x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 9 iunie 2019. Permite-ţi o zi în care să nu faci altceva decât să dormi, să te odihneşti, să stai cu ochii în tavan şi să visezi

Horoscop 9 iunie 2019. Permite-ţi o zi în care să nu faci altceva decât să dormi, să te odihneşti, să stai cu ochii în tavan şi să visezi

08 Iun 2019   •   17:10
Horoscop 9 iunie 2019. Permite-ţi o zi în care să nu faci altceva decât să dormi, să te odihneşti, să stai cu ochii în tavan şi să visezi
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. Deşi eşti prezent aici şi acum şi dai impresia că eşti total implicat în ceea ce se petrece în jurul tău, tu de fapt eşti cu gândul în altă parte. Nu poţi să nu te gândeşti clipă de clipă la cu totul altceva, la o persoană de departe – nu la cei de lângă tine, la un plan de viitor – nu la cel de care te ocupi acum, la un moment din timp care va veni cândva – şi nu la prezentul tangibil. Norocul tău e că reuşeşti să te descurci la fel de bine pe ambele planuri, semn că nu neglijezi prezentul cu gândul la viitor. Dai dovadă de o perfectă organizare a resurselor tale, pentru că nimeni nu-ţi va putea reproşa că eşti cu gândul în altă parte: te concentrezi la fel de eficient şi de serios şi la ceea ce e concret în faţa ta, şi la ceea ce abia se naşte în mintea ta.

 

Horoscop Taur. De ce te tot stresezi cu lucruri care nu ar merita deloc atenţie? Sunt chestiuni atât de mărunte încât nici nu ar merita timpul pe care îl acorzi cu atâta înverşunare. Încearcă să tratezi unele aspecte cu mai multă indiferenţă, pentru că sunt realmente fleacuri! În loc să consumi energie şi timp preţios pentru aceste mărunţişuri, mai bine foloseşti aceleaşi resurse pentru a începe ceva nou, pentru a face un plan îndrăzneţ, pentru a crea ceva de care să fii mândru, pentru că sigur ai multe alte idei care aşteaptă să fie transformate în realitate, dacă nu ai risipi energia în direcţii inutile.

 

Horoscop Gemeni. Oboseala mentală se traduce prin neatenţie, greşeli de calcul sau răspunsuri eronate la situaţiile prin care treci, semn că tare ai avea nevoie de o pauză! Ai muncit mult, ai atins limita surmenajului intelectual pentru că stresul prin care ai trecut în ultima perioadă a lăsat urme. Încearcă să nu te implici azi în proiecte dificile sau competiţii intelectuale. Stai departe de ochii vreunui profesor care vrea să te asculte sau de vreun şef care te cheamă la raport, pentru că nu ai la tine toate atuurile potrivite pentru a lăsa o impresie ireproşabilă. Mintea ta e arhiîncărcată de gânduri un pic dezorganizate şi ar trebui să începi să mai faci puţină ordine. Ai atins cota de alarmă a stresului.

 

Horoscop Rac. E vremea să te eliberezi de o zonă sumbră a amintirilor de odinioară, pentru că ceea ce ai trăit atunci, nu mai are nicio legătură cu prezentul. Închide acel capitol odată pentru totdeauna, iartă şi uită ce s-a întâmplat, pentru că acum nu mai contează absolut deloc ce laşi în urmă, ci doar concluziile folositoare extrase din experienţele respective. Concentrează-te asupra viitorului, pentru că ceea ce ai învăţat cândva are efecte benefice asupra noilor sensuri pe care mergi azi, fără a duce după tine, ca o ghiulea de picior, o amintire negativă.

 

Horoscop Leu. Treci printr-un moment riscant care, dacă nu e gestionat cu calm şi cu răbdare, poate sta la originea unui mare eşec ce-ţi va da bătăi de cap multă vreme. Dar dacă nu te bagi singur în gura lupului, dacă nu rişti nimic şi nici nu strici ceea ce ai deja, totul va reveni într-un final la normal. Tentaţia de a face un gest incorect, cu gândul că te scoate din impas, e mare, dar tocmai aceasta e pericolul cel mai mare în acest caz. Poţi depăşi impasul doar prin mijloace corecte, urmând doar calea cea dreaptă, altfel ispita rea de a călca strâmb te va costa scump. Prudenţă maximă, deci!

 

Horoscop Fecioara. Nu te lăsa influenţat de criticile şi limitele pe care ţi le impun cei din jurul tău. Ai alături de tine oameni care se tem de orice, de schimbare, de nou, de provocare, or tu eşti într-o pasă mult mai curajoasă! Dacă nu ai ţine cont de graniţele stricte ale lumii în care trăieşti, ai fi capabil de reale succese, deci luptă cu opreliştile care vin de pretutindeni, ca nu cumva să-ţi taie şi ţie elanul. Tu deţii toate resursele necesare pentru a ajunge acolo unde ţi-ai propus cu singura condiţie de a rămâne imun sau surd la încercările unora de a-ţi pune beţe în roate sau de a strecura frica în sufletul tău. Important e ce crezi tu!

