x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 8 februarie 2019. Pregăteşti terenul în taină, dincolo de ochii lumii

Horoscop 8 februarie 2019. Pregăteşti terenul în taină, dincolo de ochii lumii

07 Feb 2019   •   15:23
Horoscop 8 februarie 2019. Pregăteşti terenul în taină, dincolo de ochii lumii
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Varsator. Nu te simţi bine în societate, astăzi, de parcă ai nimeri într-un mediu agitat, în care planează tensiunea şi ostilitatea. Disputele pot fi aprige pe unde treci, fără a avea, de fapt, vreo contribuţie la nervii descătuşaţi de ceilalţi, ca atare cel mai bine ar fi să nu te bagi, să eviţi locurile în care simţi că ceva nu e în regulă, altfel eşti prins la mijloc în războiul unor oameni care au ceva de împărţit, dar care nu are nicio legătură cu tine. Nu încerca nici s-o faci pe arbitrul între taberele aflate în conflict, pentru că s-ar putea să îşi elibereze nervii pe tine.

Horoscop Pesti. Ar fi bine să faci totul în secret, deocamdată, chiar dacă ai un mare plan în minte. Uneori discreţia este mai bună decât să faci tam-tam pe seama unei dorinţe la care vrei neapărat să ajungi. Pregăteşti terenul în taină, dincolo de ochii lumii, şi abia când vei fi sigur că totul evoluează pe teren sigur şi nimeni nu mai poate interveni negativ în planurile tale, vei putea face publice reuşitele tale. Acum e de preferat anonimatul, pentru că oricând se poate trezi unul care să-ţi strice planurile sau să-ţi fure ideea! Taci şi faci.

Horoscop Berbec. Dacă te înconjori de oameni de aceeaşi vârstă cu tine, atmosfera ar putea deveni electrizantă, deoarece schimbul de idei şi confruntarea de forţe ar putea ajunge la apogeu, dar într-un sens constructiv. Fiecare contribuie în felul său la succesul unui proiect comun şi vă stimulaţi perfect unii pe alţii ca să faceţi paşi mari spre scopul final. Competiţia, chiar dacă se mai simte pe alocuri, are scopul de a vă ambiţiona unii pe alţii să daţi ce aveţi mai bun în fiecare, ca atare va fi o plăcere pentru tine să-i mai provoci din când în când pe cei din jur cu un dram de ironie, ca să fii sigur că îi atragi şi pe ei în proiectul care merge atât de bine.

Horoscop Taur. Pierzi mult timp pe drumuri azi, transportul public devine motiv de enervare, iar traficul poate fi stresant. Nu te enerva totuşi, astfel de momente când consumi minute preţioase pe drum sunt un motiv bun să-ţi faci ordine în gânduri. În acest timp, în loc să te cerţi cu toată lumea şi să aduci acuze la adresa mai marilor ţării, mai bine te-ai îndrepta spre gândurile tale cele mai profunde, pentru că vei găsi o mulţime de idei noi, de soluţii eficace, de variante optime la care nu te-ai gândit înainte. Când eşti blocat în trafic aşadar, retrage-te în sinea ta şi meditează. Aşa, nu vei mai vedea niciun motiv de stres în jurul tău, ci dimpotrivă, ajungi la destinaţie încărcat de o mulţime de idei noi foarte inspirate. Fără aceste momente de răgaz obligat, nu ai fi descoperit atâtea soluţii interesante!

Horoscop Gemeni. Modul în care te retragi azi în umbră are o conotaţie specială, de parcă îţi asumi acest anonimat pentru a face puţină ordine în jurul tău. Cine te vede azi se întreabă de ce taci atât de mult, de ce nu-ţi spui părerea, de ce nu critici, aşa cum faci de obicei, dar azi accepţi tăcerea de bunăvoie pentru că ştii că aşa poţi depăşi cel mai bine un moment mai fragil. Eşti convins că, dacă ai începe să vorbeşti, ai spune lucruri grele pe care le vei regreta mai apoi, de aceea îţi impui să rămâi surd şi mut la tot ce se petrece în jur. Va veni şi ziua când vei vorbi, dar cel puţin azi te ghidezi după principiul dacă tăceai, filosof rămâneai, şi de aceea… taci!

Horoscop Rac. Se naşte o tensiune neplăcută ori de câte ori intri în contact cu reprezentanţii instituţiilor statului. Birocraţia devine enervantă încât e şi normal să-ţi sară la un moment dat ţandăra şi să-ţi pierzi răbdarea, dar asta nu înseamnă că nervii tăi vor schimba cu ceva rezolvarea problemelor pentru care trebuie să baţi la uşa lor. Dimpotrivă: îi vor irita şi pe ei încât nu s-ar spune că vei primi documentul, aprobarea sau răspunsul de care ai nevoie. Pregăteşte-te să stai cu orele la ghişee, să dai peste oficianţi nervoşi şi nepoliticoşi, să fii trimis la plimbare cu un dram de răutate, pentru că nu prea eşti pe placul celor de care depinde evoluţia proiectelor tale.

