x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. 6 motive pentru care un Săgetător pune capăt unei relații

Horoscop. 6 motive pentru care un Săgetător pune capăt unei relații

06 Mar 2020   •   12:16
Horoscop. 6 motive pentru care un Săgetător pune capăt unei relații
Sursa foto: pixabay.com

Săgetătorii sunt persoane pline de energie, curajoase și gata tot timpul să învețe lucruri noi. De asemenea, aceștia sunt cunoscuți pentru sinceritatea de care dau dovadă, potrivit Your Tango.

Publicația menționată a prezentat șase motive pentru care un Săgetător pune capăt unei relații:

1. Săgetătorii sunt vizionari

Săgetătorii au planuri de viitor, iar dacă simt că sunt trași înapoi, aceștia își regândesc relația în care se află. Astfel, dacă persoanele aflate sub acest semn zodiacal simt că nu își pot exprima viziunile, aceștia o să caute ce le lipsește în altă parte.

2. Săgetătorii își doresc să învețe mereu

Persoanele aflate sub acest semn zodiacal vor tot timpul să învețe lucruri noi despre oameni și locuri, iar dacă partenerul de cuplu nu găsește aceste lucruri interesant, relația se va încheia.

3. Săgetătorii au personalități puternice

Dorința de a învăța în combinație cu personalitatea puternică nu îi permite unui Săgetător să stea într-o relație în care partenerul de cuplu nu își dorește să se dezvolte.

4. Săgetătorii au o dorință puternică pentru aventură

Săgetătorii vor să încerce tot timpul lucruri noi, iar dacă partenerul de cuplu dă înapoi de la aventură, atunci relația nu are niciun viitor, în opinia persoanelor aflate sub acest semn zodiacal. Dacă partenerul nu vrea să meargă într-o aventură, un Săgetător va pleca singur la drum.

5. Săgetătorii nu suportă dificultățile emoționale pe termen lung

Săgetătorii sunt persoane optimiste, însă nu sunt gata să te ridice de jos tot timpul. Dacă partenerul de cuplu este pesimist și trece deseori prin perioade întunecate, un Săgetător nu va suporta presiunea emoțională.

6. Săgetătorii sunt spirite libere

Săgetătorii vor să experimenteze o mulțime de lucruri. Aceștia sunt pasionați și dinamici, iar dacă persoana de lângă ei nu este la fel, atunci relația nu are cum să meargă.

×
Subiecte în articol: horoscop relaţii dragoste sagetator