 

Horoscop Balanța. Azi dai dovadă de o bună organizare pe mai multe planuri simultan, încât ai putea fi la fel de eficient şi pe un plan, şi pe altul, fără să aluneci spre superficialitate sau neglijenţă. E ca şi cum ai juca două roluri în acelaşi timp şi le duci cu brio la capăt fără probleme. Probabil eşti la mijloc între două activităţi diferite şi reuşeşti să te concentrezi imediat şi la una şi la alta cu succes. Aceasta e o bună distributivitate a forţelor, pentru că numai tu poţi să le faci pe toate atât de bine în acelaşi timp.

 

Horoscop Scorpion. Dacă unii au început să se îndoiască asupra sensului de mers al planului la care lucraţi împreună, probabil e deja un semn că vă apropiaţi de un eşec, şi nicidecum de o reuşită. Modul lor de a critica tot ce spui sau faci, atitudinea lor rezervată faţă de ceea ce mai e de făcut, nu e deloc benefică succesului, pentru că nu poţi avea parte de reuşită dacă ai alături de tine oameni care resping orice propunere. Auzi doar cuvinte negative – nu se poate, imposibil, nu merge, nu e bine – şi e normal ca totul să bată pasul pe loc într-o astfel de atmosferă. Nu e mediul cel mai constructiv în care puteai nimeri.

 

Horoscop Săgetător. Găseşte-ţi ceva timp, astăzi, şi pentru sufletul tău, ieşind undeva în natură sau măcar într-un loc unde îşi poţi permite să inspiri aer curat şi să vezi cerul de deasupra capului. E ca o reconectare la sursa ta primordială de energie, pe care nu o poţi găsi în mijlocul oraşului, într-un bloc de beton sau între cei patru pereţi de la serviciu. Oricât de obosit ai fi, găseşte-ţi timp să ieşi cu copiii la locul lor preferat de joacă sau să umbli fără ţintă câteva minute prin parc. Vei vedea ce efecte fantastice are o astfel de evadare din mediul închis în care ai stat toată ziua. Deschide ferestrele şi încarcă-te de elementele naturii prin toate simţurile!

 

Horoscop Capricorn. Nu te crampona de un banal hop, pentru că şi astfel de momente sunt absolut fireşti în procesul în care eşti implicat. Chiar dacă acum nimic nu mai înaintează, vei descoperi că până şi aceste momente de repaus aveau rostul lor, pentru a-ţi mai trage puţin sufletul, pentru a privi lucrurile mai detaşat de pe margine. Permite-ţi acest răgaz binevenit şi bucură-te de linişte, chiar dacă ai fi dorit să ajungi mai repede la anumite rezultate. Proiectul pe care îl dezvolţi tu acum e ca orarul de la şcoală: ai o oră, apoi o pauză, încă o oră, apoi o altă pauză. Acum eşti în pauză, revizuieşte materia şi pregăteşte-te pentru ora următoare!

 

Horoscop Vărsător. Eşti un îndrăgostit fără margini şi, când iubeşti, e normal să vezi în jur doar lucruri frumoase, optimiste, vesele. Te joci de-a iubirea, te laşi copleşit de gesturi de afecţiune, te porţi ca un răsfăţat, pentru că ştii că cineva alături de tine are atâtea să-ţi ofere necondiţionat. Dedică această zi acelor lucruri care te fac fericit, care îţi încarcă inima de fericire deplină. Copiii sunt şi ei în centrul atenţiei şi te apleci asupra lor ca şi cum ai fi unul de-al lor. Uiţi de vârsta pe care o ai şi te joci, râzi, glumeşti exact ca cei de-o şchioapă, lăsând copilul interior să se manifeste în voie.

 

Horoscop Pești. Permite-ţi o zi în care să nu faci altceva decât să dormi, să te odihneşti, să stai cu ochii în tavan şi să visezi la ceea ce îţi doreşti tu cel mai mult. Ai nevoie şi de astfel de momente de repaus, de visare, de relaxare totală în care să nu te oboseşti cu nimic, decât cu planificarea unora din cele mai frumoase etape ale vieţii tale de acum încolo. Poţi descoperi, în momentele tale de sondare a psihicului tău, cât de multe lucruri ai dori să primeşti de la viaţă, dar nu ai ştiut să exprimi în cuvintele visele tale. Fă-o acum, cu încredere majoră, convins că e o perioadă a miracolelor când dorinţele sunt auzite. Cere ce îţi doreşti cu mai multă deschidere!

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×
Subiecte în articol: Horoscop 9 iunie horoscop