x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 6 octombrie 2018. Fecioarele vor avea parte de o situație neplăcută

Horoscop 6 octombrie 2018. Fecioarele vor avea parte de o situație neplăcută

05 Oct 2018   •   11:49
Horoscop 6 octombrie 2018. Fecioarele vor avea parte de o situație neplăcută

Horoscop zilnic 6 octombrie. Află ce ți-au hărăzit astrele pentru ziua de sâmbătă.

Horoscop 6 octombrie Balanța. Nu poţi controla fiecare moment al vieţii tale cu atâta minuţiozitate, ci mai trebuie să te laşi şi un pic în voia curentului, să te ducă unde vrea el. Oricât de dornic ai fi să treci totul prin prisma raţiunii, să organizezi totul în detaliu, tot sunt momente în care nu ai această putere, ci destinul este mai puternic decât tine. Azi ai putea trece printr-un eveniment în care simţi major amprenta destinului care te conduce în direcţia dictată de sus, şi nu în cea pe care ai fi dorit-o tu. Ai să descoperi, la urma urmei, că undeva acolo sus lucrurile sunt mult mai bine aranjate decât le-ai fi programat tu.

Horoscop 6 octombrie Scorpion. Nu porni ziua cu nu în braţe, dimpotrivă, încearcă azi să eviţi acest cuvânt, să transpui fiecare frază într-o afirmaţie, fugind de orice tip de negaţie. Ai să vezi că se rearanjează totul în viaţa ta dacă ocoleşti negaţiile în tot ce ai de spus şi clădeşti noi planuri într-o notă pozitivă. Priveşte spre viitor ca la o şcoală a vieţii la care urmează să afli o mulţime de pilde importante, vei primi răspunsuri capitale, poate chiar vei extrage unele concluzii cu privire la cel care ai devenit până în acest moment, tocmai de aceea trebuie să iei startul cu mintea limpede, cu inima încărcată de tot ce e mai frumos şi cu dorinţa imensă de a deveni mai bun.

Horoscop 6 octombrie Săgetător. Profită de această zi pentru a face puţină ordine în viaţa ta. E un moment bun să arunci o privire înapoi şi să descoperi cu alţi ochi că nu a mers totul chiar perfect, dar poţi depăşi acest sentiment printr-un proces personal de purificare. Porneşti pe un drum care îţi va aduce nenumărate şanse de succes, dar e bine să dai startul acestui nou capitol din viaţa ta pe un teren complet nou, purificat, curăţat de amintiri şi regrete. Gândeşte-te la un ogor complet nou pe cere poţi începe să însămânţezi viitoarea recoltă, deci contează enorm ca pământul să fie eliberat de buruieni şi dăunători, orice i-ar putea încetini dezvoltarea. Curăţă deci locul: inima, mintea, spaţiul!

Horoscop 6 octombrie Capricorn. Nu lăsa amintirile neplăcute sau resentimentele să te copleşească. Iartă, uită, închide acele capitole dureroase şi deschide-te spre altceva. Ce a fost a fost, trebuie să mergi mai departe cu inima nouă şi cu energie pozitivă. Purifică-te aşa cum ştii tu şi lasă trecutul în urmă. Te aşteaptă evenimente speciale şi nu le poţi primi în viaţa ta dacă tu ai inima şi mintea împovărate de amintiri triste. Curăţă locul, pentru că acolo vor veni numai evenimente minunate!

Horoscop 6 octombrie Vărsător. Familia este foarte importantă pentru tine şi o incluzi şi pe ea, foarte serios, în marile tale planuri de viitor. Unele din dorinţele tale cele mai intense se îndreaptă spre confortul familial – de exemplu să vă mutaţi într-o locuinţă mai spaţioasă – sau poate spre mărirea familiei în curând, pentru că e foarte posibil să devii părinte (din nou, eventual). Ai speranţe şi ambiţii mari, nu doar pentru propria persoană, ci armonia familiei este acum în centrul atenţiei.

Horoscop 6 octombrie Pești. Nu ai curaj, azi, să-ţi exprimi eficient opinia, pentru că nu ai încredere în ceea ce vrei să spui. De fapt, nu ai încredere în capacitatea ta de a te face corect înţeles, dar ai uitat că tu eşti un expert în tot ce ţine de comunicare! Lasă pesimismul deoparte, spune că da, poţi, ştii, ai toate calităţile să exprimi clar ceea ce ai pe suflet sau în minte, fără teama de a fi greşit înţeles sau interpretat în fel şi chip. Doar un pic să dai la o parte frica de a vorbi în public sau de a-ţi expune părerea în faţa unor oameni care nu sunt întru totul de acord cu tine, şi ai să vezi că discuţia va curge de la sine, atingându-ţi uşor scopurile. Deschide gura, tu ai ce spune şi, mai ales, ştii s-o spui!

