x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. 6 semne zodiacale cu mult prea multă încredere în propria persoană

Horoscop. 6 semne zodiacale cu mult prea multă încredere în propria persoană

07 Dec 2018   •   12:21
Horoscop. 6 semne zodiacale cu mult prea multă încredere în propria persoană

Nu contează nimic pentru aceste semne zodiacale, pentru că întotdeauna vor crede că sunt mai bune decât oricine altcineva. Acest lucru nu se va schimba. Orgoliul și încrederea în propria persoană a fost dusă prea departe în cazul acestor șase semne zodiacale, potrivit Your Tango.

1. Berbec

Berbecul are deosebită încredere în propria persoană. Aceștia au încredere în propriile puteri și nu au de gând să renunțe la nimic din ce își pun în minte.

2. Gemeni

Gemenii au o aroganță naturală. Aceștia au încredere în tot ce ține de ei și sunt gata să îți ofere o mie de motive pentru care sunt mai buni decât tine.

3. Leu

Leii simt o plăcere când îi fac pe ceilalți să se simtă mici. În plus, fericirea pentru ei apare atunci când demonstrează altcuiva că a greșit.

4. Fecioară

Fecioarele conduc lumea, în mintea lor. Dacă o Fecioară se poartă frumos cu tine, aceasta are un plan clar.

5. Scorpion

Scorpionii preferă să conducă situația, orice situație. Vor să fie șefi și nu acceptă un „nu” ca răspuns. Mai mult, aceștia nu vor ezita să-ți spună că le ești inferior.

6. Săgetător

În mintea unui Săgetător, nicio persoană nu este mai grozavă decât el. Săgetătorul simte că este superior tuturor și nu va întârzia să arate asta.  

×
Subiecte în articol: horoscop incredere aroganta