x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. 6 semne zodiacale care au gusturi bune în materie de parteneri de cuplu

Horoscop. 6 semne zodiacale care au gusturi bune în materie de parteneri de cuplu

06 Ian 2020   •   10:26
Horoscop. 6 semne zodiacale care au gusturi bune în materie de parteneri de cuplu
Sursa foto: Imagine de Mircea Iancu de la Pixabay

Toți avem prieteni care au gusturi proaste când vine vorba de alegerea partenerului de viață. Deseori ne găsim în poziția în care punem la îndoială alegerea pe care o face un prieten. De fiecare dată când partenerul lui de cuplu zice sau face un lucru nepotrivit ne întrebăm ce vede în acea persoană, relatează Your Tango.

Pe de altă parte, există șase semne zodiacale care au gusturi foarte bune când vine vorba de alegerea partenerului de cuplu, iar acest lucru conduce la relații sănătoase.

Capricorn

Capricornii sunt atenți și precauți și deseori par să aibă un al șaselea simț când vine vora de partenerul pe care îl aleg. Capricornii analizează oamenii cu care interacționează și își dau seama când cineva doar încearcă să se poarte frumos sau pur și simplu așa este acel cineva.

Capricornii optează tot timpul pentru cineva cu simțul umorului, cineva care știe să ofere sprijin și care este mereu alături în momente de criză.

Pești

Romatismul și dragostea sunt pe primul loc când vine vorba de ceea ce își doresc persoanele aflate sub acest semn zodiacal. Peștii sunt intuitivi și văd dincolo de ce își doresc cei din fața lor să arate.

Atunci când Peștii își ascultă instinctul, aceștia ajung să aibă cel mai bun partener.

Fecioară

Fecioarele au abilități pentru care au muncit când vine vorba de alegerea partenerului. Acestea sunt sensibile, inteligente și învață mereu din greșelile lor. Fecioarele își urmează inima și se leagă mereu doar de fapte.

Mai mult, Fecioarele nu o să ofere 100% decât atunci când știu sigur că potențialul partener are tot ce își doresc.

Taur

Taurii au abilitatea de a-și da seama imediat dacă persoana cu care interacționează este ceea ce își doresc. Mai mult, Taurii o să ia în calcul toate calitățile și defectele cuiva înainte să meargă la o primă întâlnire.

Taurii își doresc tot pachetul, chiar dacă nu caută perfecțiunea.

Rac

Iubirea și familia înseamnă totul pentru Raci, iar intuiția pare că îi conduce spre cea mai potrivită persoană pentru ei.

Racii caută parteneri care să aibă compasiune, care să fie creativi și iubitori. Nu sunt dispuși să-și piardă timpul cu cineva care nu îndeplinește aceste cerințe.

Vărsător

Deși Vărsătorii nu sunt cei mai emoționali, sunt unii dintre cei mai inteligenți și reușesc să își aleagă cei mai potriviți parteneri.

Partenerul unui Vărsător trebuie să fie amuzant, bun, interesant, creativ și empatic. Cel mai probabil, Vărsătorii au propriul mod prin care își găsesc partenerul perfect.

×
Subiecte în articol: horoscop dragoste