x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. 6 semne zodiacale antisociale

Horoscop. 6 semne zodiacale antisociale

21 Noi 2018   •   10:35
Horoscop. 6 semne zodiacale antisociale

Nu toți sunt gata să se distreze cu prietenii în orice moment. De fapt, există câteva semne zodiacale  care preferă să-și petreacă timpul acasă, să se uite la un film sau să citească o carte.

Termenul de antisocial ne face să ne gândim la o persoană tristă, dezamăgită profund de rasa umană. Mai mult, uneori chiar asociem termenul cu anxietatea și depresia. Însă, a prefera să petreci timp doar în compania ta este în regulă, este ceva normal și chiar ne ajută să ne cunoaștem mai bine.

Your Tango prezintă șase semne zodiacale care sunt considerate antisociale:

1. Vărsător

Vărsătorii preferă să petreacă timp în propria locuință, bucurându-se de pasiunile lor.

2. Pești

Peștii se tem de multe lucruri, în special de intercațiunile cu oamenii care nu sunt pe aceeași lungime de undă cu ei.

3. Gemeni

Gemenii sunt persoane raționale, care anlizează atent fiecare idee. Astfel, dacă vrei să îi scoți afară din casă, trebuie mai întâi să le oferi toate informațiile și să îi lași să proceseze. În schimb, preferă tot timpul să se bucure de liniștea și armonia oferită de propria locuință.

4. Rac

Racii preferă să stea acasă. Se simt împliniți când se pot bucura de liniște, când pot face exact ce își doresc, când pot mânca singuri prăjitura preferată. În fond, Racii preferă să stea departe de orice înseamnă dramă.

5. Fecioară

Fecioarele au un plan clar în minte: trezește-te, mergi la muncă, întoarce-te acasă, bucură-te de liniște.

6. Balanță

Balanțele iubesc intimitatea, așa că a sta acasă este tot timpul o idee mai bună decât a ieși în oraș, de exemplu. Însă, dacă inviți o Balanță la o petrecere, măcar știi că o să te refuze într-un mod politicos.

 

×
Subiecte în articol: horoscop antisocial