x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. 6 semne zodiacale ale activiștilor

Horoscop. 6 semne zodiacale ale activiștilor

05 Dec 2018   •   17:58
Horoscop. 6 semne zodiacale ale activiștilor

Mulți oameni sunt activiști, tocmai pentru că o mică acțiune poate face mult bine. Însă, potrivit astrologiei, există câteva semne zodicale care sunt mai predispuse la a se implica în acțiuni prin care pot ajuta, potrivit Your Tango.

Activiștii sunt încăpățânați tocmai pentru că refuză să accepte faptul că unele lucruri trebuie să rămână așa cum sunt. Astfel, există șase semne zodiacale care se vor implica atunci când vine vorba de a aduce schimbări sociale sau politice.

1. Vărsător

Vărsătorii sunt cunoscuți pentru eforturile umanitare pe care le fac. Sunt activiști și, în plus, protestează, fac voluntariat și fac orice pentru a aduce o schimbare.

2. Berbec

Berbecii nu se dau înapoi când vine vorba de o luptă. Aceștia sunt puternici și vocali. În plus, nu pot accepta că unele lucruri nu se schimbă.

3. Pești

Peștii au multe calități necesare unui activist: sunt generoși, au compasiune și vor să ajute cât de mult pot. Peștii pun fericirea altora în față.

4. Fecioară

Fecioarele știu că pot realiza lucrurile care trebuie făcute, iar într-o lumea defectă, acestea știu mereu ce trebuie să fie reparat pentru ca lucrurile să meargă cum trebuie.

5. Balanță

Balanțelor nu le plac confruntările, însă, mai mult decât atât, urăsc nedreptatea. Balanțele sunt avocați grozavi și vor susține mereu lucrurile în care cred.

6. Leu

Leii sunt lideri naturali și sunt extrem de determinați. Sunt optimiști, însă nu pot întoarce spatele când un lucru nu este corect și vor face orice pentru a-l repara.

×
Subiecte în articol: activisti horoscop