x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 7 august 2018. Leii vor avea o atitudine rezervata si tacuta

Horoscop 7 august 2018. Leii vor avea o atitudine rezervata si tacuta

07 Aug 2018   •   07:56
Horoscop 7 august 2018. Leii vor avea o atitudine rezervata si tacuta

Horoscop 7 august LEU: E ciudata atitudinea ta rezervata si tacuta, cand toata lumea te stie mai pasional! Nu-i rau sa pornesti ceva nou sub influenta prudentei si a calmului, ca sa nu gresesti!

Horoscop 7 august FECIOARA: Dragostea te face sa visezi frumos, atras de promisiuni si angajamente credibile. Esti pregatit sa-ti asumi responsabilitati de cuplu dintre cele mai mature.

Horoscop 7 august BALANTA: Fie ca munca e singura ta preocupare, acum, fie te simti cuprins de entuziasm generat de vestile bune din cariera, azi te dedici trup si suflet sarcinilor asumate.

Horoscop 7 august SCORPION: Nu ai cum sa te simti bine printre oameni care nu vad in jur decat motive de enervare. Si tu ai o povara pe suflet care, in compania lor, va parea si mai mare.

Horoscop 7 august SAGETATOR: Ti se cer gesturi pe care, momentan, ai impresia ca nu le poti face, ca te depasesc, dar mai asteapta un pic si ai sa vezi ca nimic nu e atat de ciudat pe cat pare.

Horoscop 7 august CAPRICORN: E ca o zi de sarbatoare, iar atmosfera aceasta vesela si tonica face tuturor placere. Ceea ce va apropie unii de altii e bucuria de a darui si de a primi cu inima larga. 

Horoscop 7 august VARSATOR: Prezenta ta face bine unor persoane dragi care nu se simt prea bine. Si ei au stat alaturi de tine candva, in momente similare, deci ofera-le aceeasi iubire!

Horoscop 7 august PESTI: Nu mai privi inapoi, deoarece, trecand mereu in revista ce n-a mers, nu faci altceva decat sa-ti tai din nou singur aripile. Ce-a fost a fost, nu mai conteaza!

Horoscop 7 august BERBEC: Risti sa faci cheltuieli peste puterile tale la primul impuls, si dupa o vreme sa-ti dai seama ca ai aruncat banii pe fereastra. Trebuie sa-ti calculezi mai bine resursele!

Horoscop 7 august TAUR: Esti un bun prieten care participa la activitatile oricui are nevoie de tine alaturi. Cu o astfel de atitudine, te vei dovedi a fi cel mai eficient  sfatuitor si tovaras.

Horoscop 7 august GEMENI: Ai nevoie de ceva care sa te linisteasca, sa-ti potoleasca furtuna de emotii si ganduri care te-a coplesit. Cum singur nu gasesti relaxarea, profita de prezenta prietenilor.

Horoscop 7 august RAC: Apare exact persoana care te face fericit. E o bucurie si pentru el sa vada in ochii tai recunostinta si fericire, ceea ce-l motiveaza sa ofere si mai mult. Si tu ai face la fel pentru el!

 

www.acvaria.com

 

×
Subiecte în articol: Horoscop 7 august horoscop