x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 8 septembrie 2019. De nu se ştie unde, vine o veste excelentă care te face fericit

Horoscop 8 septembrie 2019. De nu se ştie unde, vine o veste excelentă care te face fericit

07 Sep 2019   •   12:30
Horoscop 8 septembrie 2019. De nu se ştie unde, vine o veste excelentă care te face fericit
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. Dacă vrei să ai o zi de succes, încearcă să faci echipă cu persoane mai mature, cu mai multă experienţă, de la care ai şi tu încă foarte multe de învăţat. Stai mai mult în compania celor în vârstă, a fraţilor mai mari, a părinţilor, a prietenilor dintr-o generaţie superioară celei din care faci parte, pentru că sfaturile lor se vor dovedi a fi extrem de utile. Cere-le părerea, pentru că ei văd lucrurile cu totul altfel decât tine, de la nivelul experienţei lor bogate de viaţă şi se arată dispuşi să ţi-o împărtăşească şi ţie, cu drag.

 

Horoscop Taur. E o plăcere să te afli în compania prietenilor, pentru că ei sunt alături de tine cu toată inima şi abia aşteaptă să te sprijine cu ceea ce le stă lor în putinţă. Cere-le ajutorul, nu încerca să le faci pe toate singur, pentru că azi chiar ai la cine apela. Există cel puţin o persoană care deţine soluţia la problema care te frământă, dar aşteaptă doar să-l soliciţi. Nu va interveni fără acceptul tău, deci e bine să recunoşti că nu ştii ce e de făcut într-o anumită situaţie pe care el o consideră floare la ureche.

 

Horoscop Gemeni. Ai grijă cu cine îţi petreci ziua, pentru că tu eşti într-o pasă excelentă iar compania nepotrivită ţi-ar putea tăia şi ţie tot cheful de a face ceva interesant. Nu sta acasă, nu sta singur, dar nici nu atrage alături de tine oameni care au ceva pe suflet, pentru că ştii cât de impresionabil eşti şi vei lăsa orice activitate care ţi s-ar potrivi mai bine doar pentru a-i ţine companie la greu. Unii te vor acapara cu problemele lor personale, cu care chiar nu ai nicio legătură, dar parcă nu poţi rămâne indiferent la lacrimile lor şi încerci să le fii alături cu ce poţi. Prezenţa ta le face bine!

 

Horoscop Rac. Pentru a putea trece la etapa următoare a planurilor tale, trebuie mai întâi să arunci o privire înapoi, să vezi de unde ai pornit, cum ai ajuns aici şi ce ar trebui să faci în continuare. E vremea unei treceri în revistă a paşilor parcurşi până aici sau să apelezi la vechile amintiri pe care le credeai uitate, dar care pot oferi acum, după atâta vreme, soluţia ideală la ceea ce te preocupă în prezent. Viitorul depinde foarte mult de ceea ce ai trăit înainte, deci nu ezita să răscoleşti prin vechituri, prin amintiri, prin cunoştinţele de altădată.

 

Horoscop Leu. Profită de week-end pentru a-ţi încărca şi tu bateriile. Nu-ţi propune nimic dificil pentru azi, ia o pauză din tot ce făceai şi nu te mai gândi la nimic. Permite-ţi somn de voie, multă odihnă, activităţi sedentare prin jurul casei, pentru că stai cam prost la capitolul energie. Îţi lipseşte cheful, vlaga, entuziasmul, şi, chiar dacă te-ai apleca asupra vreunui plan potrivit finalului de săptămână, vei vedea că nimic nu-ţi iese bine. Nici pe ceilalţi nu te poţi baza, pentru că dai peste persoane la fel de lipsite de energie, ca şi tine!

 

Horoscop Fecioara. Dragostea are nevoie şi de lucruri palpabile pe care să se bazeze, nu numai de emoţii aprinse şi de vorbe dulci. Partenerul aşteaptă de la tine un gest concret prin care să înţeleagă mai bine ce intenţii ai de la relaţia voastră. Un angajament solid, un proiect comun care să consolideze relaţia sau o investiţie în care amândoi să implicaţi resurse mari de timp, de bani şi de energie sunt dovada clară că amândoi sunteţi dispuşi să mergeţi mai departe cot la cot. Depăşiţi faza iubirii incipiente şi treceţi la o etapă superioară: clădiţi ceva împreună.