Horoscop 6 octombrie Berbec. Unde apari tu, lucrurile se liniştesc ca prin farmec, de aceea vei vedea în ochii multora un soi de bucurie sau de relaxare atunci când te văd. Eşti factorul de echilibru în medii tensionate, eşti garanţia că lucrurile vor merge într-o direcţie bună imediat ce vei pune şi tu umărul la acţiunile care vă ţin laolaltă. Eşti apreciat pentru ceea ce ştii să faci, pentru ceea ce eşti, şi cum să nu te simţi bine într-un spaţiu în care toată lumea te priveşte cu simpatie, recunoscându-ţi astfel valoarea.

Horoscop 6 octombrie Taur. Ai în faţa ta o persoană care inspiră respect, prestanţă, superioritate şi încerci cumva să-i calci pe urme. E un exemplu pentru tine, un model de moralitate şi seriozitate, şi de fapt chiar îi semeni în mare măsură. Şi el se comportă exemplar, ca şi tine, şi el luptă pentru adevăr, ca şi tine, şi el se bazează numai pe mijloacele cele mai corecte pentru a-şi demonstra valoarea, ca şi tine, deci ai de ce să fii mândru, de vreme ce observi în cel din faţa toate calităţile tale. E o oglindă vie a propriilor tale însuşiri, deci motivele tale de satisfacţie ar trebui să crească: nu eşti cu nimic mai prejos faţă de omul demn de toată lauda din faţa ta.

Horoscop 6 octombrie Gemeni. Vorbeşti cu cei din familie despre unele schimbări pe care ai dori să le faci şi de care vor beneficia cu toţii, dacă vor contribui cu aceeaşi pasiune. Ţie îţi place cum sună perspectivele spre care îţi îndrepţi acum energia şi reuşeşti să-i motivezi şi pe cei dragi în egală măsură ca să participaţi cu toţii, cot la cot, la succesul visat. E un proces de durată, rezultatele nu se vor arăta peste noapte, ca atare contează fiecare decizie, fiecare pas, fiecare etapă în care tu şi ceilalţi membri ai familiei vă implicaţi cu încredere deplină. Clădiţi pas cu pas, laolaltă, un drum nou de-a dreptul promiţător, dar deloc simplu.

Horoscop 6 octombrie Rac. Te simţeai blocat într-o stare de lucruri care nu mai aducea nimic nou. Interesul tău scăzuse simţitor şi nu mai depuneai nici un efort pentru a depăşi acel hop. Dar iată că surprizele bune apar de unde nici nu te aştepţi şi-ţi reaprind dorinţa de a trece la pasul următor. Chiar dacă unele lucruri bat pasul pe loc şi nu dau semne că ar mai duce într-o direcţie bună, nu renunţa şi continuă să lupţi. Condiţiile nu sunt întotdeauna favorabile unui progres continuu, ci mai vin şi perioade de platou în care totul trenează. Dar o scânteie tot apare de undeva şi reaprinde focul ce pune iar în funcţiune maşinăria.

Horoscop 6 octombrie Leu. Nu poţi sta degeaba azi, ai multe de făcut şi ai şi starea necesară pentru a te concentra eficient la o activitate cu un consum mare de efort intelectual. Nu te sperie nici cărţile cu sute de pagini, nici cantităţile uriaşe de informaţie de acumulat peste noapte, pentru că ai o capacitate de învăţare de invidiat, numai că de data aceasta eşti prins într-un moment de epuizare nervoasă când randamentul tău e ceva mai scăzut, de aceea şi efortul tău e mai mare pentru a ţine minte cifre, date, informaţii complexe.

Horoscop 6 octombrie Fecioara. Nu poţi trece peste o situaţie neplăcută care te-a afectat în ultima vreme şi pe care, vrei – nu vrei, o tot readuci la lumină deşi credeai că e deja de domeniul trecutului. Poate nu ar fi bine să zgândăreşti răni ce s-au închis sau să treci în revistă doar eşecurile recente, ci să faci un efort să închizi acel sipet cu amintiri neplăcute. Bilanţul de acum trebuie să cuprindă doar reuşitele cu care te mândreşti, pentru că de sacrificii şi nemulţumiri e timp şi altădată.

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×