x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop aprilie. Berbecii luptă mai mult pentru ce îşi doresc

Horoscop aprilie. Berbecii luptă mai mult pentru ce îşi doresc

02 Apr 2019   •   15:31
Horoscop aprilie. Berbecii luptă mai mult pentru ce îşi doresc

Berbec

Luna aceasta este despre lupte. Ai o mulţime de energie şi eşti gata să lupţi pentru toate lucrurile pe care ţi le doreşti şi pentru toate lucrurile în care crezi. Din fericire, luna aceasta vine cu noroc şi nu va trebui să te chinui prea mult pentru a ajunge la rezultatele pe care ţi le doreşti.

Taur

Nu te simţi în largul tău la începutul lunii şi, de fapt, în mare parte a lunii aprilie te concentrezi pe atingerea unui echilibru interior. Vrei să faci schimbări legate de modul în care decurge viaţa de zi cu zi şi vrei să petreci mai mult timp concentrat asupra pasiunilor pe care le ai.

Gemeni

Luna aceasta este dedicată prieteniei. Prietenii îţi vor fi aproape la orice pas şi o să reuşiţi să ajungeţi la o conexiune şi mai puternică. Descoperi că prietenia este una dintre cele mai importante lucruri şi eşti dispus să îţi dovedeşti iubirea faţă de prietenii tăi. Eşti recunoscător!

Rac

Te concentrezi asupra problemelor legate de carieră, pentru că acestea nu vor întârzia să apară. Petreci mult timp la locul de muncă şi simţi că baţi pasul pe loc. Vrei să te dezvolţi cât de mult se poate pe plan profesional şi de aceea eşti dispus să petreci mult timp la muncă peste program.

Leu

Te dedici din ce în ce mai mult pe filozofia ta de viaţă şi nu mai eşti dispus să faci compromisuri în faţa nimănui. Vrei să te bucuri de viaţă aşa cum ştii mai bine şi toată această abordare atrage multă energie pozitivă. Eşti plin de pasiune!

Fecioară

Vrei să înveţi cât mai multe lucruri noi şi, prin urmare, îţi dedici mare parte din timp asimilării de noi informaţii. Vrei să te dezvolţi pe mai multe planuri şi curiozitatea atinge cote maxime. În plus, necunoscutul începe să te atragă mai mult decât oricând.

Balanţă

Eşti sincer cu toată lumea, chiar dacă onestitatea ta poate să-i supere pe mulţi. Nu vrei să te mai fereşti, ci vrei să spui lucrurilor pe nume. În schimb, această sinceritate te apropie de persoanele cu adevărat speciale din viaţa ta, care te vor aprecia mai mult.

Scorpion

Acţiune, acţiune, acţiune.  Ai avut o mulţime de idei interesante în ultima perioadă, însă au rămas la stadiul de idei, pentru că nu ai avut niciodată curajul de a le pune în aplicare. Acum eşti dispus să îţi asumi riscuri şi să munceşti mai mult pentru lucrurile pe care ţi le doreşti.

Săgetător

Eşti mai creativ decât în mod normal în această perioadă. Te concentrezi pe zona artelor şi chiar descoperi noi pasiuni. Fie că este vorba de literatură, pictură sau pur şi simplu de viaţa de zi cu zi, reuşeşti să vii cu abordări unice care merită să fie auzite.

Capricorn

Vrei din ce în ce mai mult să petreci timp singur. Vrei să te relaxezi şi să reuşeşti să-ţi pui ordine în gânduri. Pe de alte parte, încearcă să fii deschis cu persoanele apropiate din viaţa ta, dacă nu vrei ca refuzurile tale constante să aducă unele conflicte.

Vărsător

Comunici din ce în ce mai eficient. Reuşeşti să-ţi pui sentimentele în cuvinte şi să te bucuri de aprecieri. În plus, abilităţile tale de a comunica te ajută să construieşti noi conexiuni cu oameni interesanţi pe care o să îi cunoşti.

Peşti

Vrei să te bucuri de independenţă. Vrei să faci tot ce îţi trece prin minte şi, în plus, luna aceasta reuşeşti să călătoreşti mai mult şi să cunoşti oameni noi cu care vei avea o conexiune puternică. Mai mult, începi să te organizezi mai bine când vine vorba de partea financiară.

×
Subiecte în articol: horoscop aprilie