x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 6 august 2018. Pestii sunt nerabdatori sa ajunga cat mai repede la un anumit moment

Horoscop 6 august 2018. Pestii sunt nerabdatori sa ajunga cat mai repede la un anumit moment

06 Aug 2018   •   07:43
Horoscop 6 august 2018. Pestii sunt nerabdatori sa ajunga cat mai repede la un anumit moment

Horoscop 6 august BERBEC: Ai sperat mult de la un eveniment spre care ti-ai canalizat toata energia si, cand colo, rezultatele sunt mult sub asteptari. la cat de mult ai muncit, ai fi dorit altceva.

Horoscop 6 august TAUR: Stresul s-a acumulat si ai tendinta de a raspunde agresiv la orice affront. Daca amicii tai trec prin momente dificile, nu mai veni si tu cu nervi si critici odata in plus.

Horoscop 6 august GEMENI: Esti cam neglijent cu banii si esti gata sa inchei tranzactii cu un mare factor de risc. Atitudinea usuratica pe care o abordezi in afaceri poate genera erori.

Horoscop 6 august RAC: Felul in care te apreciezi pe tine insuti depinde de comportamentul celor din jur fata de tine. Daca lumea te priveste cu bucurie, te simti bine in pielea ta.

Horoscop 6 august LEU: Poate ca esti o uneori mai prudent, dar sunt momente in care e nevoie de mai multa flexibilitate. Nu te tine cu dintii de o idee sau stare de lucruri!

Horoscop 6 august FECIOARA: Nu ti-e dat sa primesti un anumit lucru sau poate nu e bun pentru ceea ce va urma in viata ta. MAai bine asteapta altceva in schimbul acelei eventuale pierderi.

Horoscop 6 august BALANTA: Iubirea cere de multe ori renuntari si compromisuri, dand astfel dovada de o capacitate mai mare de adaptare la realitate. Nu ridica deci stacheta prea sus.

Horoscop 6 august SCORPION: Vestile care vin de la lume te cam intristeaza si pui suflet problemele altora. Devii o ureche buna de ascultat si un umar bun de plans pentru altii.

Horoscop 6 august SAGETATOR: Ai asteptat multa vreme acest eveniment pe care il privesti ca pe un miracol. Esti atat de aproape de el, incat aproape ca il poti atinge!

Horoscop 6 august CAPRICORN: Nu te astepta ca ajutorul unora sa vina in lumini stralucitoare. Uneori cel mai bun sfat poate fi si cel mai banal cuvant care ti se adreseaza.

Horoscop 6 august VARSATOR: Peste tot auzi doar vesti care nu-ti convin si esti mai tot timpul bosumflat. Daca ai lupta un pic cu aceasta stare negativa, ai incepe sa vezi si partea buna!

Horoscop 6 august PESTI: Esti nerabdator sa ajungi mai repede la un anumit moment de care ti-ai legat cele mai mari sperante. Simti ca insusi destinul isi lasa amprenta pe acel eveniment!

www.acvaria.com

 

×
Subiecte în articol: horoscop 6 august horoscop