x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop august 2018: Cand o sa fie bine si cand o sa fie rau!

Horoscop august 2018: Cand o sa fie bine si cand o sa fie rau!

12 Iul 2018   •   14:49
Horoscop august 2018: Cand o sa fie bine si cand o sa fie rau!

HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2018. Gratie factorilor cosmici pozitivi, perioada pana in 5 august va fi una buna. Multi isi vor putea rezolva problemele, clarifica neintelegerile, trecand peste toate obstacolele din cale. 

 

Incepand insa din 6 august, Terra intra sub influenta unor puternice energii nefavorabile, dezbinatoare. Mai mult, in 11 august va avea loc o eclipsa de soare, complicand si mai mult situatia. Energiile acestei eclipse vor fi considerabil mai puternice si va fi intarita cuadratura Mercur fata de Jupiter si Venus fata de Saturn

Toate intalnirile si negocierile de afaceri trebuie planificate pana in 8 august. Dupa aceasta data, trecerea planetei Mercur si a Soarelui prin constelatia Leu ii poate face pe multi excesiv de guralivi, orgoliosi si agresivi in momente controversate. Tineti minte acest lucru si nu va lasati provocat sub influenta acestor energii distructive. 

Dupa 13 august, Marte impreuna cu Luna intra in semnul Capricornului, ceea ce face aceasta perioada destul de stabila si linistita. Agresiunea scade, se rezolva conflicte, confruntari militare, se sting certurile, in general se cam sterge tot ce ar putea umbri viata a numerosi oameni. 

Se diminueaza, totodata, riscul de accidente. Folositi aceasta perioada pentru a demara afaceri noi, pentru achizitii noi, pentru a face cunostinta cu oameni noi. Aflata in Balanta, planeta Veus paraseste aspectele tensionate fata de Saturn si ii ajuta pe oameni sa contruiasca relatii suficient de armonioase si de lunga durata. 

Mai mult, in 19 august Mercur isi inceteaza miscarea retrograda, favorizand aparitia unor idei si planuri geniale. Realizarea lor trebuie insa amanata pana in ultima saptamanii a lunii, pentru ca dupa data de 17 starea biosferei se va afla la unul dintre cele mai inalte niveluri din an. 

Aceasta perioada va continua pana la inceputul lunii septembrie si favorizeaza intanirile romantice si de afaceri, nuntile, activitatile distractive, calatoriile, orice proiecte pe termen lung si de persectiva. In 23 august, Soarele intra in constelatia Fecioarei si va forma un aspect in armonie cu Saturn si Uranus. Oamenii isi pot demonstra calitatile, experienta, pot dobandi popularitate, succes, isi pot transpune ideile in practica. 

Marte isi incheie miscarea retrograda in 27 august, iar energiile dinamice degajate vor spori capacitatea de munca. Este o perioada in care pot fi prezentate proiecte, cand acomodarea la noul loc de munca este mai usoara si cand pot fi incepute noi relatii sentimentale. 

×