x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Când intervine rațiunea în cazul fiecărei zodii în parte

Horoscop. Când intervine rațiunea în cazul fiecărei zodii în parte

14 Ian 2020   •   13:32
Horoscop. Când intervine rațiunea în cazul fiecărei zodii în parte

Fiecare dintre noi este rațional măcar atunci când vine vorba de un anumit lucru. Nu contează dacă modul în care privești viața se referă mai mult la idei decât la a pune în practică, rațiunea apare de fiecare dată când te gândești la un anumit lucru, cum ar fi grija față de familie, după cum notează Your Tango.

Publicația menționată a realizat o listă a lucrurilor tratate practic și rațional de fiecare semn zodiacal în parte.

Berbec

Berbecii sunt competitivi, iar rațiunea intervine în cazul lor atunci când este vorba de o competiție. Indiferent de cât de impulsivi par, aceștia sunt mereu pregătiți pentru o competiție.

Taur

Taurii sunt practici atunci când vine vorba de economie. Aceștia nu o să cumpere niciodată ceva ce își doresc, dacă știu că au unele probleme financiare.

Gemeni

Gemenii sunt practici în modul în care interacționează cu oamenii – aceștia îi tratează pe cei din jur exact așa cum își doresc și ei să fie tratați la rândul lor.

Rac

Racii sunt practici atunci când vine vorba de casă și familie și reușesc astfel să își echilibreze viața în funcție de aceste două priorități.

Leu

Leii sunt practici când vine vorba de multe lucruri, însă în mod special atunci când vine vorba de evitarea problemelor care nu-și au rostul.

Fecioară

Fecioarele sunt practice când vine vorba de modul în care gândesc și acționează.

Balanță

Balanțele sunt practice atunci când vine vorba de creativitatea. În plus, acestea sunt conștiente de impactul oamenilor asupra mediului și încearcă să facă tot ce le stă în putință să ducă o viață cât mai sustenabilă.

Scorpion

Scorpionii sunt practici când vine vorba de adevărat. Deși sunt misterioși, aceștia sunt mereu în căutarea adevărului.

Săgetător

Săgetătorii sunt practici atunci când trebuie să ia o decizie. Aceștia analizează bine toate detaliile și nu sunt niciodată impulsivi când se pune problema unei decizii.

Capricorn

Capricornii sunt practici când vine vorba de orice, dar în mod special atunci când se pune problema viitorului.

Vărsător

Vărsătorii sunt practici când vine vorba de schimbări. Aceștia reușesc să se adapteze cu ușurință și să se concentreze pe ceea ce se întâmplă în prezent.

Pești

Peștii sunt practici când vine vorba de lucrurile pe care trebuie să le faci pentru a trăi. În ciuda faptului că sunt artiști, aceștia trebuie să știe că au un venit constant.

×
Subiecte în articol: horoscop