 

Horoscop Balanța. Eşti obosit şi deşi ai dori şi tu o zi de odihnă, nu prea ai parte de aşa ceva. Ai o mulţime de treburi de rezolvat, fie că sunt de natură profesională, fie de natură casnică, dar cum nu le poţi amâna, trebuie să te ocupi de ele cu prioritate. Unele sunt sarcini restante, rămase chiar de lunile trecute, pe care le-ai tot amânat, dar acum a venit şi vremea lor, ca să le ştergi definitiv de pe lista de datorii mai vechi. Te vei simţi mult mai bine după ce te vei elibera de ele.

 

Horoscop Scorpion. Atmosferă se animă în jurul tău pentru că se apropie nişte evenimente care te vor solicita la maximum. Greu ajungi la o înţelegere cu ceilalţi, pentru că aveţi viziuni extrem de diferite, dar important în acest moment e să-ţi urmezi calea aşa cum ai ales, fără să te laşi influenţat de părerile din jurul tău. Unii îţi vor distrage atenţia de la scopul tău, venind numai cu critici şi dispute, dar tu vei reuşi să rămâi concentrat la ţelul cel mare, fără să te laşi învins de atâtea oprelişti. Tu ştii cel mai bine ce ai de făcut şi ce poţi!

 

Horoscop Săgetător. Veştile bune vin de la oamenii la care ţii cel mai mult, care te răsfaţă cu vorbe dulci, cu încurajări şi aprecieri care îţi fac bine. Descoperi cât de important e să ai pe cineva drag aproape care să-ţi ridice moralul atunci când eşti mai obosit. În astfel de momente sensibile din punct de vedere emoţional, poţi număra câţi prieteni adevăraţi mai ai, care sunt alături de tine necondiţionat şi cred în tine, exact atunci când tu te îndoieşti cel mai mult de propria valoare. Vorbele lor frumoase au efect miraculos asupra psihicului tău, reducându-te pe linia de plutire.

 

Horoscop Capricorn. Ai alături un om a cărui valoare o recunoşti în felul tău, dar nu poţi să îţi controlezi invidia care te cam macină atunci când te compari cu el. Ţi-e superior din anumite puncte de vedere şi ai uneori tendinţa de a-l critica decât să-l apreciezi sincer pentru ceea ce reprezintă. E un exemplu demn de urmat, dar gelozia îţi pune beţe în roate şi nu îţi permite să faci precum îţi arată celălalt că ar fi bine. Preferi să i te opui cu orice preţ, decât să faci cum spune el că ar fi mai bine, dar într-o zi vei ajunge tot la vorba lui.

 

Horoscop Vărsător. Apare o piedică greu de trecut din cauza căreia multe planuri de astăzi vor sta pe loc sau vor fi amânate. E o lecţie a răbdării, pentru că stai pe loc cu scopul de a mai învăţa ceva sau de a repara o veche eroare ce iese abia acum la iveală. E nevoie de acest răgaz, chiar dacă, pe moment, ai tendinţa de a-l considera finalul tuturor eforturilor tale, dar după ce va trece valul cel mai dificil, vei începe să-i înţelegi rostul. Stând un pic pe loc, vezi altfel lucrurile, şi la fel se va întâmpla şi azi, descoperind, chiar din miezul acestui hop, cea mai utilă idee de a ieşi din impas.

 

Horoscop Pești. De nu se ştie unde, vine o veste excelentă care te face fericit. Poate e o şansă rară de a te remarca sau de a-ţi împlini un vis, doar pentru că prinzi un val favorabil care te propulsează direct la ţinta propusă. Nici ţie nu-ţi vine  crede cât de norocos poţi fi pentru că da, e o chestiune de noroc să ajungi în vârf. Altădată, ai fi muncit mai mult pentru acelaşi rezultat, dar azi te afli sub o aripă protectoare şi în nişte auspicii astrale atât de bune, încât chiar şi cele mai grele scopuri devin posibile. Nu da cu piciorul la ocaziile care se ivesc!

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×
Subiecte în articol: horoscop 8 septembrie horoscop