x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. 6 semne zodiacale care urăsc oamenii

Horoscop. 6 semne zodiacale care urăsc oamenii

08 Aug 2019   •   15:04
Horoscop. 6 semne zodiacale care urăsc oamenii

Există câteva semne zodiacale care urăsc oamenii și pot fi considerați retrași sau mult prea critci, în încercarea de a evita să petreacă timp în compania oamenilor. Your Tango prezintă șase semne zodiacale care urăsc oamenii:

Săgetător

Săgetătorii nu urăsc, însă îți pot da senzația asta. Evită cât se poate de mult să stea în prezența oamenilor, iar dacă una dintre persoanele apropiate le greșește cu ceva, nu văd o problemă în a renunța să mai vorbească cu ea.

Balanță

Nimeni nu urăște mai mult decât o Balanță. În ciuda faptului că par iubitoare, acestea nu sunt. Acestea urăsc, judecă și condamnă pentru lucruri mărunte. Nu au răbdare și au impresia că sunt superioare celor din jur.

Berbec

Berbecii urăsc oamenii, iar motivul este unul simplu: pentru că nu aduc nimic bun. Berbecii evită pe cât posibil compania oamenilor, pentru că au impresia că aceștia sunt inferiori, așa că nu dau înapoi când vine vorba de ură.

Leu

Deși Leii sunt considerați cei mai mari iubitori, aceștia sunt și cei care urăsc cel mai mult. Nu durează mult să transformi un Leu din prieten în dușman. Când Leii încep să urască, aceștia sunt iraționali și insensibili.

Scorpion

Scorpionii reușesc să-și mascheze bine ura, dar asta nu înseamnă că nu există. Scorpionii sunt cei care se gândesc la răzbunare și cei care vor aștepta momentul potrivit pentru a o pune în aplicare.

Gemeni

Gemenii urăsc multe lucruri, dar cel mai mult pe ei înșiși. Gemenii nu vorbesc prea mult și nimeni nu te va induce mai multe în eroare decât o persoană aflată sub acest semn zodiacal. În plus, aceștia nu-și asumă responsabilități.

×
Subiecte în articol: horoscop ură