x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Astrologul vedetelor vorbește despre ce ne rezervă anul 2019

Horoscop. Astrologul vedetelor vorbește despre ce ne rezervă anul 2019

04 Ian 2019   •   18:03
Horoscop. Astrologul vedetelor vorbește despre ce ne rezervă anul 2019

Horoscop 2019. Noul an este privit de fiecare dată cu speranță și entuziasm, fiind vorba deste un nou calendar care se deschide cu oportunități nelimitate, scrie Daily Mail. Experta în astrologie, Kelli Fox, a vorbit despre ce pregătește noul an pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Noul an va aduce cadouri unice și neobișnuite pentru Berbeci, dar și unele temeri. „Nu-ți fie frică să fii ambițios, în special atunci când ai de-a face cu critica – în timp ce o să dai înapoi, o să dezvolți abilități necesare pentru a face față oricărei provocări”, a spus Kelli Fox. „Vor apărea în viața ta oameni puternici și secretul este să lucrezi cu ei.”

Taur

Taurii vor experimenta „schimbări considerabile la nivel personal”, potrivit expertei. „Este posibil să-ți ia ceva timp să te adaptezi, însă acest an este despre a îmbrățișa schimbările și de a privi către viitor.”, a mai spus Kelli.

Gemeni

După o perioadă nebună în 2018, noul an oferă Gemenilor posibilitatea de a se concentra pe aspirațiile pe termen lung și pe câștigurile potențiale. „Dacă vrei să investești în ceva, vei avea energia și inteligența de a atrage resursele”, spune Kelli.

Rac

Anul 2019 va fi unul destul de intens pentru Raci, fiind o perioadă de tranziție. Kelli Fox avertizează că unele dintre „oportunitățile” care vor apărea nu sunt chiar atât de bine venite, iar Racii vor fi nevoiți să se lupte cu câțiva demoni în drumul lor.

Leu

Pentru Lei vor apărea câștiguri semnificative, dacă vor fi dispuși să își asume riscuri în 2019. „Asta include riscul de a te face de râs în public, să lași pe cineva să plece din viața ta sau să faci schimbări radicale în ceea ce privește stilul de viață”, spune Kelli.

Fecioară

Anul 2019 va fi un an al inspirației și inovației pentru Fecioare. Deși acestea nu se vor simți la cel de creative, Kelli Fox spune că următoarele 12 luni sunt o oportunitate de dezvoltare pentru Fecioare. „Abordarea ta va fi una matură, cu o perspectivă pe termen lung.”, spune Kelli.

Balanță

„În anii trecuti, partenerii sau oamenii apropiați unei Balanțe s-au dovedit dezamăgitori sau, fiind prea concentrați pe viitor, au ignorat prezentul.”, spune Kelli. „Anul 2019 îți va da șansa de a investi în relații și câștig emoțional, financiar și psihologic.”, mai spune aceasta.

Scorpion

Pentru Scorpioni, 2019 va reprezenta și un sfârșit brusc și un început imediat în ceea ce privește o relație apropiată. „Relațiile stabile devin instabile sau, pur și simplu, decizi să schimbi natura relației când vine vorba de angajament.”

Săgetător

Sgetătorii își vor face singuri norocul în 2019. Aceștia învață să pună capăt dificultăților din viețile lor. „Acest an poate fi unul al nostalgiei și te poți confrunta cu adevărul dur, însă acest lucru te va ajuta să-ți schimbi rutina în ceea ce privește sănătatea.”, mai spune Kelli.

Capricorn

Capricornii vor ava nevoie de perseverență și ambiție în acest nou an. „Poate o să crezi că norocul nu este de partea ta, dar este mult mai probabil s nu observi oportunitățile atunci când treci pe lângă ele.”, potrivit expertei în astrologie.

Vărsător

Vărsătorii o să învețe să se descurce singuri în situații dificile. „Anul acesta, situațiile care îți scapă de sub control îți vor schimba ideile, filosofia de viață și amintirile.”, spune Kelli. „Este bine să te gândești la evenimentele dificile ca la o oportunitate să te dezvolți, care îți oferă libertate și posibilitatea de a-ți trăi viața așa cum vrei.”

Pești

Anul 2019 va aduce oameni noi pentru persoanele aflate sub acest semn zodiacal. Astfel, Peștii vor întâlni oameni care îi vor aprecia pentru cine sunt. „2019 va fi un an în care vei analiza mult. Vei avea momente de genialitate și ar fi bine să îți iei notițe și să transmiți ideile celor din jur.”, spune Kelli.

 

×
Subiecte în articol: horoscop 2019 horoscop 2019