Horoscop Leu. Relaţia de iubire înfiripată nu demult evoluează foarte bine, spre o zonă care deja îţi dă speranţe şi mai mari că veţi forma în curând un cuplu cu tot ce înseamnă el! Eşti fericit, ai încredere în cel de lângă tine, şi când mai auzi de la cei din jur şi cuvinte de laudă la adresa omului pe care-l iubeşti sau poveşti care îl pun într-o lumină excelentă, cum să nu visezi şi mai departe? Vă susţineţi bine unul pe altul, primeşti din partea sa garanţii că şi el simte şi visează la fel ca tine, deci merită să te implici întru totul!

Horoscop Fecioara. Starea ta psihică nu e tocmai bună, eşti influenţat de cineva trist din anturaj care te acaparează cu probleme sale. Pentru că te regăseşti, cumva, în frământările sale actuale, aluneci încet spre aceeaşi zonă emoţională negativă: depresie, teamă, nemulţumire, tristeţe. Dacă starea ta e direct legată de poveştile lacrimogene ale celui din faţa ta, prefă-te că nu le auzi sau măcar nu mai încerca să te pui mereu în pielea lui. Fiecare e cu norocul său, la urma urmei, deci luptă cu aceste stări care nu te caracterizează. Nu căuta nod în papură cu orice preţ, pentru că vei găsi!

Horoscop Balanta. Ar fi bine să mai amâni unele plăţi, pentru că nu deţii, momentan, toate sumele necesare. N-ar fi rău ca banii de care dispui să fie în aşa fel drămuiţi, încât să acoperi cu ei mai multe plăţi deopotrivă. Nu încerca să dai toţi banii deodată, e bine şi în tranşe! Împarte-i cu grijă, aranjează-i pe căprării, pentru că vei reuşi să plăteşti mai multe facturi în rate, un pic aici, un pic dincolo, încât să nu te simţi chiar atât de împovărat de sume imense. Dacă plăteşti câte un pic şi într-o parte şi-n alta, ai măcar impresia că ai mai scăpat de o grijă, chiar dacă va mai veni foarte curând altă scadenţă.

Horoscop Scorpion. În mediul tău obişnuit, în care toate păreau aşezate pe un teren banal şi liniştit, apare astăzi o situaţie neprevăzută care-ţi dă peste cap tot calmul. E o veste cu efect fulgerător, care cere din partea ta o reacţie foarte promptă. Nu ai timp de gândire şi nici de acţiune, ci trebuie să fii pe fază pentru a interveni rapid. Te poţi trezi cu tot felul de evenimente nedorite: defecţiuni ale aparatelor electrocasnice, cum ar fi un scurt circuit, o plată neprevăzută şi mare care consumă într-o clipă banii puşi deoparte cu greu luni de zile, o boală picată din senin când credeai că ţi-e mai bine, deci cam aşa se traduce atmosfera acestei zile: lucruri care cad din senin fără preaviz şi care îţi strică ţie planurile.

Horoscop Sagetator. Se ştie că eşti o fire optimistă care vede totul cu câţiva paşi înaintea semenilor săi. La fel faci şi astăzi, vorbeşti despre viitor cu mult patos, cu încredere absolută că va fi bine, şi depui toate eforturile ca planurile tale să evolueze în direcţia visată. Eşti convins că gândirea pozitivă naşte reuşite, ca atare te înarmezi cu toate armele cele bune pentru ca scopul tău să devină realitate. Spui da la orice provocare, spui se poate la orice impas, accepţi cu braţele deschise orice noutate, şi această atitudine pozitivă va atrage succesul foarte curând!

Horoscop Capricorn. Dacă te înconjori de oameni de aceeaşi vârstă cu tine, atmosfera ar putea deveni electrizantă, deoarece schimbul de idei şi confruntarea de forţe ar putea ajunge la apogeu, dar într-un sens constructiv. Fiecare contribuie în felul său la succesul unui proiect comun şi vă stimulaţi perfect unii pe alţii ca să faceţi paşi mari spre scopul final. Competiţia, chiar dacă se mai simte pe alocuri, are scopul de a vă ambiţiona unii pe alţii să daţi ce aveţi mai bun în fiecare, ca atare va fi o plăcere pentru tine să-i mai provoci din când în când pe cei din jur cu un dram de ironie, ca să fii sigur că îi atragi şi pe ei în proiectul care merge atât de bine.

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×
Subiecte în articol: Horoscop 8 februarie horoscop