x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. 6 semne zodiacale care nu pot spune „Nu”

Horoscop. 6 semne zodiacale care nu pot spune „Nu”

09 Ian 2019   •   11:22
Horoscop. 6 semne zodiacale care nu pot spune „Nu”

Uneori este greu să spui „Nu”, însă există unele semne zodiacale care nu pot oferi un răspuns negativ niciodată, potrivit Your Tango.

Berbec

Berbecii vor să mulțumească pe toată lumea. „Da” este un cuvânt foarte important pentru acest semn zodiacal, în condițiile în care este un semn pozitiv și ambițios. În ciuda faptului că sfârșesc cu inima frântă de cele mai multe ori, tot nu reușesc să spună „nu”.

Capricorn

Capricornii vor să termine orice lucru au început, iar acest lucru înseamnă că vor fi de acord cu orice lucru, dacă asta înseamnă să ducă totul la bun sfârșit. Capricornii știu că un mod sigur prin care pot obține ce își doresc este prin a-i face pe toți cei din jur fericiți.

Taur

Taurii nu pot spune „nu”, pentru că nu cred în acest cuvânt. Aceștia cred că orice este necesar poate și va fi dus la bun sfârșit.

Pești

Peștii fac orice pentru oamenii importanți din viața lor. Vor să îi vadă fericiți, iar pentru asta nu pot oferi un răspuns negativ în fața cererilor pe care aceștia le au. În cazul persoanelor aflate sub acest semn zodiacal, acestea preferă să facă ceva groznic în loc să spun „nu” unui prieten.

Balanță

Balanțele mint în mod constant și fac asta tocmai pentru a evita să supere pe cineva. Acestea nu îți vor spune „nu”, doar pentru că nu își doresc să îți explice lucrurile care îi displac în legătură cu vreun plan pe care îl ai.

Leu

Deși pare greu de crezut, Leii nu pot spune „nu”, dar nu pentru că nu vor să te dezamăgească sau să-ți rănească sentimentele, ci pentru că orice lucru nou reprezintă o provocare pentru ei.

×
Subiecte în articol: horoscop semne zodiacale refuz