x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 8 iunie 2019. Lumea largă este atracţia ta numărul unu, deci ieşi mai mult pe afară, socializează

Horoscop 8 iunie 2019. Lumea largă este atracţia ta numărul unu, deci ieşi mai mult pe afară, socializează

07 Iun 2019   •   18:57
Horoscop 8 iunie 2019. Lumea largă este atracţia ta numărul unu, deci ieşi mai mult pe afară, socializează

Horoscop Berbec. Este o zi riscantă pentru unele planuri, pentru că poate apărea o surpriză neplăcută care strică tot. Fii pregătit pentru orice, mai ales pentru eşecuri sau finaluri bruşte de drum, dar nu trebuie să priveşti acest hop ca pe o pedeapsă sau ca pe un ghinion, ci ca pe o lecţie bună de viaţă. Data viitoare, când vei fi în aceeaşi situaţie, lucrurile vor merge mult mai bine pentru că vei fi pus în temă cu eventualele pericole ce pot apărea, pentru a le putea evita din timp.

 

Horoscop Taur. Ridică-te pentru drepturile tale şi pentru principiile în care crezi cu tărie! Nu-i lăsa pe alţii să le calce în picioare, doar pentru că au mai mult tupeu. Nimic nu le dă lor dreptul de a judeca ceea ce tu aşezi la loc de cinste, ca atare fă un pas în faţă şi foloseşte-te de argumentele tale forte pentru a-ţi demonstra nevinovăţia, puterea, dreptatea. Deţii toată puterea necesară pentru a obţine ceea ce consideri că ţi se cuvine, deci nu-i lăsa pe alţii să te depăşească doar pentru că sunt mai zgomotoşi sau mai agresivi din fire. Şi tu poţi fi agresiv şi dur dacă în joc sunt lucrurile cele mai sfinte pentru tine, deci luptă pentru tine însuţi acum!

 

Horoscop Gemeni. Nu te mai crampona de lucrurile care consideri că-ţi lipsesc pentru a fi fericit, pentru că, dacă ai începe să aşezi în balanţă cât de multe alte daruri ai primit, ai descoperi cât eşti de bogat. Lasă fricile şi grijile deoparte, nu mai trece în revistă lipsurile, golurile, eşecurile, când ai atâtea alte lucruri minunate de scos în evidenţă. Fii recunoscător pentru lista lungă de daruri deja acumulate în viaţă. Vezi, mergi, gândeşti, auzi, respiri? Iată doar câteva lucruri cărora ai tendinţa de a nu le da nicio atenţie, pe când lista acestor minunăţii e enormă! Începe să o completezi chiar de azi şi ai să vezi pentru câte lucruri poţi spune sincer: mulţumesc!

 

Horoscop Rac. Eşti cam neatent acum, la începutul unui proiect care va consuma mari resurse de energie. Dacă nu îţi calculezi bine forţele, ai putea investi tot elanul în prima etapă şi la următoarele te vei bloca. Merită să-ţi păstrezi acest entuziasm cât mai mult timp posibil, deci ar fi păcat să dai totul pe o singură carte şi mai apoi să renunţi. E un demers de lungă durată în care ar fi bine să-ţi drămuieşti mai bine energia, pentru că vei avea nevoie de ea pe parcursul mai multor paşi de acum înainte şi dacă o iroseşti acum, la început, nu vei mai ajunge nicăieri.

 

Horoscop Leu. Unde intervii tu, se face linişte, deoarece ai un talent aparte de a aplana chiar şi cele mai aprinse dispute. Găseşti o cale de a calma spiritele şi de a-i pune la masa tratativelor, pentru a descoperi o soluţie de mijloc. Ai talent de negociator, de consilier, de psiholog chiar, pentru că tonul tău calm şi plăcut dezamorsează conflictele. Ai şi calităţi de judecător impaţial, pentru că te aşezi între cele două tabere ca să analizezi situaţia şi dintr-o direcţie şi din alta, pentru a se înţelege problema echitabil.

 

Horoscop Fecioara. Fii generos când vine vorba de gesturi de afecţiune, deoarece vei fi de-a dreptul încântat când îi vei vedea pe ceilalţi ce bine primesc iubirea ta. Ai atât de multe de oferit încât uiţi şi de atitudinea ta un pic egoistă, despre care vorbesc unii, şi de propriile interese, şi dai tot ce ai fără a aştepta nimic în schimb, ştiind cât de multă nevoie au cei dragi de o vorbă bună, de un stimulent, de o mână întinsă. Dai dovadă de un imens altruism, aşezând pe ceilalţi pe primul plan, şi abia la urmă pe tine, dar eşti fericit dacă ceilalţi zâmbesc.

