x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. 6 semne zodiacale considerate ipocrite

Horoscop. 6 semne zodiacale considerate ipocrite

27 Mai 2019   •   14:58
Horoscop. 6 semne zodiacale considerate ipocrite
Sursa foto: pixabay.com

A fi ipocrit pare destul de ușor – singurul lucru necesar este să fii om. Avem idealuri și pe măsură ce dăm greș, uităm ce funcționează pentru noi și încercăm din nou să atingem idealul, iar acest lucru ne face ipocriți: pentru că nu învățăm din lecțiile noastre, scrie Your Tango.

Publicația vorbește de șase semne zodiacale care sunt ipocrite prin definiție.

1. Scorpion

Ceea ce îi face ipocriți pe cei aflați sub acest semn zodiacal este că cel mai mare act de curaj este doar atât: un act. Scorpionilor le place să se prezinte ca fiind neînfricați și lipsiți de sentimente, chiar dacă nu este așa.

2. Gemeni

Liniștea și incapacitatea de a comunica despre sentimentele reale îi face pe oameni să creadă că știu despre ce vorbesc Gemenii, chiar și atunci când nu vorbesc. Gemenilor le place să îi facă pe cei din jur să creadă anumite lucruri despre ei, ca mai apoi să dovedească opusul.

3. Leu

Leii sunt ipocriți dacă ne uităm la cât de multă atenție vor și la cât de puțin oferă pentru asta. Leii vor ca toate lucrurile să funcționeze așa cum spun ei. Când se întâmplă altfel, aceștia vor ca toți cei din jur să simtă că sunt nefolositori. Leii sunt ipocriți pentru că spun că au nevoie de oameni și, cu toate acestea, îi tratează rău.

4. Berbec

Berbecii cred în iubire și, cu toate acestea, aceștia sunt primii care înșală într-o relație. Berbecii rănesc oameni în mod frecvent, pentru că îi fac să creadă că sunt responsabili.

5. Balanță

Balanțele sunt experte când vine vorba de manipulare. Acestea sunt ipocrite pentru că îi fac pe cei din jur să se simtă bină, iar apoi îi doboară.

6. Vărsător

Vărsătorii sunt ipocriți pentru că deși spun tot timpul că este nevoie „să-ți ajuți vecinii”, aceștia nu-i ajută niciodată. Vărsătorii spun tuturor că este bine să ajuți și, cu toate acestea, nu ajută niciodată.

×
Subiecte în articol: horoscop ipocrizie