x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. 6 semne zodiacale care se bazează pe ajutorul celor din jur

Horoscop. 6 semne zodiacale care se bazează pe ajutorul celor din jur

19 Aug 2019   •   16:07
Horoscop. 6 semne zodiacale care se bazează pe ajutorul celor din jur

Există persoane care își pun încrederea în ceilalți de cele mai multe ori. Astfel, unele semne zodiacale au nevoie de o anumită persoană care să îi ajute tot timpul să iasă din impas.

Publicația Your Tango a făcut o listă cu șase semne zodiacale care se bazează tot timpul pe o anumită persoană pentru a le rezolva problemele.

Fecioară

Nimeni nu se bazează mai mult pe cei din jur decât Fecioarele. Deși cer tot timpul ajutorul când vine vorba de o problemă, acestea oferă în schimb multă iubire persoanelor care le oferă sprijin atunci când au cea mai multă nevoie.

Leu

Leii au nevoie de toată atenția. În plus, aceștia trebuie să știe că au pe cine să se bazeze atunci când se află în impas. Pe lângă problemele de ordin material, Leii au nevoie și de sprijin emoțional.

Capricorn

Cea mai mare dorință a Capricornilor este să-și ducă treaba la bun sfârșit cât mai repede, iar pentru asta au nevoie de ajutor din partea persoanelor din jurul lor. Capricornii sunt adepții muncii în echipă.

Rac

Racii nu doar că se bazează pe ajutorul celorlalți, ci simt că astfel le fac un favor. Racii sunt prietenoși și este în natura lor să ceară ajutor fără să ezite.

Taur

Deși Taurii au o personalitate puternică și le place să creadă despre ei că sunt independenți, în realitate aceștia apelează la ajutorul celor din jur de câte ori au nevoie. Cu toate că par puternici la prima vedere, aceștia sunt vulnerabili din punct de vedere emoțional.

Vărsător

Cu toate că de multe ori petrec timp singuri, Vărsătorilor le este frică de singurătate. Prin urmare, atunci când au o problemă vor să știe că există oameni cărora să le ceară ajutorul.

×
Subiecte în articol: horoscop