x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Așteptările pe care bărbații le au de la familie, în funcție de zodie

Horoscop. Așteptările pe care bărbații le au de la familie, în funcție de zodie

02 Apr 2019   •   09:41
Horoscop. Așteptările pe care bărbații le au de la familie, în funcție de zodie

„Familie” este un cuvânt puternic și fiecare dintre noi are așteptări diferite când vine vorba de această parte a vieții noastre. Your Tango vine și vorbește de așteptările pe care le are un bărbat când vine vorba de familie, în funcție de semnul zodiacal.

Berbec

Un Berbec poate să tolereze persoane cu personalități foarte diferite, chiar dacă au tendința de a-și pierde foarte repede cumpătul. Natura independentă a unui Berbec îl determină să plece de acasă la o vârstă fragedă. Unui Berbec nu îi plac regulile prea stricte și nici nu vrea ca familia să pună prea multă presiune pe el.

Taur

Unui Taur îi place să se ridice la așteptările familiei. Este adeptul unui mediu social și acest lucru se aplică și atunci când vine vorba de familie. Mai mult, acesta este un adept al valorilor familiale, tradițiilor și nu îi displace rutina. Este bucuros atunci când vine vorba de timp petrecut în familie.

Gemeni

Gemenilor le place să comunice, iar acest lucru este valabil și atunci când vine vorba de familie. Bărbații aflați sub acest semn zodiacal știu să vorbească deschis și să creeze legături puternice în interiorul familiei. Mai mult, Gemenilor le va face plăcere să petreacă timp în special cu membri mai tineri ai familiei.

Rac

Racul este un semn zodiacal al familiei. Nu există ceva mai important pentru ei decât familia. Le pasă de aceste legături și vor face tot ce le stă în putință pentru a creea o atmosferă plăcută. Pe de altă parte, le vine greu să vorbească deschis despre ce simt și nici nu le place să fie presați în această direcție.

Leu

Leilor nu prea le stă gândul la familie, asta pentru că sunt prea concentrați când vine vorba de propria persoană. Pe de altă parte, atunci când un Leu petrece timp cu familia nu mai contează nimic altceva. Îi place să stea la povești și chiar să participe la jocuri în familie.

Fecioară

Fecioarelor le pasă cu adevărat de tot ce înseamnă familie și în mod deosebit de persoanele în vârstă din interiorul familie. Bărbații aflați sub acest semn zodiacal înțeleg importanța tradiției în interiorul familiei și sunt mândri de tot ce înseamnă familie. Aceștia vor ca familia să funcționeze bine și să aibă valori puternice.

Balanță

Balanțele vor armonie și echilibru, iar acest lucru nu este tot timpul posibil când vine vorba de familie. Apariția conflictelor în interiorul familiei reprezintă o adevărată problemă pentru o Balanță, iar când acestea își fac apariția, Balanța are tendința de a se îndepărta.

Scorpion

Scorpionilor le vine greu să renunțe la obiceiuri vechi pe care le au și nici nu prea vor să renunțe la comportamentul obișnuit pentru unul formal când vine vorba de familie. Pentru un Scropion, familiile adună persoane diferite cu calități diferite, în special cele cu care el nu este de acord. Cu toate acestea, dacă într-o familie nu există discuții aprinse și nici presiuni, un Scorpion va fi relaxat.

Săgetător

Săgetătorilor le place să exploreze diversitatea și culturile. Acest lucru îi aduce o iubire puternică față de călătorii, dar și instabilitate când vine vorba de familie. Nu poate să fie ținut prea mult timp într-un loc, chiar dacă îi face plăcere să petreacă timp cu persoanele importante din viața lui.

Capricorn

Capricornii nu empatizează nici măcar atunci când vine vorba de familie. Înțeleg tradițiile familiale și se bucură de timpul petrecut cu familia, în special când vine vorba de amintirile din copilărie, însă nu pot fi ținuți prea mult timp în jurul casei. Nu le place gălăgia și sunt de părere că tatăl trebuie să fie o figură importantă pentru restul familiei.

Vărsător

Vărsătorilor le plac conversațiile interesante. Sunt mândri de stilul lor de viață deschis și creativ. În plus, Vărsătorii au așteptări mari de la familie și vor ca aceasta să aibă calități importante, precum integritatea, creativitatea și inteligența. Iubesc conversațiile profunde care au loc în interiorul familiei.

Pești

Peștii sunt extrem de prietenoși, iar acest lucru e valabil și când vine vorba de familie. Le place să petreacă timp de calitate cu familia și, în plus, reușesc să lege legături cu adevărat puternice cu membri familiei.

 

×
Subiecte în articol: horoscop familie