteligenţa ta, lasă modestia la o parte şi, dacă cineva are nevoie de ajutorul tău, oferă-i-l cu dragă inimă, pentru că tu priveşti lucrurile dintr-un alt unghi decât cel direct implicat. Chiar dacă, pe moment, i se pare o idee greu de acceptat, după o vreme îţi va mulţumi că ţi-a urmat sfatul!

 

Horoscop Rac. Imaginaţia poate fi motorul care să te motiveze să-ţi transformi visele în realitate. Nu te lua după cei care te trag de mânecă şi-ţi spun că visezi frumos, dar imposibil de atins, pentru că numai tu ştii cum să-ţi transpui în realitate gândurile şi ideile. Apucă-te de treabă, dar în tot acest timp lasă mintea să zburde liberă, pentru a găsi noi şi noi idei curajoase. Dacă ai găsi şi câteva persoane care să gândească la fel ca tine, care să participe alături de tine, ar fi ideal, dar dacă nu ai în preajma ta oameni care să creadă în ceea ce par a fi simple iluzii, continuă să crezi în ele şi să lupţi ca să le transformi în fapte. Le vei arăta că se poate!

Horoscop Leu. Cineva se bagă în treburile tale şi dă tot peste cap, ca atare stai cu ochii pe cei care intervin neinvitaţi în afacerile tale. Nu ai nevoie de ajutorul lor care se va dovedi a fi mai degrabă generator de haos şi de eşec decât să te bucuri cu adevărat de intervenţia lor salvatoare. Probabil sunt nervoşi, grăbiţi, invidioşi, critici, deci rolul lor are o încărcătură mai mult negativă decât pozitivă şi dau peste cap şi ceea ce ai clădit tu. Mult mai bine te descurci singur în asemenea situaţie, pentru că a apela la oameni nepotriviţi, nepregătiţi sau nepricepuţi, nu înseamnă că rezolvi ceva. Fii prudent când ceri şi accepţi sprijin din afară!

Horoscop Fecioara. Ai nevoie de un ajutor pentru a putea trece la etapele următoare ale unui proiect în care eşti direct implicat. Sfatul pe care îl primeşti astăzi se va dovedi a fi extrem de util, salvator pentru tine, deoarece ai multe de învăţat de pe urma celor tocmai aflate. Cineva a trecut deja printr-o situaţie similară şi s-a lovit de probleme similare, ca atare ai numai de câştigat dacă asculţi ce-ţi împărtăşeşte din experienţele sale. Vei putea aplica uşor ceva din îndrumările sale, astfel încât să nu pierzi vremea cu aceleaşi hopuri ca şi el. Oferă soluţii deja testate.

Horoscop Balanta. Te opreşti un pic de avânt, pentru că apare o răscruce de drumuri în calea ta şi vrei să faci cea mai înţeleaptă alegere. Pentru că nu te împinge nimic de la spate, poţi cşntări perfect situaţia pentru a extrage o concluzie bună din care să ai numai de câştigat. Stai pe loc, cântăreşte situaţia logic şi raţional şi după ce ajungi la o decizie, porneşte pe calea aleasă! Nu te lăsa influenţat de nimeni, ci vezi ce este cu adevărat în beneficiul tău şi pune mai apoi în aplicare! Nu amâna deciziile pe altădată, pentru că azi poţi înţelege perfect orice situaţie cu mai multe direcţii de interpretare.

Horoscop Scorpion. Tu eşti un curajos din fire, vrei să ieşi în evidenţă, dar azi o voce interioară îţi spune să rămâi în banca ta, să nu ieşi prea mult în evidenţă, ca nu cumva ceea ce te-ar împinge în faţă să fie un acces de orgoliu şi personalitate. Nimeni nu te poate opri când ai ceva de spus şi de arătat, aşa e, dar de data aceasta nu eşti foarte sigur pe ceea ce vrei să spui, deci mai bine ai mai aştepta, ai mai aduna informaţie. Aşteaptă momentul potrivit, ca atare toate piedicile mărunte care te ţin astăzi pe loc au un rost, pentru că te opresc la timp înainte de a spune cine ştie ce lucru pe care să-l regreţi mai târziu. Fii tu însuţi, dar cu un dram de modestie!

Horoscop Sagetator. Este o zi însorită pentru tine, cu multe motive de reală fericire. Parcă ai ajuns la apogeul unei acţiuni în care ai investit multă pasiune şi energie, şi acum când vezi urmările eforturilor tale, eşti încântat la maximum. Poate fi o zi perfectă în iubire, dăruindu-vă unul altuia inima pe tavă, dar poate fi şi un moment de maximă satisfacţie când vezi că tot ce ai clădit până acum a prins contur şi primeşti laude şi de la alte persoane. Cele mai frumoase emoţii vin valuri către tine, deci bucură-te de intensitatea lor, de energia lor pozitivă, de lumina şi iubirea pe care le emană, şi dăruieşte-le şi tu mai departe, aşa cum poţi. Primeşti şi dăruieşti, şi fericirea e deplină!

Horoscop Capricorn. Ca să poţi lua cele mai înţelepte decizii cu privire la problema care te apasă, ar fi bine să te rupi pentru o zi, două, de miezul evenimentelor. Complet detaşat, fără influenţe agresive din interiorul acelei situaţii, vei vedea mult mai limpede pe ce nivel te afli şi încotro e mai bine să mergi. Este o situaţie care cere o totală claritate mentală şi nu poţi gândi limpede cât timp eşti încă prins în iureşul lucrurilor. Profită de liniştea care pare să se aşeze peste planurile zilei ca să vezi cum stai şi să extragi concluzia cea mai bună. Ceea ce decizi azi te poate propulsa într-o direcţie mult mai bună, dar care nu are neapărat legătură cu tot ce ai construit până acum.

Horoscop Varsator. Ai câştig de cauză într-o polemică aprinsă, pentru că deţii multe informaţii certe pe marginea subiectului aflat în discuţie, dar şi o atitudine mai sigură, care îţi garantează supremaţia în faţa rivalilor. Nu te laşi influenţat nici de agresivitatea sau combativitatea celor din jur, şi nici nu cobori ochii în faţa celor puternici, ci faci un pas în faţă şi arăţi concret ce ştii să faci mai bine. Când ai ocazia de a-ţi demonstra măiestria în domeniul tău forte, nimeni nu te poate intimida.

Horoscop Pesti. Ia-ţi tot timpul necesar pentru a face lucrurile perfecte! Nu te grăbi la rezultate imediate, pentru că nu se vor ridica la nivelul înalt al viselor tale, ca atare implică-te în proiecte de anvergură pe termen lung, pentru că e nevoie de zile, de luni, de ani, pentru a le duce pe toate la desăvârşire. Nimic nu se construieşte peste noapte sau ce se ridică repede nu durează sau nu are valoare, ca atare tu eşti acum implicat într-o acţiune de durată care te va împlini pe de-a-ntregul. Continuă-ţi procesul de îmbunătăţire a vieţii, de auto-perfecţionare, pentru a deveni din ce în ce mai bun: ai toate şansele de reuşită!

Horoscop oferit de acvaria.com

×
Subiecte în articol: Horoscop 5 martie horoscop