 

Horoscop Balanța. Cei care se cred mai puternici decât tine, în anumite privinţe, vor privi ciudat atitudinea ta independentă, prin care arăţi, de fapt, ce vine te descurci de unul singur. Arăţi că tu nu ai nevoie de cineva să te îndrume sau să-ţi dea ordine, iar celor autoritari din fire nu prea le convine asta, dar azi ai libertate deplină de decizie şi de mişcare. Nu asculţi de nimeni, nici măcar de cei care chiar deţin frâiele puterii în privinţa ta, pentru că deţii şi tu toate resursele necesare pentru a arăta ce poţi, ce ştii, cine eşti şi de a ajunge la succes prin forţe proprii.

 

Horoscop Scorpion. Fidelitatea şi loialitatea sentimentelor în plan sentimental sunt puse în balanţă în cel mai serios mod, dar ai toate şansele să ieşi bine la această judecată. Dacă te simţi cu musca pe căciulă în relaţia de suflet, ar fi mai bine să recunoşti singur că ai greşit, înainte de a fi descoperit, şi să repari de urgenţă situaţia, ca nu cumva să genereze crize în lanţ. O discuţie faţă în faţă, sinceră, în care şi tu şi partenerul spuneţi ce aveţi pe suflet, poate redresa cu succes o situaţie neclară între voi doi, dar nu încerca să te ascunzi după deget. Adevărul iese oricum la iveală!

 

Horoscop Săgetător. Lumea largă este atracţia ta numărul unu, deci ieşi mai mult pe afară, socializează, simte-te bine printre oameni cât mai diverşi, pentru că ai şansa de a face noi cunoştinţe care pot deveni în timp prieteni buni. Veştile care vin de peste hotare au şi ele un efect excelent asupra psihicului tău, deoarece afli lucruri interesante, pozitive despre cei dragi de departe. Dacă pleci la drum, nu te mulţumi cu zona din jurul locuinţei, ci încearcă să ieşi din judeţ, ba chiar şi din ţară dacă ai cum, pentru că cele mai frumoase evenimente nu au loc aproape de casă, ci la kilometri distanţă.

 

Horoscop Capricorn. Tu eşti propriul magician pentru ceea ce vrei să obţii în viaţă, deci nu spera miracole din senin, cât timp ai un as în mânecă de care te poţi folosi când vrei! Orice poţi atinge cu acest instrument magic pe care îl ai la îndemână: succesul, prosperitatea, iubirea! Nu te gândi la cine ştie ce scamatorii oculte, pentru că nu de asta ar fi vorba, ci doar să-ţi pui la treabă atuurile pentru că tu ai multe la dispoziţie, dar nu prea ştii să le valorifici aşa cum ar trebui. Porneşte ceva, ia o decizie, fă primul pas, pentru că după aceea vor veni şi roadele, ca atare primul lucru e să spui odată: vreau – pot – start!

 

Horoscop Vărsător.  E mare vânzoleală în jurul tău şi nu reuşeşti să menţii dialogul pe un teren paşnic. Ceilalţi îşi calm pierd cumpătul şi ridică tonul fără motiv şi, cum ai şi tu o limită a răbdării, e normal să sari la un moment dat când simţi că nu mai suporţi tensiunea. Ceva lipseşte pentru a avea o discuţie constructivă în care fiecare să-şi expună punctul de vedere iar nevii pun stăpânire pe fiecare încercare de a te face auzit sau înţeles. Când nu reuşeşti să ţii sub control energiile, furtuna e gata-gata să răbufnească. Ceilalţi îşi vor elibera nervii pe tine ca mai apoi să te stresezi singur cum să rezolvi problema.

 

Horoscop Pești. Sunt două direcţii la fel de atractive care te cheamă la ele şi nu poţi renunţa la niciuna. Faci tot posibilul să le urmezi pe amândouă, să te ocupi de amândouă în mod egal, pentru că sunt la fel de tonice şi de frumoase. Vei găsi tu o soluţie să te împarţi în aşa fel încât să nu fii nevoit să alegi doar una dintre ele. Investeşti aceeaşi pasiune şi aceeaşi energie, şi nu se poate să nu apară rezultate la fel de bune şi dintr-o parte şi din alta când pui atâta suflet. Ba vei găsi o variantă de a le îmbina pe amândouă în aşa fel încât să conlucreze spre acelaşi scop.

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×
Subiecte în articol: horoscop 8 iunie horoscop