x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop carieră. Berbecii s-au născut pentru a fi lideri

Horoscop carieră. Berbecii s-au născut pentru a fi lideri

11 Iul 2018   •   12:42
Horoscop carieră. Berbecii s-au născut pentru a fi lideri

Berbec

Te-ai născut pentru a fi lider. Iubeşti provocările şi eşti campionul fiecărui proiect în care te implici. Astfel, în ceea ce priveşte cariera te vei îndrepta mereu spre locurile de muncă ce îţi vor permite să îţi dezvolţi abilităţile de conducere.

Taur

Munceşti din greu. Eşti loial, organizat şi constant. Nimeni nu este mai dedicat decât tine responsabilităţilor pe care le ai la locul de muncă, iar acest lucru îţi aduce o mulţime de beneficii. Succesul te caracterizează, pentru că nu renunţi până nu duci la bun sfârşit ceea ce ai început.

Gemeni

Energia de care dai dovadă te face să fii nerăbdător, impulsiv şi în căutare de răspunsuri care să te motiveze. Ai nevoie de un loc de muncă solicitant din punct de vedere psihic, care să te pună în situaţii diferite de fiecare dată şi care să-ţi permită să dai frâu liber ideilor pe care le ai.

Rac

Îţi doreşti un loc de muncă ce te poate face să te simţi în siguranţă, dar să aibă şi un mediu relaxant care să te facă să te simţi ca acasă. De asemenea, îţi doreşti să ai în jur oameni care să se implice în tot felul de proiecte, astfel încât colectivul de la locul de muncă să semene cu o familie.

Leu

Eşti inima şi sufletul oricărei organizaţii. Reuşeşti să aduci căldură la locul de muncă şi chiar puţină dramă, care să nu permită lucrurilor să devină monotone. Nu există nicio îndoială că eşti genul de om care trebuie să deţină controlul.

Fecioară

Iubeşti munca. Îţi doreşti să ai mereu câte ceva de făcut. Îţi place să comunici şi să pui în aplicare tot felul de strategii pe care le ai. Având o obsesie cu organizare, job-ul de manager este cel care ţi s-ar potrivi de minune. Mintea ta orientată spre detaliu îţi permite să ţi cont de fiecare lucru mărunt.

Balanţă

Oamenii reprezintă profesia ta. Îţi place să întâlneşti oameni noi şi ştii cum trebuie să vorbeşti cu fiecare în parte, astfel că reuşeşti să te faci plăcut şi să atragi atenţia la locul de muncă. Cea mai potrivită carieră este aceea care îţi permite să interacţionezi cu oamenii.

Scorpion

Tot ceea ce ai de făcut iei foarte în serios. Nu îţi scapă niciun detaliu şi faci tot ceea ce îţi stă în puteri pentru a obţine ceea ce îţi doreşti. Scorpionul este semn de putere şi control. De asemenea, îţi place competiţia, motiv pentru care ai nevoie de un job care să-ţi permită să arăţi că eşti cel mai bun.

Săgetător

Ai nevoie de un job care să-ţi permită să călătoreşti, să descoperi locuri noi, să ai parte de libertate şi de adrenalină. A rămâne mult timp în acelaşi loc reprezintă o provocare. Nu vrei un program strict, îţi doreşti să poţi face lucrurile în stilul tău, fără constrângeri.

Capricorn

Eşti un profesionist dedicat, îţi place să faci planuri şi să-ţi impui ţinte. Nu îţi pasă dacă durează 10 ani până reuşeşti să obţii ceea ce îţi doreşti. Mai mult, nu suporţi rutina, iar aceste aspiraţii ale tale îţi permit să descoperi lucruri noi. Provocările sunt aşteptate!

Vărsător

Ai nevoie de un job care să-ţi permită să te exprimi liber. Antreprenoriatul a fost făcut pentru cei ca tine! De asemenea, îţi place munca în echipă, pentru că simţi că atunci când mai mulţi oameni lucrează împreună, nu au cum să nu iasă lucruri frumoase.

Peşti

Ai nevoie atât de siguranţă, cât şi de libertate. Oscilezi între a fi un rebel şi a fi un om de afaceri. Cu toate că poţi fi de foarte multe ori cu capul în nori, când te afli la conducere, totul se concentrează pe afaceri. Imaginaţia de care dai dovadă, te ajută să fii remarcat.

 

×
Subiecte în articol: horoscop cariera loc de munca