x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop august 2018: Nu va temeti sa faceti ce va place!

Horoscop august 2018: Nu va temeti sa faceti ce va place!

16 Iul 2018   •   07:25
Horoscop august 2018: Nu va temeti sa faceti ce va place!

HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2018. Ultima luna de vara va fi fierbinte si interesanta pentru toti. Mai ales daca iunie si iulie au fost monotone si plictisitoare, nu asa cum v-ati fi dorit. August ar putea aduce in viata dumneavoastra schimbari radicale numai daca nu va opuneti propriilor sentimente si dorinte. 

 

Romantica, luna august ar putea influenta viata tuturor. Astrele promit pentru acest interval al anului rasturnari neasteptate de situatii, schmbarile urmand sa-i afecteze in special pe cei care nu se tem sa-si exprime parerile si sentimentele si nu incearca sa-si ascunda actiunile, indiferent de natura lor, in spatele unor scuze penibile. 

Schimbarile si noile emotii vor viza, in primul rand, dragostea. Valabil atat pentru persoanele casatorite, cat si pentru cele care isi cauta jumatatea, pentru cei care si-au gasit-o deja, dar nu indraznesc sa mearga mai departe. In orice caz, luna august nu va fi plictisitoare. Prin urmare, veti indrazni sa dezvaluiti laturi necunoscute ale personalitatii dumneavoastra.

Zilele caniculare, rutina si dorinta de relaxare intr-o companie placuta va vor determina sa luati decizii de care nimeni nu v-ar fi crezut in stare. Nu va opuneti pasiunii, care distruge rutina relatiilor, mai ales in cazul celor care formeaza deja o familie de mai multi ani. 

Unele persoane se vor opune insa glasului interior si nu isi vor exprima sentimentele, parerile. Lucru valabil in special pentru cei care raman fideli normelor morale sau procedeaza astfel cu scopul de a obtine un avantaj. Spre exemplu: o casatorie din interes sau, dimpotriva, despartire, infidelitate tocmai pentru a profita de anumite circumstante. 

Sentimentele vor incurca insa planurile bine gandite si nu trebuie sa va opuneti. Chiar daca faceti vreo prostie, nu veti avea mari neplaceri. Cu alte cuvinte, lasati emotiile sa va ghideze, traiti momentul, clipa, bucurati-va! Mai ales ca august este luna nebuniilor de care va veti aminti apoi toate viata.  

×